Merhaba arkadaşlar 7 yıllık evliyim 4 buçuk yaşında bir oğlum var eşimle 1 sene sevgililik 2 sene nişanlılık süreci yaşadık bana görede etraftaki insanlara görede çok mutlu giden bir evliliğimiz vardı 3 ay öncesine kadar eşim bir anda değişti başta ailemi istemedi sonra beni evden kovdu annesi bizim hiç söylemediğimiz bişeyi söylemişiz gibi eşime anlatmış aynı zamanda oğlunu bana karşı doldurmuş o seni üzüyo sana değer vermiyor falan diye 2 hafta falan ailemde kaldım yalvardı yakardı beni ikna etti düzelticem herşeyi dedi ama eve döndüğümde hala aynı adamdı hiçbirşeyi düzeltmeye çalışmadı neden böyle yapıyorsun dediğimde sen benim iyi davranmam için fırsat vermiyorsun falan dedi bugüne kadar beni asla annesine ezdirmeyen insan şuan bana karşı annesini tutuyo ve biran önce benden boşanmak istiyo neden diye sorduğumda sen bugüne kadar beni çok üzdün değer vermedin arkadaşlarımla görüşmemi kısıtladın eve geldiğimde bana hoşgeldin demedin falan diyo son zamanlarda gerçekten bende ona karşı ilgisizdim bunun sebebide ne benle ne oğluyla ilgilenmemesiydi sürekli işteydi bazen günde 2 saat bile beraber vakit geçiremiyorduk şuan hep beni suçluyo biz senin yüzünden bu haldeyiz herşey senin yüzünden diyor çok uzattım kusura bakmayın şuan ben çok acı çekiyorum büyük ihtimal anlaşmalı boşanıcaz hep bi adım atsın diye bekledim ama bugüne kadar bensiz 1 gün duramayan insan şuan beni istemiyo nasıl unutucam ben onu nasıl hayata geri dönücem lütfen yardımcı olun çok kötüyüm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanmak nasıl atlatırım
- Konu Sahibi _g_h_b91
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.203
- 448
Bu cok can acıtan bir süreç canım...
Kimisi aylar süren kimisi yıllar süren bunalımlar yaşar...
Hâlâ toparlanmak icin şansın varsa toparla evliliğini... Acıyı atlatmak her kadının harcı degildir. Güçlü olmak güçlü kalmak ve güçlü hissettirmek zorundasındır artik kendini. Çünkü yalnız ve zayif bir kadın çoğu zaman harcanan kişidir bu dünyada...
O yüzden seviyorsan iletişim kur topla toparla... Cok elle tutulur nedenler göremedim... Anlaşmalı bosanmayi niye kabul eder gibisin?
Hâlâ toparlanmak icin şansın varsa toparla evliliğini... Acıyı atlatmak her kadının harcı degildir. Güçlü olmak güçlü kalmak ve güçlü hissettirmek zorundasındır artik kendini. Çünkü yalnız ve zayif bir kadın çoğu zaman harcanan kişidir bu dünyada...
O yüzden seviyorsan iletişim kur topla toparla... Cok elle tutulur nedenler göremedim... Anlaşmalı bosanmayi niye kabul eder gibisin?
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.870
- 598
Ilgisiz davrandiginizi kabul ediyorsunuz yani. Yogun calisdigindan ilgi gösterememisse bunun cözümü onada ilgisiz davranmak yerini sorunu oturup konusmak gerekirdi. Benim esimde yogun calisir, ve bazen birbirimize yarim saati birakin 10 dakika zaman ayiramadigimiz da oldu. Bunlar bunaltici olabilir sizi o konuda anliyorum. Evlilige ikinci sans vermek isterseniz evlilik terapisi almanizi tavsiye ederim. Kayinvalideniz karisma hakkini nerden buluyor. Otursun oturdugu yerde. Yuvanisi yiksa cok mu mutlu olacak oglu sanki. Yok bosanmakta kararliysa birbirinizi yipratmadan ve cocugun iyiligini göz önünde bulundurarak hareket edin
Bu cok can acıtan bir süreç canım...
Evlilik terapistine gidelim çözelim sorunları dedim ben deli değilim sorun bende değil diyor kayınvalide eşini oğlu 2 yaşındayken kaybetmiş bidahada evlenmemiş oğlunu doldurmuş her konuda bazı sebeplerden ben ona anne demiyordum bunu 9 sene dert etmeyen eşim şimdi dert ediyormuş sözde kv öyle demiş oğluna karşı hep ilgisiz bir babaydı zaten şuan ayrıyız arada almak istiyo oğlunu ama çocuğa baban seni alıcakmış gezmeye gidicekmişsiniz dediğimde karnım ağrıyor gitmek istemiyorum diyorIlgisiz davrandiginizi kabul ediyorsunuz yani. Yogun calisdigindan ilgi gösterememisse bunun cözümü onada ilgisiz davranmak yerini sorunu oturup konusmak gerekirdi. Benim esimde yogun calisir, ve bazen birbirimize yarim saati birakin 10 dakika zaman ayiramadigimiz da oldu. Bunlar bunaltici olabilir sizi o konuda anliyorum. Evlilige ikinci sans vermek isterseniz evlilik terapisi almanizi tavsiye ederim. Kayinvalideniz karisma hakkini nerden buluyor. Otursun oturdugu yerde. Yuvanisi yiksa cok mu mutlu olacak oglu sanki. Yok bosanmakta kararliysa birbirinizi yipratmadan ve cocugun iyiligini göz önünde bulundurarak hareket edin
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.870
- 598
Çok uğraştım ama o kesin karar vermiş gibi kafamda bitirdim ben demiş 2 akrabasına durduk yere böyle bişey yapması çok canımı yakıyo ama bu kadar şeyden sonrada ısrar edersem yalvarıyor benden ayrılmamak için diyecek
Bitirmek istiyorsa ve bu konuda kararli ise zaten yalvarmayin. Yalvarmaktan hayir gelmez. Bosanma sürecinde birbirinize zorluk cikarmayin. Cocugunuz icin en uygun neyise onu kararlastirin.
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.870
- 598
Evlilik terapistine gidelim çözelim sorunları dedim ben deli değilim sorun bende değil diyor kayınvalide eşini oğlu 2 yaşındayken kaybetmiş bidahada evlenmemiş oğlunu doldurmuş her konuda bazı sebeplerden ben ona anne demiyordum bunu 9 sene dert etmeyen eşim şimdi dert ediyormuş sözde kv öyle demiş oğluna karşı hep ilgisiz bir babaydı zaten şuan ayrıyız arada almak istiyo oğlunu ama çocuğa baban seni alıcakmış gezmeye gidicekmişsiniz dediğimde karnım ağrıyor gitmek istemiyorum diyor
Oglunuz babasindan korkuyor mu? Kayinvalidenin dediklerine esek kadar adam kaniyorsa bu onun zayifligi. .
Evet korkuyor sinirlendiğinde genelde bağıran bir insan bizim kavgalarımıza da şahit oldu tabi çocuk bu süreçteOglunuz babasindan korkuyor mu? Kayinvalidenin dediklerine esek kadar adam kaniyorsa bu onun zayifligi. .
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.870
- 598
Evet korkuyor sinirlendiğinde genelde bağıran bir insan bizim kavgalarımıza da şahit oldu tabi çocuk bu süreçte
Zaten olan hep cocuklara oluyor.
Çocuğunuz da varsa boşanmak çok.zor olur gerçekten ama eğer kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecekseniz veya aileniz size destek olursa daha fazla kendinizi yıpratmayın derim ama eğer siz hala seviyorsanız ve boşanmak istemiyorsaniz, sizde annesinin yaptığını yapın ozaman madem bukadar kolay dolduruşa geliyo siz onu annesine karşı doldurun içinizden gelmese bile ona degistiginizi gösterin çok iyi davranın ona onu övün yani son bir çaba harcayın bence gene olmazsa yol verin derimMerhaba arkadaşlar 7 yıllık evliyim 4 buçuk yaşında bir oğlum var eşimle 1 sene sevgililik 2 sene nişanlılık süreci yaşadık bana görede etraftaki insanlara görede çok mutlu giden bir evliliğimiz vardı 3 ay öncesine kadar eşim bir anda değişti başta ailemi istemedi sonra beni evden kovdu annesi bizim hiç söylemediğimiz bişeyi söylemişiz gibi eşime anlatmış aynı zamanda oğlunu bana karşı doldurmuş o seni üzüyo sana değer vermiyor falan diye 2 hafta falan ailemde kaldım yalvardı yakardı beni ikna etti düzelticem herşeyi dedi ama eve döndüğümde hala aynı adamdı hiçbirşeyi düzeltmeye çalışmadı neden böyle yapıyorsun dediğimde sen benim iyi davranmam için fırsat vermiyorsun falan dedi bugüne kadar beni asla annesine ezdirmeyen insan şuan bana karşı annesini tutuyo ve biran önce benden boşanmak istiyo neden diye sorduğumda sen bugüne kadar beni çok üzdün değer vermedin arkadaşlarımla görüşmemi kısıtladın eve geldiğimde bana hoşgeldin demedin falan diyo son zamanlarda gerçekten bende ona karşı ilgisizdim bunun sebebide ne benle ne oğluyla ilgilenmemesiydi sürekli işteydi bazen günde 2 saat bile beraber vakit geçiremiyorduk şuan hep beni suçluyo biz senin yüzünden bu haldeyiz herşey senin yüzünden diyor çok uzattım kusura bakmayın şuan ben çok acı çekiyorum büyük ihtimal anlaşmalı boşanıcaz hep bi adım atsın diye bekledim ama bugüne kadar bensiz 1 gün duramayan insan şuan beni istemiyo nasıl unutucam ben onu nasıl hayata geri dönücem lütfen yardımcı olun çok kötüyüm
- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.676
- 78
Evet bende bundan şüpheleniyorum hatta birgün takip etmeye kalktım işten erken çıkıp haber vermemiş aradım başka işe gittim dedi konum at bana neredeysen gelicem hemen dedim atmadı görüntülü aradım açmadı. Ama bir türlü yakalayamadım kurana el bastı yemin etti asla seni aldatmadım diye ama hala şüphelerim var asla barışmak gibi bir niyeti yok ve biran önce boşanmak istiyorBüyük ihtimalle eşinizin hayatında biri var. Yıldırma politikası uyguluyor.
Ya süreç uzun ve yorucu bende normal hayatıma dönemiyorum gerçi ben kaybettim senden farklı olarak. Ama yokluk duygusunu anlayabilirim. Çözümmüdür bilmiyorum ama özlemim en üste çıktığı zaman kavgalarımızı hatırlamaya çalışıyorum falan filan içim azıcık yatışıyor. En azından hayatta ve sakinleşmesi için üstüne gitme. Biraz böyle kalın. Olmuyorsa olmaz zaten.Merhaba arkadaşlar 7 yıllık evliyim 4 buçuk yaşında bir oğlum var eşimle 1 sene sevgililik 2 sene nişanlılık süreci yaşadık bana görede etraftaki insanlara görede çok mutlu giden bir evliliğimiz vardı 3 ay öncesine kadar eşim bir anda değişti başta ailemi istemedi sonra beni evden kovdu annesi bizim hiç söylemediğimiz bişeyi söylemişiz gibi eşime anlatmış aynı zamanda oğlunu bana karşı doldurmuş o seni üzüyo sana değer vermiyor falan diye 2 hafta falan ailemde kaldım yalvardı yakardı beni ikna etti düzelticem herşeyi dedi ama eve döndüğümde hala aynı adamdı hiçbirşeyi düzeltmeye çalışmadı neden böyle yapıyorsun dediğimde sen benim iyi davranmam için fırsat vermiyorsun falan dedi bugüne kadar beni asla annesine ezdirmeyen insan şuan bana karşı annesini tutuyo ve biran önce benden boşanmak istiyo neden diye sorduğumda sen bugüne kadar beni çok üzdün değer vermedin arkadaşlarımla görüşmemi kısıtladın eve geldiğimde bana hoşgeldin demedin falan diyo son zamanlarda gerçekten bende ona karşı ilgisizdim bunun sebebide ne benle ne oğluyla ilgilenmemesiydi sürekli işteydi bazen günde 2 saat bile beraber vakit geçiremiyorduk şuan hep beni suçluyo biz senin yüzünden bu haldeyiz herşey senin yüzünden diyor çok uzattım kusura bakmayın şuan ben çok acı çekiyorum büyük ihtimal anlaşmalı boşanıcaz hep bi adım atsın diye bekledim ama bugüne kadar bensiz 1 gün duramayan insan şuan beni istemiyo nasıl unutucam ben onu nasıl hayata geri dönücem lütfen yardımcı olun çok kötüyüm
- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
Bence bir süre ondan uzak kalmalısın ona düşünme ve özleme fırsatı tanı içinden gelsede üzerine düşme sonra son bir konuşma yap hatalarını onun hatalarını uygun bir diile konuş duygularını kırgınlıklarını anlat ve gerekirse çift terapisi teklif et. Eğer eşinin hayatında 2. Bir kişi yoksa toparlayabilirsiniz gibiÇok uğraştım ama o kesin karar vermiş gibi kafamda bitirdim ben demiş 2 akrabasına durduk yere böyle bişey yapması çok canımı yakıyo ama bu kadar şeyden sonrada ısrar edersem yalvarıyor benden ayrılmamak için diyecek
- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Değer tabiki veriyordum ama hep tek taraflı oluyodu ben oğluyla benle ilgilenmediği için şikayet ederken çalışmak zorundayım diyordu hep fazlasıyla bir para hırsı var bende çalışayım diyordum sen çalışsanda ben yine hiçbi işi reddetmem yine giderim diyordu beni geçtim oğluyla hemen hemen hiç ilgilenmediği için çalışmadığı zamanlarda arkadaşlarıyla çıkmak yerine azıcık oğluyla vakit geçirmesini istiyordum 7 yılda bu konuların fazla tartışmasını bile yapmamışızdır şuan aniden böyle değişmesini anlamıyorum 7 yıl içinde tutup bir anda ortaya çıkarması inandırıcı gelmiyorEşinizin iddiaları doğru mu peki?
arkadaşları ile görüşmesini kısıtlamanız?
değer vermediğiniz?
yogun çalıştığı için ilgilenmedi, ilgilenmedi diye ben de ilgilenmedim kısmı fiyasko da, diğerleri de doğruysa, kayınvalideye gerek kalmadan adam sonunda boşanırdı zaten
Bende şüpheleniyorum ama işi dolayısıyla hep farklı evlere girip çıkıyor hep farklı insanlarla muhatap o yüzden yakalayamıyorumBiran önce boşanmasının başka sebepleri olmalı. Bu kadar basit şeylerden boşanılmaz.
Eşinizin hayatında başka biri olduğunu düşünüyorum malesef