- 29 Temmuz 2016
- 3
- 1
- 39
- Konu Sahibi Kararsizvicdan
Merhaba 10 yillik evliyim ve iki cocugum var. Esimle anlasamiyoruz bugune kadar ben sessiz kaldigim icin biseyler yolunda gitti fakat artik bende sessiz kalamiyorum ve 1 senedir bosanma mevzusu gundemimizde var. Yani 1 sene once bosanma karari aldim ve hala arkasinda duruyorum. Bir aya kadarda evden ayrilicam duzen kuruyorum suanda. Benim sorunum şu sonucunda 10 yilin vermis oldugu bir aliskanlik ve 2 cocuk var ortada biseyleri yikmak cok zor geliyor ama devam etmesinide istemiyorum artik kesinlikle bitirmek istiyorum. Ama sonucta kadiniz anneyiz duygulari bir kenara atamiyoruz esime karsi en ufak bir sevgim kalmadi cinsel anlamda zaten 10 yildir hicbisi yasamadim yani hissetmedim ve artik bu bende tiksintiye donustu. Evliligi bitirmek isteyen taraf benim cunku artik tahammulum kalmadi ama yinede vicdan azabi cekiyorum ben zaten herseye uzulen biriyimdir bir evliligi bitirmekte kolay olmuyo ama en cok cocuklardan dolayi mahfoluyorum bosanmis anne baba cocuklari olacaklar nasil olur cocuklar acisindan ya ilerde biseyler kotu giderse cocuklarimin basina kotu seyler gelirse ben bunu kaldiramam vicdan azabindan ölürum cok korkuyorum ya pisman olursam diye herseyi bitirdim hem kalbimde hem kafamda ama yinede vicdanim rahat degil iste kesinlikle bu evliligin devam etmesini istemiyorum artik ama bi yandanda bu vicdan azabi beni mahfediyo bu hisleri yasamam normalmi ne yapmam gerekiyo bu hislerden kurtulmam icin nolur yardim edin