- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Telefonunda şifre var mi ? Yazışmaları okuyabilme şansınız var mi ?Bende şüpheleniyorum ama işi dolayısıyla hep farklı evlere girip çıkıyor hep farklı insanlarla muhatap o yüzden yakalayamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefonunda şifre var mi ? Yazışmaları okuyabilme şansınız var mi ?Bende şüpheleniyorum ama işi dolayısıyla hep farklı evlere girip çıkıyor hep farklı insanlarla muhatap o yüzden yakalayamıyorum
Bir arkadaşımı eşi üzerinde psikolojik baskı kurarak anlaşmalı boşanmaya ikna etti. 2 ay sonra başkası ile evlendi. Süreci uzatmaya çalışın eninde sonunda ortaya çıkacaktır.Evet bende bundan şüpheleniyorum hatta birgün takip etmeye kalktım işten erken çıkıp haber vermemiş aradım başka işe gittim dedi konum at bana neredeysen gelicem hemen dedim atmadı görüntülü aradım açmadı. Ama bir türlü yakalayamadım kurana el bastı yemin etti asla seni aldatmadım diye ama hala şüphelerim var asla barışmak gibi bir niyeti yok ve biran önce boşanmak istiyor
Şuan ben ailemdeyim ayrı yaşıyoruz telefonunun şifresi biliyorum ama telefonu asla elinden bırakmaz tuvalete giderkende alır gece uyurkende yastık kılıfının içine sokar oraya sokma nedeni telefonunun yatak içinde kaybolmasıymışTelefonunda şifre var mi ? Yazışmaları okuyabilme şansınız var mi ?
Yok artık....Şuan ben ailemdeyim ayrı yaşıyoruz telefonunun şifresi biliyorum ama telefonu asla elinden bırakmaz tuvalete giderkende alır gece uyurkende yastık kılıfının içine sokar oraya sokma nedeni telefonunun yatak içinde kaybolmasıymış
Ben hep bekleyelim bir süre ayrı kalalım diyorum ama birbirimizi daha çok üzüyoruz en iyisi biran önce boşanmak diyorBir arkadaşımı eşi üzerinde psikolojik baskı kurarak anlaşmalı boşanmaya ikna etti. 2 ay sonra başkası ile evlendi. Süreci uzatmaya çalışın eninde sonunda ortaya çıkacaktır.
Biraz birikmiş altın ve arabamız var birde ev altınlar ve araba benim olsun banada 50 bin lira ver ev ve eşyalar senin olsun dedi baştan ama sonra evden bazı eşyalarıda istedi oğluna da 500 lira nafaka vericekmiş birde okul masraflarını karşılarım dediPeki ne veriyor boşanmak için. Nafaka ve tazminatınızı almadam sakın boşanmayın. İki gün sonra. Eşiniz evladınızın geleceğini başka kadınla yediğini görünce daha çok
3 ay içinde bir insan nasıl değişir bu kadar anlamıyorum bugüne kadar rüyamda görsem ayrılcağımızı inanmazdım o derece bağlıydık birbirimizeGaliba hayatinda baska biri var ve ipligi pazara cikmadan sizden bosanmak istiyor baya uyanikmis yalniz zina davasi olmasin anlasmali olsun diye oldu bittiye getiriyor bosanmayi bile
Kadinlar malesef kor olabiliyor bu konuda.Biz kafamizdaki iliskiyi yaşıyoruz daha dogrusu yasiyor sanıyoruz.3 ay oncesini dusunun mutlaka vardir baska falsolari.Eger gercekten sizi aldatmissa ve bu yuzden bosanmak istiyorsa 3 aylik bir iliski degildir o emin olun daha uzundur ki genelde erkekler aldatsa bile karilarina yalvar yakar olup dondurmeye calisirlar.Sizin ki bosanmak istiyor acaba hamile falan mi birakti baskasini.Iyi dusunun mutlaka bir acik vermiştir de siz "konduramamissinizdir"3 ay içinde bir insan nasıl değişir bu kadar anlamıyorum bugüne kadar rüyamda görsem ayrılcağımızı inanmazdım o derece bağlıydık birbirimize
50 bin lira ver ne ya saka gibi insan bunun hesabini yapar mi cocuk var bi de zaten altinlari arabayi istiyor bi de 50 bin liraya goz koymus ne bicim adammisBiraz birikmiş altın ve arabamız var birde ev altınlar ve araba benim olsun banada 50 bin lira ver ev ve eşyalar senin olsun dedi baştan ama sonra evden bazı eşyalarıda istedi oğluna da 500 lira nafaka vericekmiş birde okul masraflarını karşılarım dedi
Biraz birikmiş altın ve arabamız var birde ev altınlar ve araba benim olsun banada 50 bin lira ver ev ve eşyalar senin olsun dedi baştan ama sonra evden bazı eşyalarıda istedi oğluna da 500 lira nafaka vericekmiş birde okul masraflarını karşılarım dedi
Annesi bize eve kredi ödediğimiz için her ay bir miktar yardım ediyordu şuan annemin de hakkı var o evde diyo o yüzden istiyor 50 bini50 bin lira ver ne ya saka gibi insan bunun hesabini yapar mi cocuk var bi de zaten altinlari arabayi istiyor bi de 50 bin liraya goz koymus ne bicim adammis
Annesi her ay eve kredi ödememize bir miktar yardım ettiği için annesinin payı olarak 50 bini istiyor benden"Donumu da istermisin" demediniz mi? Bu ne ya. Avukat olmadan birseye evet demeyin. Ortada aldatma varsa asil onun donunu almaya da ihmal etmeyin
Annesi her ay eve kredi ödememize bir miktar yardım ettiği için annesinin payı olarak 50 bini istiyor benden