Boşanmak üzereyim

Çocuğunun olmaması emin ol çok daha hayırlı. Ben evliliğimde beni sevmediğini hissettiğim, aldatıldığımı öğrendiğim zaman işe başladım o sürede kendim için bi hayat kurma düşüncesiyle devam ettim hayatıma. Çokkk üzüldüm çok ağladım, onca şeye rağmen onsuz olamayacağıma inandım hep. Sonra bi psikiatristen destek düşük miktarda ilaç almaya başladım. O beni çok rahatlattı. Kendimce birikim yaptım ailemin desteğiyle de evimi ayarladım. Çalıştım arabamı aldım ve şu anda çocuklarımla huzur dolu bir hayat yaşıyorum Kangren olan kolu kesip atmazsan bütün bedenine yayılır. Yavaş yavaş ömrünü tüketmektense kes ve at.. Evet canın acıyacak bi süre daha ama geçicek. Eğer yapamam dersen ömür boyu mutsuz bi hayat seni beklicek. Kendi değerini bil kardeşim anan, baban gözünün içine bakarken üzülme diye başkasının seni daha fazla üzmesine fırsat verme. Senin için mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum

O kadar doğru konusuyosunuz ki gözyaşlarımi tutamadım ben evin en kucuguyum ve annem babam abilerim ablalarim hep el üstünde tuttular ta ki evlenene kadar hep değerli hissetmiştim kendimi

30 yaşında polis memuru
Bende kısa süre önce bir ayrılık yasamıstım ardından karsı taraf aniden nisanlanıp ayrıldı falan hikaye tanıdık geliyor, önünüze bakın kendinize yaslanın…

Boşanmasam ne olacak ki en azından şu an aldatmadigini biliyorum o olsa daha kötü
Bu hayata 1 kere geliyoruz. Dini yönünde kuvvetli dediniz. Allah kendimize eziyet etmemizi ister mi? Sizi sevmeyen bir adamla evliliği sürdürmek, onun için yemek yapmak, aynı evi aynı yatağı paylaşmak kendinize zulmetmekten başka bir şey değil bence. Eşinizle şimdi aranız düzelse, aradan 10 yıl geçse, aklınızdan bir gün bile çıkmayacak sizi sevmediğini söylediği an. Ayrılın demek bize düşmez bence ama insan hayata bir kere geliyor ve en güzel şekilde yaşamak hepimizin hakkı.
Boşanma süründür diyenlere de asla katılmıyorum. Çünkü bu şekilde siz de yorulacaksınız. Elinize ne geçecek hiç bir şey.

Onu kaybetmeyi göze alamıyorum demişsin. Ama zaten o yok ki haytında. Sana psikolojik şiddet uyguluyor fark ettirmeden öz güvenini düşürüp seni kendine bağlıyor . Üç kere boşanmadan döndüğün için de gidemeyeceğini biliyor

Aynen söylediği çıkmıyor zaten aklımdan o sevgiden daha önemli şeyler var evlilik için ben onlara baktım diyo ne kadar da iyi olsa mutlu etmeye çalışsa hep aklımda sevmedigi bu yüzden sahiplenemiyorum bile bu sefer de sahiplenemedigim için sorun yapiyo

Bu sefer öyle olmadı ama her defasında o gitmek isteyen ben tutmak isteyen taraf oluyodum bu sefer git dedim tek kelime etmeden git dedim ve kendimce dağılan gururumu özgüvenimi toparlamaya çalıştım biraz onurunu kırdım ama iki aydır gidip de dava açmıyor ve aynı evde yaşıyoruz

O açmıyor peki siz neden açmıyorsunuz?
Siz bu hayatı ya da böyle bir evliliği mi hak ediyorsunuz? Daha 29 yaşındasınız. Evlilik sizce böyle bir şey ise tabi ki boşanmayı o zaman sizin evlilikten beklentiniz budur diyebiliriz. Ama beklentiniz bu değilse daha neyi bekliyorsunuz?

Çocuğum olunca en azından ona tutunurum demişsiniz, çocuğunuz olsaydı ayrılırken bu kadar pembe gözlükle düşünemezdiniz. Tutunmaktan ziyade çocuğuma haksızlık mı ediyorum,onu aile ortamından mahrum mu bırakıyorum, baba sevgisini yeterince hissedecek mi vs. vs. yüzlerce soruyla başbaşa kalıyorsunuz.
Her şeyi geçtim , çocuk için ömür boyu belki yüzünü bile görmek istemeyeceğiniz insanla muhattap olacaksınız.
O yüzden yol yakınken sizi sevmiyorum diyen adama ömrünüzü vermeyin

Boşanmak üzereyim eşimi seviyorum ama o sevmiyor 3 yıllık evliyim 3 defa boşanma noktasına geldik ama bu sefer durum ciddi tavsiyesi olan var mı
Yazıları okudum herkes boşan korkma öğretmensin yazmış konunun öğretmenlikte ayaklarının üstünde durmanla alakası yok maddi değil manevi bı korku sizinki anlayabiliyorum bende eşimi çok seviyorum bugün bosanalim dese kabul etmekte bende zorlanırız dvaulun sesi hoş geliyo dışardan ama 3 yıl içinde size isinamadiysa bu saatten sonra isinmasi zor gibi anlıyorum sizi çok seviyorsunuz ama kendinizi onun yerine koyun sevmediginizi bı insanı görmek insanı o kişiden daha da uzaklaştırır bence bı sure ayrı kalın eğer yine ozlemezse bosanin

Evet maddiyatla hic alakası yok sevmediğini evlendigimizin ilk yılında soyledi sonra tekrarlamadi benim için önemli olan o değil zamanında sevdik de ne oldu sevmekle evlilik olmuyor falan diye ama beynime kazındı o cümleleri ne kadar istesem de sahiplenemedim onu normal hayatimizda bensiz bir yere gitmez ne gezmeye ne de başka bir yere evden işe işten eve gelir beni mutlu etmek için çabalar kendince memleketimiz çok yakın olmasına rağmen göndermez sen gidersen ben ne yapacam diye iki gün şehir dışına çıktı görev için sürekli görüntülü normal arayıp durdu dışardan baktığında sevmeyen bir insanın yapacağı şeyler değil ama dediğim gibi ben bunu evliliğimin ilk yılında duydum ve ondan sonra ne enerji ne sahiplenme ne de başka birşey kalmadı onun da benden istediği hep neşeli ol cıvıl cıvıl ol ama bir türlü olmadı bu da yetmiyormuş gibi annesi sorunlarımızı bildiği halde surekli üzerime geldi sanki böyle karşısında ,15 yaşında hicbirsey bilmeyen anlamayan bir insan varmış gibi davrandı her gün beni aramak zorundasın bana hizmet etmek zorundasın falan filan

Boşanmak üzereyim eşimi seviyorum ama o sevmiyor 3 yıllık evliyim 3 defa boşanma noktasına geldik ama bu sefer durum ciddi tavsiyesi olan var mı
Gitmek isteyenin poposuna tekmeyi atacaksin arkadaşım.
Size boşanmayı silah gibi kullanıp elinde top yapamaz.Sevmek sevilmeye değer kişiyle güzel.Size acı verdiği belli evet gidecek bitecek içiniz çıkıncaya kadar ağlayıp kahrolacaksin ama sonu var bunun.Zamanla iyileceksiniz şimdi her gün acı çekiyorsunuz ve onun sizi sevmedigini görüp, boşanmayı dile getirmesini duyup kahroluyorsunuzdur.Boylesi her gün her gün ölüm.Size tavsiyem şahsen de yaptım bunu gitmek, boşanmak isteyene kapıyı açıp yol senin demek.Eger seviyorsa ve sadece silah gibi boşanmayi kullanıyorsa gitmez o adam gitse de yapamaz döner gelir.Gururunuzu yerden toplayın kimse siz kadar değerli değil.

Evet dediğiniz gibi sürekli belirsizlik içinde yaşıyorum evliliğim bitecek mi devam mı edecek hep bitirmeyelim diyodum bu sefer özellikle git hemen dava aç dedim yeter artık bu bitirme tehditlerin dedim bunu hep koz olarak kullanıyosun diye tamam dedi ama icraat yok gittim avukatla konuştum dedim herşey tamam hicbirsey istemiyorum iki haftada bitecek dedim yine sesi çıkmıyor normalde asla geri adım atmayan adam bu sefer kendi geliyor fikrin değişmedi mi diye yüz bulamayınca da tamam bitsin diyo yüz versem bu sefer simariyo ne yapacağımı şaşırdım evet belki benim gidip dava açmam gerek ama onu hep tuttum bu sefer yol verdim hadi git yap diye o cesareti göstermesini bekliyorum

O cesareti göstermede ne olacakpeki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…