Boşanmak Üzereyim!!!

Bak canım ;bende evleneli 8 ay oldu.O kadar aşıktım ki kocama , ailesine rağmen onunla evlendim.
Her zaman bnim yanımda olurdu ailesine karşı ama baktım artık bu tavrından vazgeçti ,beni üzüyor.Boşanalım kurtulalım dedim, saygı bitmişti. Ertesi gün topladım bavulumu , gittim kendime 1+1 ev tuttum eşyalı. Ortak karar almamıza rağmen son 3 gündür resmen kapımda yatıyor.
Bu erkeklerin aklı başına azcık ayrı kalınca geliyor.Öyle hemen yola gelmez seninkide.
Ama o kadar seviyorsada öyle hemen bitmez bence.Sen azcık geri çek kendini,zor ama dayan lütfen.
Seviyorsa aklı başına gelir, enişten haklı bence şöyle 1 ay ayrı kal bence.Bak ben özür dilemesine bile nanmıyorum şuan en az 1 ay beklicem.
1 hafta ayrı kaldık h.sonunda buluştuk sonuç aynı üstüne cenazem oldu 1 hafta daha uzaklaştım baktım yine aynı. seven insanın evet dediğin şekilde aklını başına getirebilirsin ama adam seviyorsa eğer biz aylardır bir küs bir barışık ve son ayda komple küs ve ayrı kaldık.Beni cenazemde bile arayıp sormadı taziyeden sonra memleketimde napıosun neediyorsun hiççç geldiğimm gün ne zaman büyüklerle toplancaz onlarla konuşup detaya girmeye gerek varmı biz kararımızı verdik diyelim dedi.yani bitirmiş ve detaya girmeden sonuca bağlamaktan yana.şuan evde iki medeni ev arkadaşı gibiyiz sonucu bekliyoruz.düzeltme adına tek bir adımı yok.

Konundaki tum mesajlarni ve tum yorumlari tek tek okudum.
Şimdi sana bir avukat, 9 aylik evli bir bayan ve eşi parti için ugrasan bir eş olarak cvp yazmak istiyorum.
Oncelikle eşinin partide olmasi ve ilçe başkani olmasi yogunlugu acisindan başlı başına bir sorun. Benim eşim ilce yonetim kurulu üyesi olmasina ragmen her akşam bir programda ki seninki olce baskani. Onlar maalesef kendi islerine bile gidemiyorlar ve maalesef siyasetin omuzlarina yukledihi yuk agir. Benim esiminde elinden telefon dusmuyor partiye girmeden once oyle degildi. Aksam toplantidan geliyor faceden atılan fotograflara watsup grubuna yok Tweet lere bakiyor. Ben de bazen taşma noktasina geliyorum ama secime kadar sabir diyorum. Benim babamin da yillari partide gecti belki onun icin bana fazla abes gelmiyor durum.
Avukat olarak ise sunu soyleyebilirim ki ailen dahi olsa 3. kisileri olaya dahil etme. Ben siddet olmadigi surece ailelerin olaya dahil edilmesine karsiyim. cunku senin onu sevdigin kadar ailen sevemez asla. Ve ailenin esin hakkindaki olumsuz dusuncelerini sonrasinda sen degistirmezsin. Sen affedersin (hatta kendin de itiraf ediyorsun bir adim atsa affetmeye hazirsin) ama ailene affettirmezsin. Sen kötü gunleri unutursun ama onlar unutmazlar.
Biz hep evliligin ilk aylarni cicim ayi bilirdik. Ama bu siteden gordum ki ilk aylar cicim ayi degil azap ayi. Cunku kac yil flort edersen et ayni evde yasamak çok farkli. Alisma surecinde her iki taraf da fevri davranabiliyor.
Uzun oldu ama ozetle ben derim ki; herkese de ki yuva kolay kurulmuyor ve ben bir sans daha verecegim. Evine don ve secim sonuna kadar sabret bence. Ama esine de ona olan sevgin ve evlilige verecegin bir sans ic8n geri dondugunu ve ona olan sevgin hatrina secim surecine kadar ona destek olacagini ve onu bekleyecegini soyle. Ama secimden sonra kendisi de bi yol cizip evliligi kurtarmak icin bir caba sarfetmez ise hicbir vicdan azabi duymadan evliligi bitirebilecegini soyle. Ama herseyden onemlisi bunlari asik suratla ve kavga ederek soyleme. Gerekirse ellerini tut gozlerine bakarak soyle. Ya da ne bileyim sizin ic8n ozel olan bi yere gotur orda soyle. Yani ozel olsun konuşmanız.

Cevabınız için çok tşk ederim.Buradaki yorumlarımdan sonra yani eşimle 1 hafta ayrı kaldıktan sonra h.sonu buluştuk gördümkii hiçbir yumuşaması olmadan görüyorsun anlaşamıyoruz o toplandığımız gün beni çok rahatsız etti sen şöylesin ben böyleyim derken yine olumsuz bitti. o gün kendimi iyi hissetmediğimdn evime gittim ben bi oda da ben bir odada o gecenin yarısı geliyor o geldiğinde ben uyumuş oluyorum.siyasi faaliyetlerine devam tabi.
geçen hafta salı cenazem oldu ve sağolsun beni cenaze evine götürdü bizimkilere taziyede bulundu ben 1 hafta memlekete gittim cenazeden ötürü biri iki gün günde 1 kez aradı ortamı durumları sordu sonra dönüş biletimi ayarlarmısın dememe rağmen ilgilenmedi ne aradı ne sordu günlerce sessiz sedasız geldim evime varmak üzereyken aradı deseydim h.alalından alırdım dedi ve üstüne aileler ne zaman toplanacağz dedi daha yeni gelmişken kararımızı bildirelim detaya girmeyelim dedi geldiğim an dedim ki bu kararı ailelerin karşısında bildirir konuşursun.ondan sonra dün ve önceki gün yine gece gelmeleri ben yine evde yalnız ve en büyük aptallıklarımdan biri yine gururumu yerle bir edip koltukta sızdı hadi yatağa gidelim dedim hayır dedi üstelemedim üsteleme gelmeyeceğim dedi ve gelmedi. okadar pişman oldumkii iyiye dair tek bir adımı yokken bi anlık masum uyumasıyla ne sandım gerçekte neler yaşadığımı tekrar o tavrıyla gösterdi bana.

içim çok kırgın darmadağın ve o beni böyle görmezden gelerek davranarak ve en son dün akşamki tavrından sonra h.sonu evlilik yıldonumumuz bekleyeceğim ve yine birşey yapmazsa gelecek hafta ertelediğimiz o aile toplantısıyla sonuçlanacak başka çarem var mı sizce,günlerdir bilinmezlik içinde sağlığımı kaybetmekten korkuyorum.

Cevabınız için çok tşk ederim.Buradaki yorumlarımdan sonra yani eşimle 1 hafta ayrı kaldıktan sonra h.sonu buluştuk gördümkii hiçbir yumuşaması olmadan görüyorsun anlaşamıyoruz o toplandığımız gün beni çok rahatsız etti sen şöylesin ben böyleyim derken yine olumsuz bitti. o gün kendimi iyi hissetmediğimdn evime gittim ben bi oda da ben bir odada o gecenin yarısı geliyor o geldiğinde ben uyumuş oluyorum.siyasi faaliyetlerine devam tabi.
geçen hafta salı cenazem oldu ve sağolsun beni cenaze evine götürdü bizimkilere taziyede bulundu ben 1 hafta memlekete gittim cenazeden ötürü biri iki gün günde 1 kez aradı ortamı durumları sordu sonra dönüş biletimi ayarlarmısın dememe rağmen ilgilenmedi ne aradı ne sordu günlerce sessiz sedasız geldim evime varmak üzereyken aradı deseydim h.alalından alırdım dedi ve üstüne aileler ne zaman toplanacağz dedi daha yeni gelmişken kararımızı bildirelim detaya girmeyelim dedi geldiğim an dedim ki bu kararı ailelerin karşısında bildirir konuşursun.ondan sonra dün ve önceki gün yine gece gelmeleri ben yine evde yalnız ve en büyük aptallıklarımdan biri yine gururumu yerle bir edip koltukta sızdı hadi yatağa gidelim dedim hayır dedi üstelemedim üsteleme gelmeyeceğim dedi ve gelmedi. okadar pişman oldumkii iyiye dair tek bir adımı yokken bi anlık masum uyumasıyla ne sandım gerçekte neler yaşadığımı tekrar o tavrıyla gösterdi bana.

içim çok kırgın darmadağın ve o beni böyle görmezden gelerek davranarak ve en son dün akşamki tavrından sonra h.sonu evlilik yıldonumumuz bekleyeceğim ve yine birşey yapmazsa gelecek hafta ertelediğimiz o aile toplantısıyla sonuçlanacak başka çarem var mı sizce,günlerdir bilinmezlik içinde sağlığımı kaybetmekten korkuyorum.

Son yasadiklarin gercekten üzucu olmuş. Eşin maalesef kafasında bitirmis. Hakkinda hayirlisi olsun.

Son yasadiklarin gercekten üzucu olmuş. Eşin maalesef kafasında bitirmis. Hakkinda hayirlisi olsun.

hiç uğraşma boşver.zor bir süreç seni bekliyor ama daha çok gençsin.kıymetini bilen biri olur elbette olmasada tek başına yakalarsın mutluluğu.ortada aslında hiç bişey yok sorun eşinle alakalı oda anlar ilerde kıymetini ama iş işten geçmiş olur.hakkında hayırlısı olsun inş.

@Hayaltr
bu kocan olacak adam siyasi faaliyetlerine sarılıp uyur artık geceleri....
allah bildiği gibi yapsın bu adamı.Nasıl sinir oldum ya...
amacını unutup aracıyla aşk yaşıyor resmen.
karısına iyi eşlik yapmak erkeklerin asıl vazifesidir. bu hobisi olan bir şeyi hayatının merkezine koymuş. ve inan ki kimsenin umrunda değil. o tuttuğu parti kazansa da kazanmasa da kimse onu umursamayacak,bu her zaman böyle olmuştur. hiçbir şey kazanamayacak ve kesinlikle karısını da kaybedecek.
sakın üzülme. artık barışmaya çalışma. o bitirmiş. önüne bakman lazım. boşanmak çok ama çok kötü bir durum. ama adamın evliliği umrunda değil. tek başına sürdüremezsin bu evliliği. sonunda sen mahvolursun.

2 gundepişman olmasını beklemeyın suan rahatlama ohh beee dunya varmıs evresınde o evreyı atlatmasını ve sızı özledığı evreye gedcmesını bekleyın sabırlı olun bıraz daha eger kurtarmak ıstıyorsanız

Canımcığım ben eşimle 7 yılın sonunda evlendik.7 yıllık evliyim ama inanki ilk 3 sene çok berbat oluyor.(istisnalar kaideyi bozmaz).
Bir nevi evliliğe alışma,sorumlukukları kabullenme yada kabullenememe gibi durumlar ortaya çıkıyor.
Bence çok yenisiniz boşanmaktan ziyade bir süre ayrı kalın.
Valla ben ki çok sakin biri olmama rağmen ilk 3 yılı zor diyorsam anla gerisini.
kesinlikle katılıyorum ilk yılar çok zor.ama burda başka bi durum var sanki.eşi önemsemiyor kadını resmen.

Sanki bundan bosansa baska erkekle evlense farklimi olacak erkekler duz mantik kadinlarda ki inceligi anlamiyorlar.her insanin huyu farklidir.karakteri farklidir,yetistigi yer farklidir.hemen akliniza bosasnmaliyim diye getirmeyin.bosanmayi sozlugunuzun en son sayfasinin son satirina koyun.esin siyasetciyse adamlar bir orda bir burda firsat yokki ailesiyle bir olsun.
Evet daha yeni evlisiniz kardes kardesle ,cocuk anneyle bile zor gecimiyor sabir canim.ortada dayak yok ,aldatma yok.ins. hersey yavas yavas rayina girer.
Dis ameliyati icin para demissin ortada kotu niyet bence yok.senin

Seytanin en gucluleri kari kocaui ayirmak icin ugrasirlarmis.yani evliligeAllah ne kadar deger veriyor.ars titrermis evliler bosaninca onu oyle kabul edeceksin

Adamın başka adamlara ilgisi varmış arkadaşlar. Olay sadece anlaşamamazlık ya da ilgisizlik değil.

arkadasim sen bu evliligi bitir. esinin siyasi hayatina gelince hangi parti olursa olsun evliliginden ÖNEMLİ degil. o siyasi yasami bir gun sona erecek o zaman ne olacak siyasette onemli olan kisiler degil o gorustur, partidir orda erkes gecicidir kim olursa olsun bu ulkede hic bir sey sonsuza kadar surmez yarin esinin siyasi yasami bittiginde geriye ailesi kalacakti ama bu gidisle 20 sene sonra etrafinda kimse kalmiyacak ha bir uyemizin dedigi gibi kimsenin umrundada olmuyacak. insanin ilk once ailesi onemli.

2yillik evliyim.. Ben 26 o 34 yasinda..esim cok sosyal degil..icine kapanik..sessiz..bazi titizlikleri olan bir adam..bunlari degisir umuduyla evlendim ama gercekten artik dayansmiyorum..okadar birikti..ki yaptiklari..ona kalirsa ben ne yaptim ben buyum diyor..2 yildir daha yatak odasinda uyumayan..2 yildir 1 gun bile pazarini benimle gecirmeyen bir insan..arkadaslariyla icen..sabret sabret bir yere kadar tek birlikte yaptigimuz sey kayinvalidem..ve benim kendi ailem..gitmek..arkadas ortamimiz yok..birlikte yaptigimuz hicbirsey yok soylediginde paramiz yok..evimiz kira degil..ve onun kredi karti bircu var okadar..eve alisveris yapmiyoruz elektirik su dogalgazdan baska giderimiz bile yok..2 yildir her kavgada..bosanalim git bu evden..ki en sonkindede abimi aradi bu evlilik bitti ..tartismyalim al kardesini.. Aileler duydu tabiki 2 gun kendi evimde kaldim sonra anneme gittim bitti dedimki artik bitti..3 gun annemde kaldim ..abimle kendi evime gittim...esim denilen insan kapiyi acmadi bile..anahtarla iceri girdim abim gel konusalim dedi..oda konuscak birsey yok evliligimiz hastalandi kemoterapi aldi ve oldu demis abimde peki pisman olma..demesine ragmen beni durdurmadi.

Evlilikte kumar gibi
2yillik evliyim.. Ben 26 o 34 yasinda..esim cok sosyal degil..icine kapanik..sessiz..bazi titizlikleri olan bir adam..bunlari degisir umuduyla evlendim ama gercekten artik dayansmiyorum..okadar birikti..ki yaptiklari..ona kalirsa ben ne yaptim ben buyum diyor..2 yildir daha yatak odasinda uyumayan..2 yildir 1 gun bile pazarini benimle gecirmeyen bir insan..arkadaslariyla icen..sabret sabret bir yere kadar tek birlikte yaptigimuz sey kayinvalidem..ve benim kendi ailem..gitmek..arkadas ortamimiz yok..birlikte yaptigimuz hicbirsey yok soylediginde paramiz yok..evimiz kira degil..ve onun kredi karti bircu var okadar..eve alisveris yapmiyoruz elektirik su dogalgazdan baska giderimiz bile yok..2 yildir her kavgada..bosanalim git bu evden..ki en sonkindede abimi aradi bu evlilik bitti ..tartismyalim al kardesini.. Aileler duydu tabiki 2 gun kendi evimde kaldim sonra anneme gittim bitti dedimki artik bitti..3 gun annemde kaldim ..abimle kendi evime gittim...esim denilen insan kapiyi acmadi bile..anahtarla iceri girdim abim gel konusalim dedi..oda konuscak birsey yok evliligimiz hastalandi kemoterapi aldi ve oldu demis abimde peki pisman olma..demesine ragmen beni durdurmadi.

uyandırmazdı defalarca dedim bak rahatsız oluyorum illa birşey yapıosun diye değil sakınıyor gibi oluyorsun.
Ama eşim wc de hep uzun kalır bahaneside oyun oynuyor birşeyler okuyorum oluyor
ben de wc ye hep telefonla giderim.en sevdiğim şeydir internete bakmak wc de.ben de uzun kalırım çünkü.o yüzden ben de çok sıkıntı göremedim bunda

X