Boşanmak Üzereyim!!!

Hemen boşanmayın.. Eniştesi haklı ayrı kalmak sizi netleştirir. Ve bu sırada lütfen onu takip etme ve muhattap olmamaya çalış. Çok bencil bir eşin var çünkü. Sensiz bir hayat yaşasın senden haber alamasın buna rağmen hala ses soluğu çıkmıyorsa umursamıyorsa o zaman ayrılığı düşün. Ama takip etme ve senden haber almasına pekte müsade etme..

Kaç yaşında eşiniz?
Keşke evden ayrılmadan uzun bir süre , en az iki ay, onsuz da mutlu bir kadın profili çizseydiniz. Dönerseniz yiyip, içip suratına bakmayın. Parayamı ihtiyacınız var, isteyin çatır çatır harcayın. Bazı günler o geldiğinde evde olmayın. Hafta sonu onsuz planlar yapın. Evde beraber olduğunuz zaman da sohbet açarsa konuşun, açmazsa kendi başınıza takılın. Haber vermeden gidin yatın.O düşünsün bu benim etrafımda niye dönmüyor diye. Belki düşer köşeli jeton, kıymetinizi anlar.
birkaçgün yapmıştım bunu evdeyken ama ruhu bile duymadı işine geldi.
bazen düşünüyorum evet belkide yüzsüz davranıp kendimden harcadıklarımlarını ondan talep etmeliydim.ama buda benim karakterime ters işte istedimki bütünlük için ayrı gayrı olmadan hertürlü giderimizi karşılayalım.

Hemen boşanmayın.. Eniştesi haklı ayrı kalmak sizi netleştirir. Ve bu sırada lütfen onu takip etme ve muhattap olmamaya çalış. Çok bencil bir eşin var çünkü. Sensiz bir hayat yaşasın senden haber alamasın buna rağmen hala ses soluğu çıkmıyorsa umursamıyorsa o zaman ayrılığı düşün. Ama takip etme ve senden haber almasına pekte müsade etme..
okadar iyi anlamışsınki yazdıklarımı aynen öyle bencil kendini egosu kendi lafı kendi sözü.sabahları işe gittinmi die akşamlarıda eve vardın mı di arıyor.Dün açmadım geride dönmedim msj attım evdeyim die baktım hala tepkiyle laf sokma gayesinde tabiii arayamadım kısaca cvp vereyim dedim diye msj atıyor.
Sabah aramamış msj atmış rahatsız oluyorsan söyle aramam kafam yoğun dedim o yüzden akşam dönemedim.Tavrım nasıl olmalıkiii hiç mi cvp vermiyim ona.

sorunlar aslında büyük ve aşılmaz şeyler değil..ancak çözüm aramaya çalışmak öenmli..
eşiniz neden devamlı geç geliyor ne yapıyor yani?
adamın genel davranışları aldatan erkek davranışları ..ben farklı bir açıdan girdim konuya ama..
aldatan adam hep konuyu kjarşıya yönlendirmeye çalışıyor..sen şöylesin sen böyle yapıyosun vss gibi..erkek sen misin ben miyim diyerek ezilen adam psikolojisi..geç gelmeler..hesap vermemeler..vurdumduymazlık,nasılsa boşayamaz boşasa da farketmez tiripleri...
siyasi toplantıları var hanii gitsin çok dert etmiyorum ama geldiğinde bir karın olduğunu evde bekleyenin olduğunu bil dimi hissettir.Kaçkez şüpheler içinde gece kalktım tlfnundan arama dökümü almak için turkcellden şifre alacaktım kalktım kendime kendime vazgeçtim bırak bu şüpheci davranışları dedim.

Canımcığım ben eşimle 7 yılın sonunda evlendik.7 yıllık evliyim ama inanki ilk 3 sene çok berbat oluyor.(istisnalar kaideyi bozmaz).
Bir nevi evliliğe alışma,sorumlukukları kabullenme yada kabullenememe gibi durumlar ortaya çıkıyor.
Bence çok yenisiniz boşanmaktan ziyade bir süre ayrı kalın.
Valla ben ki çok sakin biri olmama rağmen ilk 3 yılı zor diyorsam anla gerisini.

Benim yürütmem için elimde birşey bırakmadı ki hani birşeyden tutunayım devam edeyim mücadele edeyim.
Ne istediysem hissettiysem kursağımda kaldı.Ya onun için hiçbir özelliğimin olmadığını düşünüyorum ne kadınlığım ne gönül bağı ne bir cazibem var onun gözünde. bu halde bu düşüncelerde nasıl devam ederim.adam olur ev içinde gönlünü okşamasada sensiz yatağa girmez sarılmadan öpmeden uyumaz hanii eşi çeker onu bizde oda yok.

okadar iyi anlamışsınki yazdıklarımı aynen öyle bencil kendini egosu kendi lafı kendi sözü.sabahları işe gittinmi die akşamlarıda eve vardın mı di arıyor.Dün açmadım geride dönmedim msj attım evdeyim die baktım hala tepkiyle laf sokma gayesinde tabiii arayamadım kısaca cvp vereyim dedim diye msj atıyor.
Sabah aramamış msj atmış rahatsız oluyorsan söyle aramam kafam yoğun dedim o yüzden akşam dönemedim.Tavrım nasıl olmalıkiii hiç mi cvp vermiyim ona.

Mesela o msj atmadan aramadan sen arama. Cevaplarında mesafeli ve soğuk olsun. Yani kaybetme korkusunu yaşasın. Seni kaybetmekten korkuyorsa zaten daha çok arayacaktır ve görüşmek isteyecektir. Mesela hala trip atıyormuş havalı yani beyfendi o havayı bi güzel söndürmek lazım.. :)

Biraz dAha ayrı kalın bnm de 3yıl olucak hala tartışıyoruz kaç kez boşanma eşiğinden döndük .bi aile büyüğüne sen sorunlarını eşinin böyle yapması filn onları anlat . Eşinlede konuşsun onuda dinlesin orta da buluşp çözmeye çalışın .aşılmayack konu değil biraz eşinin kendinden ödün vermesi lazım.erkklr anlamaz ince düşünmekten.biraz ayrı yaşayın şu siyasi işini de bitrsin aklı başında iyi düşünün .üstüne gitme fazla .

Sanki kendimi bizi okudum... Ben de 2006 da tanıştım 2013 te evlendik düşün o kadar uzun süreyi.. Aynı şey onda da var... Egosu tatmin olmuyor.. İlişkinin erkek tarafı sensin kadın tarafı benim sanki der hep.. Ben de 1,5 senelik evliyim ve bir oğlumuz var.. Tartışmalarımız çoğaldı.. Genelde ailesine düşkünlüğü yüzünden... Gerçekten böyle bir insanla hayat yürütmek çok ama çok zor... Ben eskisi gibi yapıcı düşünmüyorum artık çünkü çopk yoruldum... Kendisi toparlasın toparlamazsa da keyfi bilir diye bakıyorum artık... Yoruluyor insan gerçekten...
Allah yardımcın olsun seninde canım.Çocuğu biraz daha düşünseydin.Eşim durumun farkında die çocuk lafını bile etmiyor.istemedi hiç.

Mesela o msj atmadan aramadan sen arama. Cevaplarında mesafeli ve soğuk olsun. Yani kaybetme korkusunu yaşasın. Seni kaybetmekten korkuyorsa zaten daha çok arayacaktır ve görüşmek isteyecektir. Mesela hala trip atıyormuş havalı yani beyfendi o havayı bi güzel söndürmek lazım.. :)
Aynen dediğini yapıyorum o aramadan aramadım msj yazmadan yazmadım.Cevplarım da net kısa zaten.Bakalım görüşme için birşey demedi pazartesiden bu yana evde yokum.İnşAllah aklını başına alır.Ailemin iyice nefretini kazandı.

Aynen dediğini yapıyorum o aramadan aramadım msj yazmadan yazmadım.Cevplarım da net kısa zaten.Bakalım görüşme için birşey demedi pazartesiden bu yana evde yokum.İnşAllah aklını başına alır.Ailemin iyice nefretini kazandı.

Daha çok erken erkeklerin aklı başına üç günde gelmez. Biraz daha zaman geçsin bakalım ne yapacak.. Hakkında hayırlısı. Konunu takipteyim hayırlı haberlerini alırız inşallah..

evliliği kurtarmak için tek tarafın mücadelesi yetmez.bozuk bir arabayı yokuş yukar itmek gibi bir şey.karşındaki çaba harcamadığı müddetçe samimiyetine ve sevgisine nasıl güveneceksin.yatak odası evliliğin temelidir.hayat boyu böyle ilgisizliğe katlanabilecek misin?hakkında en hayırlısı olsun,iyi düşün derim ben.daha çok yolun başındasın hala bir şansın var hayatta:KK66:

Aynı kader.
Ben de 1 yılım dolmadan ailemin evine döndüm maalesef.
2 Mart' tan bu yana annemlerleyim.
Üstelik eşim mesaj atarak söyledi evliliğin bittiğini.
Çabaladım, elimden gelenin fazlasını yaptım, gururu hiçe saydım.
Sonunda anladım ki sen tek başına ne yaparsan yap, karşındakinin ruhu kadar, yüreği, kişiliği kadar yol alabiliyorsun.
Ve avukatla görüştük, protokol hazırlamışlar. İmzayı attım.
Şimdi 1 yılın dolmasını bekliyoruz.

İnsan önce çok ağlıyor, arasın istiyor. Sevsin istiyor.
Ağladığı anlarda onun da ağlamasını, üzülmesini diliyor.
Sonra yavaş yavaş geçiyor. Ama acıta acıta.
Dualarla, müzikle, kitapla, sporla kafa dağıtıp iyileşmeye çalışıyorsun.
Olmadık anlarda ağlıyorsun tekrar.
Bazen gülüp eğlenirken buluyorsun kendini, dur yahu üzgün olmam gerek diyorsun.
Havada kalıyor her şey, tüm hayatın. Aynen böyle hissediyorsun. Her şey havada gibi.

Şimdi diyorum ki, insanlar annesini babasını, evladını kaybediyor.
Yarı ölü yarı diri yaşamaya devam ediyor.
Sen bir koca için mi zırlıyorsun?
Böyle düşününce daha olumlu bakıyorum.
Elbette aile kolay kurulmuyor ve bu kadar kısa zamanda bitmemeli. Günah.
Ama bir de daha sonradan yarı yolda bırakılmaktansa en başında bittiği için şükretmek var.
Rabbim hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin inşallah.

Bu siyaset varya çok fena illet bişey. Bence 7 haziranı bekleyin:)siyaset gerçekten insanın bütün beynini ele geçiriyor, sizin yokluğunuzda eger gerçekten yapamıyorsa bunu anlaması lazım bununda asla 3-5 günde olacağını beklemeyin biraz daha uzun bir süre tanıyın. Hem bu sizede iyi gelir diye düşünüyorum.ha eğer onun için ha varlığınız ha yokluğunuzsa o zaman yol ayrımına gidersiniz sağlık olsun yapacak nişey yok

Umarım sizin için en hayırlısı neyse o olur. Şimdi evlilikler hep böyle sorunlu insan evlenmeye de korkuyor. Benim iki kuzenim evlendi yakınlarda ikisi de 6 ay dolmadan boşandı ,zor süreçler. Neden böyle oluyor bilmiyorum Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Kimse üzülmeyi bu süreçlerden geçmeyi hak etmiyor.

Çok sevdiğim sevildiğime inandığım için emek verip evlendiğim eşimle 1 yılımız olmadan boşanma eşiğine geldik.
Herşeyin çok güzel olması gereken bu zamanlarda biz 1 gün iyiysek 3 gün kötü olduk.Sevgiliyken gözümün nuru beni sevdiğine emin olduğum adam gitti farklı bir karakterle ilgi göstermeyen siyasi işlerinden ötürü sürekli eve geç gelen bana maddi manevi hiçbir desteğini göstermeyen bir adam oldu.

Anlayacağınız zorla sevilmek ilgi birşeyler yapmak istedim tartışsak dahi silbaştan yapıp güzel şeylerle yön vermek istedim o ise hep katı durdu.Yatak odamızda bile yeni evli olmamıza rağmen 15-20 günde bir dememe rağmen birlikte olabildik.Bazen şirinlikleriyle gönlümü kazandı ama çoğukez sevilmeme önemseme hissiyle ezildim içten içe yedim kendimi.Çalışan ayakları üstüne duran ve aile olarak da güçlü biriyim.
Öyle bir hale geldikki her tartışma sonucunda istersen büyüklerinle konuş baban burda al karşına konuş en sonunda konuştum ve ailemden kimse bu işi olur gözüyle mutlu olabilirim gözüyle bakmıyor.

Bende mücadele edebilirmiyim bilmiyorum.Ama o kurulu evimi boşaltmak onla olan anılarım sayesinde edindiğim arkadaşlarımız birsürü fotoğrafımız gittiğimiz yerler birlikte kullandığımız eşyalarımız belki saçma gelecek ama hepsini nasıl yok edeceğim çıkaracagım hayatımdan nasıl bir süreçtir bu.
Pazar akşamı aileler ablası eniştesi benimde teyzem öyle bir konuşma olduki ikimizin aileside orada hiç konuşamayan bir çift gördük sevgi görmedik bukadar çok severken nasıl bu hale geldiniz diyorlar.En son eniştesi 3-5 gün ayrıl kalıp düşünün lütfen sonu kötü olmasın dedi ve 2 gündür ayrıyız bu süreçte hala bakıyorum yine tripler felan facede normal siyasi paylaşımlar yanii pişman olsa gel tekrar deneyelim son sans dese belki diyeceğim ama onun bu kendinden taviz vermeyen haliyle bitmeye gidiyor.
Neyapacağım akıl verin bu durumu yaşayıp ayrılan yada ders alıp yoluna daha mutlu devam eden varmı?
Bana simdi bir cogunuz kizacak belki ama, samimi fikrimi söylemeliyim, bu adamdan sana koca olmaz!
Ne bu canim, sen kadinsin kendini naza cekiyorsun, oda erkek haliyle kendini naza cekiyor!
Benim basimdanda ayni böyle bir evlilik gecti, bende esyalarima, ceyizlerime üzüldüm, yuvami yikmayim dedim, en sonunda baktim ki, piskolojim alt üst, gülmek nedir unutmusum - kadin oldugumu unutmusum!
Böyle nazlanip duracakti ne diye evlendi sizinle? 15 20 günde bir iliski, ayni benim eski esim, kaprisleri, küsmeleri, ve siyasi kurumlara katilmasi sürekli.. Anca iki sene dayandim..
Biz kadinlar yuvamizi kurtaralim telasi icindeyken, ortada bir yuva kalmamis, onu unutuyoruz..
Tek kanatla kus ucmaz, diyorum, ve diliyorumki o bey efendiye tekmeyi gecirirsiniz.. Coktan haketmis bence, dünyanin onun etrafinda dönmedigini bir anlasin..
Inan bana bu karari almak kolay olmadi benim icin, sizin gibi emeklerimi düsúndüm hep, ama su an öyle mutluyumki sükürler olsun.
Sakin haa da acima o adama, sen ona acirken, yasadiklarinizi düsúnurken, bir de bakmissinizki, bey efendi kendini aklamak icin size iftirayi yapistirivermis.. Su an tek huzurumu kaciran bu, onuda takmamaya calisiyorum, hersey cok güzel olacak Allah büyúk, yeter ki kendimize sans verelim.

Allah yardımcın olsun seninde canım.Çocuğu biraz daha düşünseydin.Eşim durumun farkında die çocuk lafını bile etmiyor.istemedi hiç.

Canım evlendim 1 ay sonra anlamadan gebe kaldım o kürtaj olunca sağlıksız bir bebekmiş kalbi atmıyordu bu sefer de ben kötü oldum hiç mi sağlıklı gebelik olmayacak dedim içim içimi yedi o yüzden ikinciyi hemen düşündüm şükür kucağıma aldım.. Yavrum iyi ki var asla bişi demiyorum ama gerçekten acele oluyor

evliliği kurtarmak için tek tarafın mücadelesi yetmez.bozuk bir arabayı yokuş yukar itmek gibi bir şey.karşındaki çaba harcamadığı müddetçe samimiyetine ve sevgisine nasıl güveneceksin.yatak odası evliliğin temelidir.hayat boyu böyle ilgisizliğe katlanabilecek misin?hakkında en hayırlısı olsun,iyi düşün derim ben.daha çok yolun başındasın hala bir şansın var hayatta:KK66:

yetmiyor zaten canım şuan içim onunla mutlu mesut bu yola devam etmekten yana.Ama bunun için hiçbir şey yapamam.Kendimi frenliyorum çünkü yeterince gayret gösterdim ondan bekliyorum oda benden göremeyince kendince geri çekiyor kendini.Belkide hayırlısı budur dua ediyorum hep.Yatak odası hep demiştim eşime belkide bizi bukadar birbiriden koparan sebeplerden en başı.Orası düzgün olsa herşey bu denli sorun olmayacaktı belkide.

X