Şuan ne düşündüm biliyor musun? Hani ilgisiz, mutlu olmayı ve mutlu etmeyi bilmeyen biriyim ya ben. O gizli gizli çektiği kredilerden bir tanesinin küçük bir kısmı ile bana bir hediye alsa belki mutlu olur mutlu ederdimAaa hayir eger bir erkek ilgi gostermeyip ilgi bekliyorsa, bos vakti olup bunu ailesine hic vermeyip disarda degerlendiriyorsa b.k degil lagim cukuru midesine girsin. Erkek düşkünü biri degilim eşimi seviyorum iyi biri ama bugün evlilige ters bisey yapsa hemen biter. Esler karşılıklı olarak birbirlerini mutlu edebilmeli. Ailem arkamda bosanalim da nedir ya kendi kararlarini alamayan baskalarinin fikirleriyle fotosentez yapan bir canlidan ne beklenir ki... Soylediklerim tek tarafli da değil eger sizi seven erkek ya da kadin biri varsa sirf cok calisiyor diye şikayet edemeyiz. Düşünün imsan isten geliyor devamli senelerce suratsiz tum olumsuzluklari evine yansıtıyor bu nasil çekilmezse bir diger este gun boyu evde suratsiz elde olmayan sebepleri anlayissiz bir haldeyse bunlar olmaz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanmak nasıl atlatırım
- Konu Sahibi _g_h_b91
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Temmuz 2018
- 7.112
- 21.378
- 348
Canınızı acıtmak için söylemiyorum ama yoğun çalışıyor zaman geçiremiyoruz diye ilgi göstermemek hoşgeldin bile dememek dünyanın en saçma bahanesi.
Düşünsenize tüm gün çalışmışsınız, eve bir geliyorsunuz esinizin suratı beş karış selam sabah yok nasılsın demek yok. Asıl esinizin sizden soğutması lazim bu durumda.
Adam keyfinden çalışmıyor ki, evde sizinle vakit geçirse bu defa para yetmiyor evine bakmıyor diyeceksiniz. Sizin gibi insanlari memnun etmek cok zor gerçekten..
Boşanmak istemiyorsanız ondan adım atmasını beklemek yerine siz adım atın
Düşünsenize tüm gün çalışmışsınız, eve bir geliyorsunuz esinizin suratı beş karış selam sabah yok nasılsın demek yok. Asıl esinizin sizden soğutması lazim bu durumda.
Adam keyfinden çalışmıyor ki, evde sizinle vakit geçirse bu defa para yetmiyor evine bakmıyor diyeceksiniz. Sizin gibi insanlari memnun etmek cok zor gerçekten..
Boşanmak istemiyorsanız ondan adım atmasını beklemek yerine siz adım atın
- 13 Temmuz 2019
- 1.459
- 1.539
- 63
- 44
Benim anlayamadığım bir anda bu adamın değişmesi .Mesela ailenizi neden sizin evinize istemedi ,sizi kovdu .Bunlar basit şeyler değil .Yeni evli değilsiniz ,annesi bir anda boşanma adına neden sizi cephe aldı .Ailesine ezdirmeyen adam nasıl bir anda u dönüşü yaptı .Gerçekten anlattığınız süreçte ya eksik bir şeyler var .Yada aldatılıyorsunuz ?Onca sene bir evliliği yürüt .Bir anda boşanalım demek ,bir de üstüne çocuk var .Sizin gelince hoş karşılamamınızı bazı üyeler çok eleştirmiş .Fakat mutlu olmayan bir kadın ,erkeği nasıl ?mutlu edebilir .Yani bizler hep sevgi pıtırcığı olacağız ,onları pışpışlıcaz.Neden hep kadından beklenir .Çalışıyorsa sırf karısı ,çocuğu için değil .Ki öyle olsa boşanma sürecinde araba benim olsun ,50 bin ver annem yardım etti demezdi .Sırf işi bahane edip ,kadına sosyal bir hayat veremeyen .Bir erkekte çok sıcak bir kadın beklememeli bence .Ayrıca erkeğin sosyalleğini kısıtlamış kadın arkadaş ortamı vs .Sıkılmış madem peki kadın ayrı sosyal arkadaşlıklar kursa akşamları çıksa vs .Erkek buna müsade edecekmi?kendine hak gördüğü şeyi başkasından esirgeyende.Haksızlığa uğradığını düşünmesin .Karar verdi boşanacaksa ,boşanın ancak hakkınızı alın .Gerekirse uzasın .Üzülmeyin demek kolay ,illa acı çekeceksiniz .Ancak dik durun ,ona kendinizi aciz gibi göstermeyin .Merhaba arkadaşlar 7 yıllık evliyim 4 buçuk yaşında bir oğlum var eşimle 1 sene sevgililik 2 sene nişanlılık süreci yaşadık bana görede etraftaki insanlara görede çok mutlu giden bir evliliğimiz vardı 3 ay öncesine kadar eşim bir anda değişti başta ailemi istemedi sonra beni evden kovdu annesi bizim hiç söylemediğimiz bişeyi söylemişiz gibi eşime anlatmış aynı zamanda oğlunu bana karşı doldurmuş o seni üzüyo sana değer vermiyor falan diye 2 hafta falan ailemde kaldım yalvardı yakardı beni ikna etti düzelticem herşeyi dedi ama eve döndüğümde hala aynı adamdı hiçbirşeyi düzeltmeye çalışmadı neden böyle yapıyorsun dediğimde sen benim iyi davranmam için fırsat vermiyorsun falan dedi bugüne kadar beni asla annesine ezdirmeyen insan şuan bana karşı annesini tutuyo ve biran önce benden boşanmak istiyo neden diye sorduğumda sen bugüne kadar beni çok üzdün değer vermedin arkadaşlarımla görüşmemi kısıtladın eve geldiğimde bana hoşgeldin demedin falan diyo son zamanlarda gerçekten bende ona karşı ilgisizdim bunun sebebide ne benle ne oğluyla ilgilenmemesiydi sürekli işteydi bazen günde 2 saat bile beraber vakit geçiremiyorduk şuan hep beni suçluyo biz senin yüzünden bu haldeyiz herşey senin yüzünden diyor çok uzattım kusura bakmayın şuan ben çok acı çekiyorum büyük ihtimal anlaşmalı boşanıcaz hep bi adım atsın diye bekledim ama bugüne kadar bensiz 1 gün duramayan insan şuan beni istemiyo nasıl unutucam ben onu nasıl hayata geri dönücem lütfen yardımcı olun çok kötüyüm
- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
Sizi anliyorum cok kötü süreçler. Ben tabagini kaldirmasina bile dikkat ederim.Evet bir taraf evde ve yorgun değilse tabiki guleryuz, sevgi saygi.gostermeli ilgili olmalı ama iki taraf çalışıyorsa birbirlerine anlayışlı olmali. Bendeki akşama kadar günde maksimum 2 saat çalışıp ki o da masa basinda laylaylom, ben akşama kadar hem masa başı hem dolan babam dolan, okul vs eve gel en kahvaltılık bile olsa bisiler hazırla. Sonra adam çıksın dava dosyasına yazsin ki evde yemek yapmıyordu, ben zayıflamak için spora gidiyordum benimle gelmiyordu. Allah aşkına şimdi bu reva mı? Yani demem o ki boşanma aşamasında gelince her türlü iftirayi atıp her türlü suclamayi yapıyorlar kendilerine bakmadan. Adam senelerce arkamdan gizli gizli krediler çekmiş, benim ev borcu için verdiğim paraları yemiş, altınların çoğunu almış sonra kalkmış suçlamalara. Sanki o melek ben seytan... Kendi yediğin b....bı bak önce it.
O kredi kalmamistir ki ya mesela bizim banka hesaplarimiz ayridir eşimle ama biliriz kimin hesabi ne kadar. Kredi cekse hesapta oynama olur hic mi takip etmediniz. Bir hayati paylasiyorsak maneviyat gibi maddiyatin da gittigi geldigi yerler önemlidir.Şuan ne düşündüm biliyor musun? Hani ilgisiz, mutlu olmayı ve mutlu etmeyi bilmeyen biriyim ya ben. O gizli gizli çektiği kredilerden bir tanesinin küçük bir kısmı ile bana bir hediye alsa belki mutlu olur mutlu ederdim
Eşim dediğim insanın böyle serefsizlikler yapacağı aklıma gelmedi ki. İnsan ailesine, eşine guvenemeyecekse niye yaşasın DERDİM ESKİDEN. Ya öyle iyi davranıyordu ki duydum altınları almış defalarca bankaya gittim adamlar bıktı benden, odedigim paraları eve ödemedi bunu da boşanma aşamasında öğrendim yok artık dedim yapmaz, taaa ki evin icraya düştüğünü öğrenene kadar, tam bitti daha yapacağı bişey kalmamıştır dedim krediler çıktı ortaya 3-4 kez farklı banka müdürlerine ulaşıp sordum yanlış TC vermisimdir diye. Ve daha ilk durusma olmadı daha neler bekliyor beni acabaSizi anliyorum cok kötü süreçler. Ben tabagini kaldirmasina bile dikkat ederim.
O kredi kalmamistir ki ya mesela bizim banka hesaplarimiz ayridir eşimle ama biliriz kimin hesabi ne kadar. Kredi cekse hesapta oynama olur hic mi takip etmediniz. Bir hayati paylasiyorsak maneviyat gibi maddiyatin da gittigi geldigi yerler önemlidir.
- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
Yazik gercekten cok yazık insan olan yapmaz bazilarimiz insanliktan muaf... Cok üzüldüm durumunuza fakat nolursa olsun kendinizi birakmayin. Sıfırdan baslamak insani biraz korkutsa da yeterki insan istesin. Güven olmadan birseyler olmaz ama yine de tedbiri elden birakmamak gerek. Cogu insan severek evleniyor evlendikten sonra bazilarimiza cehennem oluyor hayat. Bu yüzden ne kadar seversem seveyim uzaktan herseyini takip ederim. Çevremde o kadar fazla ki evlendikten sonra herseyi alt üst olanlar.Eşim dediğim insanın böyle serefsizlikler yapacağı aklıma gelmedi ki. İnsan ailesine, eşine guvenemeyecekse niye yaşasın DERDİM ESKİDEN. Ya öyle iyi davranıyordu ki duydum altınları almış defalarca bankaya gittim adamlar bıktı benden, odedigim paraları eve ödemedi bunu da boşanma aşamasında öğrendim yok artık dedim yapmaz, taaa ki evin icraya düştüğünü öğrenene kadar, tam bitti daha yapacağı bişey kalmamıştır dedim krediler çıktı ortaya 3-4 kez farklı banka müdürlerine ulaşıp sordum yanlış TC vermisimdir diye. Ve daha ilk durusma olmadı daha neler bekliyor beni acaba