Boşanmak nasıl atlatırım

Şuan ne düşündüm biliyor musun? Hani ilgisiz, mutlu olmayı ve mutlu etmeyi bilmeyen biriyim ya ben. O gizli gizli çektiği kredilerden bir tanesinin küçük bir kısmı ile bana bir hediye alsa belki mutlu olur mutlu ederdim

Canınızı acıtmak için söylemiyorum ama yoğun çalışıyor zaman geçiremiyoruz diye ilgi göstermemek hoşgeldin bile dememek dünyanın en saçma bahanesi.
Düşünsenize tüm gün çalışmışsınız, eve bir geliyorsunuz esinizin suratı beş karış selam sabah yok nasılsın demek yok. Asıl esinizin sizden soğutması lazim bu durumda.
Adam keyfinden çalışmıyor ki, evde sizinle vakit geçirse bu defa para yetmiyor evine bakmıyor diyeceksiniz. Sizin gibi insanlari memnun etmek cok zor gerçekten..
Boşanmak istemiyorsanız ondan adım atmasını beklemek yerine siz adım atın

Benim anlayamadığım bir anda bu adamın değişmesi .Mesela ailenizi neden sizin evinize istemedi ,sizi kovdu .Bunlar basit şeyler değil .Yeni evli değilsiniz ,annesi bir anda boşanma adına neden sizi cephe aldı .Ailesine ezdirmeyen adam nasıl bir anda u dönüşü yaptı .Gerçekten anlattığınız süreçte ya eksik bir şeyler var .Yada aldatılıyorsunuz ?Onca sene bir evliliği yürüt .Bir anda boşanalım demek ,bir de üstüne çocuk var .Sizin gelince hoş karşılamamınızı bazı üyeler çok eleştirmiş .Fakat mutlu olmayan bir kadın ,erkeği nasıl ?mutlu edebilir .Yani bizler hep sevgi pıtırcığı olacağız ,onları pışpışlıcaz.Neden hep kadından beklenir .Çalışıyorsa sırf karısı ,çocuğu için değil .Ki öyle olsa boşanma sürecinde araba benim olsun ,50 bin ver annem yardım etti demezdi .Sırf işi bahane edip ,kadına sosyal bir hayat veremeyen .Bir erkekte çok sıcak bir kadın beklememeli bence .Ayrıca erkeğin sosyalleğini kısıtlamış kadın arkadaş ortamı vs .Sıkılmış madem peki kadın ayrı sosyal arkadaşlıklar kursa akşamları çıksa vs .Erkek buna müsade edecekmi?kendine hak gördüğü şeyi başkasından esirgeyende.Haksızlığa uğradığını düşünmesin .Karar verdi boşanacaksa ,boşanın ancak hakkınızı alın .Gerekirse uzasın .Üzülmeyin demek kolay ,illa acı çekeceksiniz .Ancak dik durun ,ona kendinizi aciz gibi göstermeyin .

Sizi anliyorum cok kötü süreçler. Ben tabagini kaldirmasina bile dikkat ederim. O kredi kalmamistir ki ya mesela bizim banka hesaplarimiz ayridir eşimle ama biliriz kimin hesabi ne kadar. Kredi cekse hesapta oynama olur hic mi takip etmediniz. Bir hayati paylasiyorsak maneviyat gibi maddiyatin da gittigi geldigi yerler önemlidir.

Eşim dediğim insanın böyle serefsizlikler yapacağı aklıma gelmedi ki. İnsan ailesine, eşine guvenemeyecekse niye yaşasın DERDİM ESKİDEN. Ya öyle iyi davranıyordu ki duydum altınları almış defalarca bankaya gittim adamlar bıktı benden, odedigim paraları eve ödemedi bunu da boşanma aşamasında öğrendim yok artık dedim yapmaz, taaa ki evin icraya düştüğünü öğrenene kadar, tam bitti daha yapacağı bişey kalmamıştır dedim krediler çıktı ortaya 3-4 kez farklı banka müdürlerine ulaşıp sordum yanlış TC vermisimdir diye. Ve daha ilk durusma olmadı daha neler bekliyor beni acaba

Yazik gercekten cok yazık insan olan yapmaz bazilarimiz insanliktan muaf... Cok üzüldüm durumunuza fakat nolursa olsun kendinizi birakmayin. Sıfırdan baslamak insani biraz korkutsa da yeterki insan istesin. Güven olmadan birseyler olmaz ama yine de tedbiri elden birakmamak gerek. Cogu insan severek evleniyor evlendikten sonra bazilarimiza cehennem oluyor hayat. Bu yüzden ne kadar seversem seveyim uzaktan herseyini takip ederim. Çevremde o kadar fazla ki evlendikten sonra herseyi alt üst olanlar.

Ya işte benim hatam guvenmekti. Olsun ilahi adalete güveniyorum. Hukuken ben elimden geleni yapacağım zaten. Gerisini ilahi adalete bırakıyorum.. davadan temizlendikten sonra inşallah birde toz alma işini halledip hayata kaldığım yerden devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…