Eski kız arkadaş erkek arkadaş olayına girmeden cevap yazacağım. Ben de aynı durumdayım. Eşimin ailesi bizden çıkmak bile istemiyor. Ama eşim beni anlayışla karşılayıp en azından idare etmeye çalıştığı için boşanmayı düşünmüyorum. Burda eşinizin tavrı önemli. Size bu misafirler konusunda hak mı veriyor yoksa tamamen benim dediğim olacak kafasında mı?
Bence ortada asilamayacak çok çok büyük sorunlar görmedim ben. Eğer birbirinizi seviyorsanız. Adam akıllı oturup konuşup isteklerinizi dile getirip orta yol bulabilirsiniz. Ama birbirinizi kırmadan, yormadan lütfen. Bizim de eşimle aramızda ciddi kültür farkı var. Onun aile yapısıyla benim aile yapım resmen uçurum. Ama evliliği bitirecek kadar büyük sorun olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Rabbim birbirine yazdıysa çiftleri vardr bir bildiği. Allah yardimcn olsun boşanma. Evliliğin için her yeni gün daha güzel şeyler yapmaya çalış. .
Bence boşanılacak kadar büyük sorunlar yok anlattıklarınıza göre. Bebeğiniz küçük sinirler haraptır. Konuşabildiğinize göre ikinizde bazı fedakarlıklar yaparak evliliğinizi kurtarabilirsiniz.
Benim de esim bazen saatlerce kiz arkadaslariyla yazisir, ben de erkek arkadaslarimla ayni sekilde. Bunda bir anormallik goremiyorum. Ama kalkip da kimse eski sevgilisini veya nisanlisini sosyal medyadan aratmaz. Gerek yok cunku. Ha esimin arattigini gorsem dert etmem napayim yani. Merak etmis bakmis der gecerim. Sonucta universite okumus insanlariz ikimizin de arkadasliklari iliskileri oldu. Bunu kan davasi haline getirmenin anlami yok.
Ama misafir seviyorsa is orada bitercekemem kimseyi yatili veya gunduzlu. Gelmesinler bizi de cagirmasinlar mumkunse. Bu benim icin bosanma sebebi.
HaklısınızGece yarisi kiz arkadasiyla veya arkadaslariyla konusmasi normal demek bana çok sacma geliyor. Kadın rahatsız oluyorsa bitmistir. Normal veya degil seklinde oylanacak birsey degil degil bu cunku. Benim esim gece gece saatlerce kizlarla yazissa bende amman ne o bana karissin ne ben ons ohh deyip gece erkeklerle yazişmaya koyulamam. Benim evlilik anlayisima ters universite okumak, okumamak meseleside değil bu bence. Misafir konusunda bende senin gibi dusunuyorum ve katlanamayacagim birseydir konu sahibi. Bosanma sebebi bile olur o konu benim için.
Mesela ben :) bazı şeylerden yemin ediyorum nefret ediyorum allah biliyor ama eşimi sevdiğim için onun mutluluğu için bazı şeylerden kendimden ödün veriyorum. Ve görüyorum ki eşim de elinden geldiğince benm için bişeyler yapmaya çalışıyor. Hem düşünsene eşin senin gibi birisi olsa ailesi de senin ailen gibi birişi olsa başta mutlu olursun bu durumdan evet ama snra hayat çok sıkıcı olmaya başlar :) yenilik ararsın. O yüzden boşver üzme kendiniÇok haklısınız yaklaşımınız çok güzel teşekkür ederim. Aslında azıcık rol yapabilsem misafir olayında sürekli çağırıldığımızda bundan mutluymuşum gibi davranabilsem sorun çözülecek biliyorum. Ama sinirlerim o kadar gevşek ki ufacık birşeyde artık onun yüzüne çarpıyorum. Nasıl yapıyor insanlar anlamıyorum nefret ediyoelar meseala ama eşinin mutluluğu için sabrediyorlar rol yapıyorlar. Ben neden beceremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?