boşanmak mı boşanmamak mı??

boşanma davamız açıldı evden ayrıldım çok şükür
Zor zomanlar bunlar. Ama hayatta zorluğun arkası kolaylık inan bak. Ne güzel teyzen varmış yanında kalabilecek inan gidecek yeri olamayanlar var. Zordu biraz daha sürecek ama bitecek öle düşün. Hakkaten sen sadaka ver bu adamdan çocuk falan olmamış.

Benim bildiğim 2 dil bilen ihracat operasyon sorumluları çok güzel maaşlar alıyorlar. Neden onun parasını yiyosun gibi izlenim bırakıyolar ki. Ayrıca koca adam okumuş doktor olmuş bu nasıl bi cahillik anlamadım. Demekki okumakla da olmuyo bu işler. Tabi zenin içinde aynısı geçerli ne güzel okumuşsun 2 diploman var 2 dil biliyosun ne güzel işin var eee daha ne istiyosun kimseye muhtaç değilsin

Böyle.bir insanı hala.nasil sevebiliyorsunuz

Konu başlığıni açarken ciddi miydiniz burda bir kişi bile.bosanma der mi sizce sevgili konu sahibi bunu kendinize yapmayın evli kalmak dünyanın her şeyine değecek bişey değil bekar olup da çok mutlu olunur önemli olan sizin hayatınız sizin sayginliginiz

Siz bu duruma gelmeden neden adım atmadiniz ki

Esinin ailesinin yaptıgı suclamanin bir benzerini de siz yaptınız. Biraz ağır olmus sanki
Tabi kimsenin icini bilemeyiz de sefalet icinde yasayip siddet gören ama ayrilmak istemeyen kadınlar okadar cokki
Suclama degil, ayrilamamanin ardinda yatan sebebin, pislik kocanin doktor oldugu ve gelecegi parlak oldugu gerceginin oldugunu dusunuyorum. vasifsiz biriyle evli olsaydi bu tur ikilemde kalacagini hic sanmiyorum.
Konu sahibi, ayna karsina gecip, tum yureginizle, kendinize yalan soylemeden, bu kadar pislik oldugunu dusundugunuz birinden ayrilamamanin sebebini yukses sesle haykirmayi denediniz mi? Bunun o kisinin hala kariyeriyle oldugunu dusunuyorum

Bu konuyu açarken bunları sizin yapmanız gerekirdi adam onca yaşattıklarına rağmen raporlarıda almış evden uzaklaştırmada cıkarmış Tazminatta istemiş ohh ne ala memleket..siz onu sevdiğinizi düşünürken burda dertleşirken adamda hesap kitap peşindeymiş demekki..siz adamın içerisinde hala iyilik aramaya bir ışık aramaya acaba düzelirmi diye devam edecektiniz zaten..neyse olan olmuş artık.. üzülmeyin belki yalan yalnış şeylerle bu davadan yırtsada ilahi adalet cezasını verecektir.

Ben konu sahibinin eksik anlattigi birseyler oldugu hissiyatindayim. Adam sucsuz, melek gibi demiyorum ama olaylarin gidisatinin tam boyle olduguna inanmiyorum

Ben konu sahibinin eksik anlattigi birseyler oldugu hissiyatindayim. Adam sucsuz, melek gibi demiyorum ama olaylarin gidisatinin tam boyle olduguna inanmiyorum
Sanki banada öyle geldi bir insan %100 haklıyken nasıl bu duruma düşer? Adamda şiddet ,aldatma , iftira , hayata kast var yok yok ve tüm bunlara rağmen bu süreçtede çok güzel işlerini yola koyuyor kadını suçlu gibi evden atıp tazminat başlatıyor bence böyle bir yaratık o mesleğinden bile men edilmeli kaldıki elini kolunu sallıya sallıya gögsünü gere gere etrafta hala dolaşıyor.

Eğitimli mesleği elinde olan kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınsın neden bu adama mecbur hissediyorsun kendini başına daha kötü şeyler gelmeden boşan çocuk var mı peki arada?

Eger adam dedigi gibi o dedigi pislikleri yapip, bir de su anda dedigi gibi sahte belgeyle dava acmissa, iyi bir avukat pekala da bunu gun yuzune cikarir, konu sahibi de dedigi gibi hakliysa, doktorluktan da bir guzel men ettirir. Konu sahibimiz kanatsiz bir melek ve adam da canavar.
Yok, ben ikna olmadim, olamadim. Allah yardimcisi olsun. Eger denilenler dogruysa, dilerim en agir cezayi alir.

Ailenle ilgili soylediklerinden sonra bile boyle diyebiliyorsun oyle mi?
Çirkinliği gormeyen çirkinleşmiş demektir,beraber size mutluluklar

Maalesef böyle canavar adamlar var canım dilerim planlarının içinde boğulur ..o hakimlerde saf değiller insan sarrafı olmuşlar yüzünüze bakınca bile kimin ne olduğunu tahmin ediyorlar hee ne yapabilir en fazla süreci pislikleriyle uzatır..yalnız bayanın kesinlikle işinin ehli güzel bir avukatla yola devam etmesi gerekir fazla yıpranmamak adına..

Kesinlike ruh sağlığı bozuk biri ile evlisiniz,şiddet,hakaret ağır iftiralar evden kovmalar ve bütün bunlara rağmen başlıktaki o soru...diyecek birşey bulamıyorum..nasıl hala bunu sorabilirsiniz?Sizinde psikolojiniz bozulmuş belli ki..lütfen acilen boşanın ve tedavi olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…