Boşanmak mı daha zor evli kalmak mı?

annelerimizin bir damla gözyaşına hayatımızdaki diğer insanlar değermi bilmiyorum...
esinizin yapması gerekende sizinle elele verip annenizin tedavi olmasını sağlamak ona destek olmaktı ama yaptıkları gösteriyorki sağlıklı düsünemiyor bence doğru bir karar almışsınız bundan sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim a.s.

cnm ayrılman daha hayırlı bence.ne zamana kadar bu hakaretleri dinleyeceksin.bende eşimden hiç memnun değilim.ayrılmayı düşünüyorum.hergün ertesi günü bekliyorum.biliyorum bu evlilik bir ömür sürmeyecek ama uzatmama da bir anlam veremiyorum.hayırlısı artık

Ayaklarınızın üstünde durmaya çalışmaya başlamışşınız bile...
Yapılacakları çoktan fazlasıyla yapmışsınız...katlanılmayacak şeyler yaşamızsınız.
Çocuğunuz var ama onu bide küçücük dünyası var. Kendine örnek aldığı insanların sürekli gerginlik içinde olmaları onu derinden etkileyecektir.
Saygı bir kere gitti mi bi daha gelmiyor ne yazıkki.
Ben sizin yerinizde olsam gerçekten bi daha eşime geri dönmezdim.

daha önce de yazmıştım.eşim ailemi hiç sevmiyor.ben her zaman annemlere tek gidiyorum.sanki sevgiliymişsiz ve ya 2 arkadaşmışız gibi her tatilde ayrılıyoruz herkes ailesine gidiyor sonra dönüyoruz.tabi ben eşimin ailesinde de kalıyorum.sonra annemlere gidiyorum.ben onun için sırf onu kırmamak için giderken o beni umursamıyor bile.beni arabaya bindiriyor.sonra hemen tlfna sarılıp arkadaşlarıyla buluşuyor geziyor.benden ayrılmak onun için hiç önemli değil.artık çoğu şeye katlanamıyorm okudukça aklıma geliyor.bende bu evliliği bitirmek istiyorum ama çevremden çekiniyorum.insanlar ne der ne gözle bakar onun korkusu var içimde.allah sonumu hayır etsin.

canım benim öncelikle geçmiş olsun, bende aşağı yukarı bazı benzer sorunlar yaşadım, şunu bilmelisin ki sana ve ailene saygısı olmayan bir insanla evli kalmaktansa boşanman daha hayırlıdır. bu benim şahsi düşüncem tabi..kadınlar herşeye katlanıyor ama bir yere kadar, bence sen bu evlilik için elinden geleni fazla fazla yapmışsın,bence bundan sonra kendi hayatına bak.huzursuz bir evliliğin olacağına boşan daha iyi (tecrübe ile sabittir..)

Ateste yanmakmı,suda boğulmak mı gibi bir soru olmus seninkiside. bir yuvayıda binbir sancıyla kuruyosun.dagıtırkende binbir sancı yasanıyor... off offf herzaman her soruna soguk kanlı yaklaşmayı dene. duygularla bogusmaya salma kendini

en son ayın 19 unda yazmışsın....ondan sonra ki gelişmeleri merak ediyorum...

araya 3. bir kişi girmediği sürece eşini çok severken alacağın en son karar boşanma olmalı...

eşinle evliyken alt yapını oluştur, psikolojik destek al, iş imkanı olarak da geliştir boşanmak istersen o zaman boşan derim yoksa çok acı çekersin...bu mesajını yazdığın günlerde cevap yazamadığım için çok üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…