Boşanmak üzereyim, çok kötüyüm yardim

Gözle görülür bi gelişme olduğunu söyleyemem ama ben neselenip hayatıma devam ettikçe onu biraz daha üzgün gibi görür oldum. Eski gereksiz özgüveni yok; çünkü k. Kaldırmıyorum artık.
Bugün işten gelir gelmez komşularının yanına indim. 1-2 saat. Sonra da arkadaşlarımla plan yapıp dışarı çıktık. Takmadigimi mutlu olduğumu gördü.
O da gideceği yeri söyledi yine masum bi ses tonuyla. Ve gitti.
Bizde öyle kısa sürede gözle görülür bi gelişme olacağını sanmıyorum ama bi bakalım.
Sanki pişman olmaya başladı ufaktan öyle hissediyorum.
Teşekkür ederim ilgin için canim
devam et asla durma çık gez dolaş onsuz iyi gititğini görsün devam et biraz daha dayan merak etme sen kendin gitme ayagına bırak bak bırak böyle bırak

devam et asla durma çık gez dolaş onsuz iyi gititğini görsün devam et biraz daha dayan merak etme sen kendin gitme ayagına bırak bak bırak böyle bırak
Öyle yapıyorum ama iyice uzaklaştık zaten.
Yan yana bile yürümüyoruz artık.
Gerçekten ayrılığa alışmama yarayacak gibi bu yaptıklarım.
Hayırlısı.

yani eğer kendini çok kötü istiyorsan kavga etmeden konusabileceksen ses yükselmeyecek kin nefret kusulmayacaksa al karşına konuş.

yani eğer kendini çok kötü istiyorsan kavga etmeden konusabileceksen ses yükselmeyecek kin nefret kusulmayacaksa al karşına konuş.
Dün yeni bir konu açtım.
Son durumları anlattım.
Oraya bakarsanız sevinirim.
Konuşmak isteyen taraf ben olmak istemiyorum bu sekilde daha çok havaya giriyor.

Back
X