Boşanmak üzereyim ama tedirginim, neden?

Eşin tam bir narsist. Hep istediği olsun kimse ona dokunmasın ama işine gelmedigi anda aslan kesilen cinsten. Öyle biriyle ömür bitmez ikna olmuşken bence ayrıl. Sensiz yapamam lafları başka biri cekmeyecegini bilir böylelerini ayrıca yılların aliskanligiyla sizinde etkilenmeniz çok doğal. Size saygısı olmayan birinin sizi seveceğini mi düşünüyorsunuz.
Nasılda sizi manipüle etmiş hastasın vs diyerek. Kendisine dönsün baksın ilk önce.
Hem çalışıp para getireceksin hem herşeye sen kosacaksin ama evlilik adı altında o da iyiymiş gibi senin yüzünden lafları yazık oluyor size hayatınıza. Ailelerin manyak çocuklarının anneleri olmadığımızı hatırla lütfen.
Uzulmen gayet normal çünkü hayal ettiğin yuva istediğin şey boşa çıkıp çöp olmuş onca zaman

sizden cüssece büyük birisi size bağırsa ne hissedersiniz . Sizi geçtim , çocuğunuzun öz saygısını hiç mi düşünmüyorsunuz . O adam kızınıza bağırarak büyütse , nolur sonu hiç bilmiyormusunuz. Kendine öz saygısı olmaz , bütün hayatı boyuncaca onu sevsinler diye uğraşır . İnsanları memnun etmeye çalışır . Up uzun yazmışsınız yok özür diliyor falan . Ne diyelim affedelimmi . Benim çocuğuma bağırsa , beni alakadar öz güvenimi kırsa . Oynayarak boşanmaya giderim . Çocuğu sevgili ortamda büyütmek zorundasınız. Boşandıktan sonrada çocuğunuza bağırmasına izin vermeyin, sizide de kötülemesin çocuğunuza kadar . Bu arada sizi falan da düşündüğü yok onun . Ev gelsin bağırsın çağırsın yediği arkada , yemediği önünde kim bırakmak ister böyle hayatı.

Of of çocuk olmasa arkana bakma derim .. bir evlaıdınız var , keşke dememek için aile terapisini bir deneyin .. ondan gelmiş teklif belki bir faydası olur .. çocuk olunca sonuna kadar zorlamak gerektiğini düşünüyorum şahsen olan onlara oluyor çünkü ..
Her seferinde daha iyi olacağını söyleyip daha büyük bir olay çıkarıyor, artik ona nasıl güvenebileceğim ki

pardon da evde sürekli bağıran annesinin üstüne yürüyen tartışma dolu kendisiyle ilgilenmeyen babanın ne eksikliğini yaşasın evladınız. Zaten her şeyi beraber yapıyormuşsunuz en azından huzurlu büyür. Haftada 1 babasıyla görüşür orda da kızıyla ilgilenir. En azından huysuz aksi hali olmaz kızınızın aklında
Boşanan arkadasim çocuğuyla babasının daha guzel vakit geçirdiğini çünkü 1 gün görüştüklerini söyledi, daha mutlu olacak gibi hissediyorum. Anne endişesi iste sanirim

Yok bendeki bunları yapamazdı bana. Çünkü içinden geçerdim onun. Bende ki beni aldattı ve maddi olarak dolandırdı. Bir anda çıktı her şey ortaya. Hamileydim sağlıklı düşünemedim boşanmadım. O da yüzsüzlük yapmaya başladı. Beni boşanmayla tehdit etmeye manipüle etmeye başladı. Kucağında biri bebek 2 çocukla boşanmaz nasılsa diye özgüven geldi ona. Ama bu 11 ay sürdü bebeğim doğdu biraz ele avuca geldi boşadım. Evet ben başardım 2,5 yıl oldu. Siz de başarırsınız yeter ki sınırınızı aştırmayın çekin çiçizginizi
Bende inanılmaz sakin bi insanım, sesim yükselmez asla, üzerime rahatca çıkabilecek birisi yani. Ama hamileyken insan gerçekten farketmiyor cok haklısınız. Benimde dogumdan sonra başladı aslinda hissettiklerim. Aldattiysa cok iyi yapmissiniz, boyle erkekler bi ailesinin olmasını haketmiyor asla. Kadın kendini ev çocuklar, hatta çoğumuz calisarakta yıpratıyoruz ama erkek başkasıyla geziyor. Neden bu kadar sorumsuzlar bilmiyorum. Zorla evlenmiş gibi hepsi, gideceğim diyince de ölüp bitiyorlar sonra. Nasılsınız peki ilk günler çok zor muydu?

Her çocuk huzurlu bir ortamda büyümeyi hakediyor. Kocanın bağırış çağırışları belki şuan farketmiyor olsan bile ileride çocuğunun bilinçaltında hep kalacak. Adam üzülüyormuş ben sensiz mutlu olamam falan diyormuş diye kendine dert etme lütfen çünkü sen bu şahısa ömrünün baharından 12 seneyi vermişsin ve olumlu bir dönüş alamamışsın, toplum içinde aşağılanmışsın ve yıpranmışsın. Karşındaki adam çocuk değil, yaptığı hareketlerin gayet farkında, bağırınca seni üzdüğünü biliyor, başkasının yanında azarlayınca onurunun kırıldığının gayet bilincinde ve bildiği halde yapmayı tercih ediyor. Bu tip adamlar değişeceğim diyip 1-2 sonra hep eski hallerine geri dönüyorlar. Kimseyi adam etmeye, terbiye etmeye gelmedin sen bu dünyaya. 12 senede düzelmeyeni bırak bundan sonra napıyosa yapsın zaten sen kendi ayakları üzerinde durmuşsun adam negatiflikten başka bişey katmamış
Bende ona korkuyorum, simdi düzelecek ama bu karakteri, bu yaştan sonra nasıl değişecek. İlk olayda yine patlayacak, suan sadece başarısız olduğu düşüncesi onu iyi bir şeyler yapmaya itiyor, yoksa hiç değişmedi ve bence hiçte değişmeyecek. Gercekten hayatımın en güzel yılları gitti. Tek isteğim bundan sonrasının guzel olmasi

Şuanda huzursuz olmaniz normal.
Yanlış anlamayin ama yillarca psikolojik şiddete maruz kalmış bir kadin olarak düşünceleriniz daha bulanıklık içindedir (brain fog). Imkaniniz varsa terapi alin. Bu ruh halinden kurtulun.
Çocuğunuzun bu adami özleyeceğini sanmiyorum.
Ailem yanımda, çocuk ve benim için. Çok şükür imkanimda var, guzel bir isim var. Önce kızım sonra ben bir terapi almamız gerek. Hep gece yatağa giderken gördüğü için sadece o zamanlar sorup agliyor. Yoksa hayatımızda degildi zaten, eksikliği yok

sizden cüssece büyük birisi size bağırsa ne hissedersiniz . Sizi geçtim , çocuğunuzun öz saygısını hiç mi düşünmüyorsunuz . O adam kızınıza bağırarak büyütse , nolur sonu hiç bilmiyormusunuz. Kendine öz saygısı olmaz , bütün hayatı boyuncaca onu sevsinler diye uğraşır . İnsanları memnun etmeye çalışır . Up uzun yazmışsınız yok özür diliyor falan . Ne diyelim affedelimmi . Benim çocuğuma bağırsa , beni alakadar öz güvenimi kırsa . Oynayarak boşanmaya giderim . Çocuğu sevgili ortamda büyütmek zorundasınız. Boşandıktan sonrada çocuğunuza bağırmasına izin vermeyin, sizide de kötülemesin çocuğunuza kadar . Bu arada sizi falan da düşündüğü yok onun . Ev gelsin bağırsın çağırsın yediği arkada , yemediği önünde kim bırakmak ister böyle hayatı.
Kesinlikle, bu rahat hayattan vazgeçmek istemiyorum. Ama manipüle edilmeye oyle alışmışım ki. Affedeyim mi kısmıni coktan gectim. Sizden anlamanızı da beklemiyorum yolumu çizdim zaten bosaniyorum. Sadece endişelerim için yaşamış insanlardan akıl almak istedim. Herseyin haricinde ben bir anneyim onu da düşünmek zorundayım

Ailem yanımda, çocuk ve benim için. Çok şükür imkanimda var, guzel bir isim var. Önce kızım sonra ben bir terapi almamız gerek. Hep gece yatağa giderken gördüğü için sadece o zamanlar sorup agliyor. Yoksa hayatımızda degildi zaten, eksikliği yok

Herşey çok güzel olacak.

Malasef bende narsist bir kişinin ataklarına maruz kaldim ve iyileşmem yaklaşik 1 senemi aldi. Ilk zamanlar kendimi suçladım. Sonra kendime kizdim. Nasil bu yaşadıklarıma tahammül ettim diye.

Kızınızla yeni bir uyukuya geçiş rutini kurun. Çocuklar güzel şeylere çok çabuk alışiyorlar. Bu arada kendinize şefkatli yaklaşın. Şuanda ihtiyacınız var buna

Eşin tam bir narsist. Hep istediği olsun kimse ona dokunmasın ama işine gelmedigi anda aslan kesilen cinsten. Öyle biriyle ömür bitmez ikna olmuşken bence ayrıl. Sensiz yapamam lafları başka biri cekmeyecegini bilir böylelerini ayrıca yılların aliskanligiyla sizinde etkilenmeniz çok doğal. Size saygısı olmayan birinin sizi seveceğini mi düşünüyorsunuz.
Nasılda sizi manipüle etmiş hastasın vs diyerek. Kendisine dönsün baksın ilk önce.
Hem çalışıp para getireceksin hem herşeye sen kosacaksin ama evlilik adı altında o da iyiymiş gibi senin yüzünden lafları yazık oluyor size hayatınıza. Ailelerin manyak çocuklarının anneleri olmadığımızı hatırla lütfen.
Uzulmen gayet normal çünkü hayal ettiğin yuva istediğin şey boşa çıkıp çöp olmuş onca zaman
Kesinlikle tam bir narsist, en ufak olayda direk beni suçlar. Ben icerdeyken onun yanında çocuk düşsün uyutmadın düştü diye bana bağırır. Zaten bu güveni de veren benim yani, hic gitmem sandi, onu ömür boyunca çekmek zorundayım sandı. Öyle olmadı. Bir kez imkanım varken geri adım atmayacağım insallah. Bu hayatı yaşamak istemiyorum daha fazla, cok tesekkur ederim size de

Merhaba, burada yeniyim ama bilenlerden fikir almayı çok istiyorum. Eşimle 12 senedir ilişkimiz var 6 senedir de evliyiz. 3 yaşında bir kızımız var. Tüm herkes söylediği halde çok sevdiğim için göze alip evlendim. Ama kendisi öfke sorunu yaşıyor. Surekli her yerde insan icinde bağırıyor, üzerime yürüyor. Anında ofkeleniyor ve hemen geçiyor. Siniri geçtiğinde yüzüm bozuk olursa yine bana bağırıyor. Bir döngü yani. Hic fiziksel siddet olmadi ama esyalara zarar veriyor, kirip dokuyor. Bir de psikolojik siddet hat safa da, deli oldugumu ve tedaviye ihtiyacim oldugunu falan soyluyor. Aşırı kıskanç, beni surekli baskalariyla kiyasliyor, anneligimi ve kadinligimi surekli elestiriyor, kendi dediğinden başka bir şeyi kabul etmiyor, cok ilgisiz, telefon bagimlisi birisi. Ne zaman sohbet etmek istesek en fazla 5 dakika sonra kavgaya dönüyor, herseyde benim soyledigimin zittini savunuyor, hem calisip hem evin herseyini ben yapiyorum, cakilacak civiye kadar. Zamanla bu tutarsız davranışlarıyla hem psikolojim bozuldu hemde ozguven kaybettim. İnsanlarla konuşmak istemiyorum, eskisi gibi gülemiyorum. Çok mutsuzum ve yorgunum. Neredeyse 2 senedir aklımda hep boşanmak vardi. Son kavgamızdan sonra onu ikna ettim ve bu hafta anlasmali boşanma davamız var ama tedirginim. Çok yalvarıyor, ben sensiz mutlu olamam falan diyor, sirf ben cok istedim diye anlasmali protokolü imzaladi, oyle beni düşünüyor ama bi yandan da beni bitiriyor, anlayamiyorum ne hissettiğini bile cok tuhaf birisi. Her kavga da bosanalim bitsin bu diyip sabah özür dileyerek uyanıyor. Aile terapistine gidelim diyor ama istemiyorum, onunla artik cokk mutlu olacagimi bilsem de istemiyorum. Herseyim gitti, ben bambaşka bir insan oldum. Mahvoldum bu döngüde. Onu artık sevmiyorum eminim ama neden böyle hissediyorum ki? Baba evine döneceğim için mi yoksa onu özleme ihtimalim mi bilmiyorum. Çalışıyorum maaşım var ancak günümüz şartlarında tek başıma eve ayrılmam suan için mümkün değil. Kizimla zaten 2 kisilik bir hayatimiz var, beraber gezer beraber yer iceriz. O hep calisiyor hep cok yogun ve yorgun. Cocugun hic biseyini bilmez, tek hareketinde onada bagirmaya baslar falan. Kizimda pek sormaz nerde diye ama sorunca vicdan yapiyorum cok, benim yuzumden babasindan uzak kalacak gibi hissediyorum. Size sormak istiyorum, hissettiğim bu tuhaf şey normal mi, lütfen kafamın rahatlamasi için bana yardim edin 😞
Kabul etmişken boşanın derim asla düzelmez, ömrünüzü yer bu ...

Herşey çok güzel olacak.

Malasef bende narsist bir kişinin ataklarına maruz kaldim ve iyileşmem yaklaşik 1 senemi aldi. Ilk zamanlar kendimi suçladım. Sonra kendime kizdim. Nasil bu yaşadıklarıma tahammül ettim diye.

Kızınızla yeni bir uyukuya geçiş rutini kurun. Çocuklar güzel şeylere çok çabuk alışiyorlar. Bu arada kendinize şefkatli yaklaşın. Şuanda ihtiyacınız var buna
Aslinda merak ettiğim boşanma sonrası, yani rahatsız etme gibi bir durum oluyor mu. Çocuk üzerinden bana yüklenir mi, bunları da çık merak ediyorum gercekten. Kızım çok uyumlu, buna da alisacaktir

Bende inanılmaz sakin bi insanım, sesim yükselmez asla, üzerime rahatca çıkabilecek birisi yani. Ama hamileyken insan gerçekten farketmiyor cok haklısınız. Benimde dogumdan sonra başladı aslinda hissettiklerim. Aldattiysa cok iyi yapmissiniz, boyle erkekler bi ailesinin olmasını haketmiyor asla. Kadın kendini ev çocuklar, hatta çoğumuz calisarakta yıpratıyoruz ama erkek başkasıyla geziyor. Neden bu kadar sorumsuzlar bilmiyorum. Zorla evlenmiş gibi hepsi, gideceğim diyince de ölüp bitiyorlar sonra. Nasılsınız peki ilk günler çok zor muydu?
Ben de genel olarak çok sakinim sesim konuşurken bile zor duyulur ama yaşanmışlıklar insanı bu hale getiriyor. Tabi o polisti görev iş diyerek benim kandırıp toz olurdu. Evin tek aracı onda ben de hem işe gider hem vesaitle çocuğu kreşe götürüp alır gelirdim. Alışveriş ben ide yemek temizlik bende çoluk çocuk ben de her şey bendeydi. Bunca şeye rağmen tabi üzüldüm 10 kilo verdim yemeden içmeden kesildim. Birisi bana canlı cenaze gibi olmuşsun dedi hatta. Ama 6 ay içinde bu görüntüm değişti. Ruhumun iyileşmesi biraz daha zaman aldı ama oldu şükürler olsun. Boşandıktan sonra üzerime yıktığı borçları bitirip aracımı ondan alıp yeniledim. Alışverişi annemle yapıyorum. Yemek temizlik annemle hallediyorum. Çocuklarım da bana destek küçükler ama halden anlıyorlar. Çok şükür bugünüme. Size de evladınızla mutlu huzurlu bir hayat diliyorum

Ben de genel olarak çok sakinim sesim konuşurken bile zor duyulur ama yaşanmışlıklar insanı bu hale getiriyor. Tabi o polisti görev iş diyerek benim kandırıp toz olurdu. Evin tek aracı onda ben de hem işe gider hem vesaitle çocuğu kreşe götürüp alır gelirdim. Alışveriş ben ide yemek temizlik bende çoluk çocuk ben de her şey bendeydi. Bunca şeye rağmen tabi üzüldüm 10 kilo verdim yemeden içmeden kesildim. Birisi bana canlı cenaze gibi olmuşsun dedi hatta. Ama 6 ay içinde bu görüntüm değişti. Ruhumun iyileşmesi biraz daha zaman aldı ama oldu şükürler olsun. Boşandıktan sonra üzerime yıktığı borçları bitirip aracımı ondan alıp yeniledim. Alışverişi annemle yapıyorum. Yemek temizlik annemle hallediyorum. Çocuklarım da bana destek küçükler ama halden anlıyorlar. Çok şükür bugünüme. Size de evladınızla mutlu huzurlu bir hayat diliyorum
şükürler olsun iyi olmanıza sevindim ,kimse keyfinden boşanmak istemez süreç zordur yaşayan bilir.İlişkideki evlilikteki yalnızlık mı bekarken hissedilen yalnızlık mı.Bekarken hissedilen yalnızlık.

Aslinda merak ettiğim boşanma sonrası, yani rahatsız etme gibi bir durum oluyor mu. Çocuk üzerinden bana yüklenir mi, bunları da çık merak ediyorum gercekten. Kızım çok uyumlu, buna da alisacaktir

Bunlari şimdiden düşünme. Baştan çiz sınırını. Hiç yaklaştırma hayatina. Gereksiz irtibata geçme.
Kanser hücresi gibi davran. Senin enerjini edemediği için hemen başka birini bulur. Bu tip insanlar enerji vampiri oluyorlar.

Bunlari şimdiden düşünme. Baştan çiz sınırını. Hiç yaklaştırma hayatina. Gereksiz irtibata geçme.
Kanser hücresi gibi davran. Senin enerjini edemediği için hemen başka birini bulur. Bu tip insanlar enerji vampiri oluyorlar.
Ayy insallah bulur, bizden ayrı aşık ve mutlu olsun cok istiyorum, dualarım hep buna 🙏 deneyeceğim ama cocuk için arayacak kesin, ama atlatacagim

Konu sahibi🌺 ben hiç evlenmedim .boşanmak nedir bilmem,32 yaşındayım kötü bir ilişkiden çıktım 3 ay önce,aldatıldım ,maddi manevi kayıplar yaşadım .Ayrılmanın sancısı her zaman zordur yaşayan bilir arada çocuk alışkanlıklar var.O kadar manipüle etmiş ki sizi acaba diyorsunuz.Emin olun kalbinizdeki his size doğruyu söylüyor,zamanla atlatacaksınız.Dualarımda olacaksınız 🌺 bundan sonra hayatınızda sizi güzellikler bulsun ,kaybettiğiniz özgüveniniz hemen yerine gelsin.Allah size kızınızla musmutlu yıllar nasip etsin,bir önce kalp ferahlığı versin.

X