- 4 Mayıs 2018
- 880
- 493
- 33
Eger bir insan, hele hele doktor, bu kadar iftira atabiliyorsa, ailesinle ilgili bu kadar cirkin ithamlarda bulunabiliyorsa, ortada gercekten sebep olmadan, kadin masum melek gibiyken, boyle igrenclesebiliyorsa, kisaca tum bunlar gercekse (ki boyleleri var dediniz), bazi kisilerin seytanin ta kendisi olduguna cidden inanacagimMaalesef böyle canavar adamlar var canım dilerim planlarının içinde boğulur ..o hakimlerde saf değiller insan sarrafı olmuşlar yüzünüze bakınca bile kimin ne olduğunu tahmin ediyorlar hee ne yapabilir en fazla süreci pislikleriyle uzatır..yalnız bayanın kesinlikle işinin ehli güzel bir avukatla yola devam etmesi gerekir fazla yıpranmamak adına..
Her satırı boşanmak için yeterli özelliklede bu söylediğine nasıl tahammül edeceksiniz nasıl unutup devam edeceksinizve hatta insanlara benim öz abimle, kardeşimle babamla cinsel ilişkim olduğunu söyledi
Hiçbir insan bunları haketmez yani karşılığında bir insan ne yapabilir ki bunları haketmiş olsun ? Evlilik sevgi saygı ve sadakate dayanır bunlardan biri dahi eksilirse otomatik diğer ikisinide etkiler temel sallanır ve sağlıklı bir ilişki yaşanamaz er geç bitişe sürüklenir. Beyni şeytanlaşmış birinede doğruyu iyiyi anlatamazsınız o yine bildiğini ve işine geleni okur..inşallah adalet sürecinde mağdur olduğunuzu ispatlayacak mahkemeninde kabul edeceği delillere ,şahitlere vs sahipsinizdir herşey lehinize dönebilir o ne yaparsa yapsın korkmayın.Eger bir insan, hele hele doktor, bu kadar iftira atabiliyorsa, ailesinle ilgili bu kadar cirkin ithamlarda bulunabiliyorsa, ortada gercekten sebep olmadan, kadin masum melek gibiyken, boyle igrenclesebiliyorsa, kisaca tum bunlar gercekse (ki boyleleri var dediniz), bazi kisilerin seytanin ta kendisi olduguna cidden inanacagim
merhabalar öncelikle, yardımınıza ihtiyacım var.
2 yıllık evliyim. 26 yaşındayım. ihracat operasyon sorumlusuyum. iki dil konuşuyor iki diplomam var. eşim 27 yaşında doktor. eşimin ailesi beni hiç istemedi layık bulmadı çocuklarına. evlenene kadar eşim bana da aileme de bayılıyordu defalarca kez sorun olacak bu durum desem de beni sevdiğini söyledi ayrılmaya yanaşmadı bir sürü hakarete maruz kaldım ben de ailem de. evlendikten sonra dünya iyisi kocam gitti egosunu üzerimde tatmin etmeye çalışan manyak bir adam geldi. eşimde kocalık vasfı yok bir evin erkeği olduğunun karısına sahip çıkması gerektiğinin farkında değil. ailesi benden o kız diye bahsediyor parasını yiyen bir kemirgenmişim gibi bakıyorlar bana, eşim de defalarca beni evden attı özür diledi barıştık. bütün bileziklerimi (ailemin yaptığı) aldı kendi ihtiyaçları için harcadı sorun etmedim. benim arabamı(ailem aldı uzun süre o kullandı kendisine alınca bileziklerimle bana kaldı) içinde ben varken kasıtlı olarak defalarca bariyerlere geçirdi. işe girdikten sonra eve yorgun geliyorum diye beni onu aldatmakta itham etti. ve hatta insanlara benim öz abimle, kardeşimle babamla cinsel ilişkim olduğunu söyledi , başka kadınlara yazarken yakaladım kavga ettik beni dövdü. (ilk değildi) polise gittim uzaklaştırma kararı çıkarttım. en son tekrar deneyelim dedik yine aynı başkasıyla görüşmeye gidip bana yalan söylerken yakaladım beni yarı çıplak (gecelikle) çıplak ayak evden attı site güvenliğine sığındım geldi buldu güvenlik adama al evine götür bunu gibi şeyler söyledi. bardağı taşıran son damla oldu kocamı seviyorum severek evlendim benim dışımdaki herkese karşı çok kibar sakin bir adam yaptıklarına inanmıyor kimse bu sebeple çok çile çektim onun için boşanmam gerek ama neden bilmiyorum boşanmayı düşününce boğazım düğümleniyor. bu duygunun normal olduğunu ve gerekeni yapmamın önüne geçmemesi gerektiğini biliyorum fakat nasıl sağlam duracağımı bilemiyorum.paylasilan hastalik diye bir kavram var ondan uzaklasin iyilesirsiniz yada gidin tedavibolun
Hayır çocuk sahibi olmaya korktuğum için düşünmedik şuan boşanma aşamasındayız evden ayrıldım allah sonumu hayır etsinEğitimli mesleği elinde olan kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınsın neden bu adama mecbur hissediyorsun kendini başına daha kötü şeyler gelmeden boşan çocuk var mı peki arada?
Salağım çünkü ben iş çevirebilen biri değilim içim dışım bir kolay affeden bi yapım var annem sizi fazla merhametli yetiştirdim diye hayıflanıyor şimdiSiz bu duruma gelmeden neden adım atmadiniz ki
Hanımefendi hiçbir zaman eşimin doktor olmasından bir gurur duymadım maddi olarak bir problemim yok ailem arkamda babamın tek kızıyım hayat boyu bir istediysem iki alınarak büyüdüm eşimle olan evliliğimde hayat standartlarım düştü inanın eşimin iyiliği çok iyi kötülüğü de çok kötü kafamı karıştıran bu oldu normal zamanlarında dünyanın en iyi eşiyken dönemsel olarak hiçbir sebep yokken deliriypr sanırım bi rahatsızlığı varSuclama degil, ayrilamamanin ardinda yatan sebebin, pislik kocanin doktor oldugu ve gelecegi parlak oldugu gerceginin oldugunu dusunuyorum. vasifsiz biriyle evli olsaydi bu tur ikilemde kalacagini hic sanmiyorum.
Konu sahibi, ayna karsina gecip, tum yureginizle, kendinize yalan soylemeden, bu kadar pislik oldugunu dusundugunuz birinden ayrilamamanin sebebini yukses sesle haykirmayi denediniz mi? Bunun o kisinin hala kariyeriyle oldugunu dusunuyorum
Eşimin nnesi çok akıllı bir kadın allah hesabını soracakfır çok ahımı aldılar benim içim rahat elimden gelenin fazlasını yaptımEger bir insan, hele hele doktor, bu kadar iftira atabiliyorsa, ailesinle ilgili bu kadar cirkin ithamlarda bulunabiliyorsa, ortada gercekten sebep olmadan, kadin masum melek gibiyken, boyle igrenclesebiliyorsa, kisaca tum bunlar gercekse (ki boyleleri var dediniz), bazi kisilerin seytanin ta kendisi olduguna cidden inanacagim
Hanımefendi hiçbir zaman eşimin doktor olmasından bir gurur duymadım maddi olarak bir problemim yok ailem arkamda babamın tek kızıyım hayat boyu bir istediysem iki alınarak büyüdüm eşimle olan evliliğimde hayat standartlarım düştü inanın eşimin iyiliği çok iyi kötülüğü de çok kötü kafamı karıştıran bu oldu normal zamanlarında dünyanın en iyi eşiyken dönemsel olarak hiçbir sebep yokken deliriypr sanırım bi rahatsızlığı var
Babamla annemin benim evliliğim gibi bir ilişkiai vardı bize hiçbir zaman tera bir davranışı olmadı bir fiske vurmadan büyüttü boynumuzu hiç bükül bırakmadı üç kardeşiz hepimize elinden ne geliyorsa yetişmeye çalıştıRahat buyumussunuz. Babanızla olan sıkıntınız neydi ?
Bir sürü darp raporum şahidim fotoğrafım var inşallah hakime hanım bunları dikkate alırHiçbir insan bunları haketmez yani karşılığında bir insan ne yapabilir ki bunları haketmiş olsun ? Evlilik sevgi saygı ve sadakate dayanır bunlardan biri dahi eksilirse otomatik diğer ikisinide etkiler temel sallanır ve sağlıklı bir ilişki yaşanamaz er geç bitişe sürüklenir. Beyni şeytanlaşmış birinede doğruyu iyiyi anlatamazsınız o yine bildiğini ve işine geleni okur..inşallah adalet sürecinde mağdur olduğunuzu ispatlayacak mahkemeninde kabul edeceği delillere ,şahitlere vs sahipsinizdir herşey lehinize dönebilir o ne yaparsa yapsın korkmayın.
Hem hayat standardin dustu, hem ailenle cinsel iliski yasadigi iftirasini attigi halde, dovdugu halde yaninda kalmaya devam ettin??? Yorum yapmiyorum artik. Allah sabir versinHanımefendi hiçbir zaman eşimin doktor olmasından bir gurur duymadım maddi olarak bir problemim yok ailem arkamda babamın tek kızıyım hayat boyu bir istediysem iki alınarak büyüdüm eşimle olan evliliğimde hayat standartlarım düştü inanın eşimin iyiliği çok iyi kötülüğü de çok kötü kafamı karıştıran bu oldu normal zamanlarında dünyanın en iyi eşiyken dönemsel olarak hiçbir sebep yokken deliriypr sanırım bi rahatsızlığı var
merhabalar öncelikle, yardımınıza ihtiyacım var.
2 yıllık evliyim. 26 yaşındayım. ihracat operasyon sorumlusuyum. iki dil konuşuyor iki diplomam var. eşim 27 yaşında doktor. eşimin ailesi beni hiç istemedi layık bulmadı çocuklarına. evlenene kadar eşim bana da aileme de bayılıyordu defalarca kez sorun olacak bu durum desem de beni sevdiğini söyledi ayrılmaya yanaşmadı bir sürü hakarete maruz kaldım ben de ailem de. evlendikten sonra dünya iyisi kocam gitti egosunu üzerimde tatmin etmeye çalışan manyak bir adam geldi. eşimde kocalık vasfı yok bir evin erkeği olduğunun karısına sahip çıkması gerektiğinin farkında değil. ailesi benden o kız diye bahsediyor parasını yiyen bir kemirgenmişim gibi bakıyorlar bana, eşim de defalarca beni evden attı özür diledi barıştık. bütün bileziklerimi (ailemin yaptığı) aldı kendi ihtiyaçları için harcadı sorun etmedim. benim arabamı(ailem aldı uzun süre o kullandı kendisine alınca bileziklerimle bana kaldı) içinde ben varken kasıtlı olarak defalarca bariyerlere geçirdi. işe girdikten sonra eve yorgun geliyorum diye beni onu aldatmakta itham etti. ve hatta insanlara benim öz abimle, kardeşimle babamla cinsel ilişkim olduğunu söyledi , başka kadınlara yazarken yakaladım kavga ettik beni dövdü. (ilk değildi) polise gittim uzaklaştırma kararı çıkarttım. en son tekrar deneyelim dedik yine aynı başkasıyla görüşmeye gidip bana yalan söylerken yakaladım beni yarı çıplak (gecelikle) çıplak ayak evden attı site güvenliğine sığındım geldi buldu güvenlik adama al evine götür bunu gibi şeyler söyledi. bardağı taşıran son damla oldu kocamı seviyorum severek evlendim benim dışımdaki herkese karşı çok kibar sakin bir adam yaptıklarına inanmıyor kimse bu sebeple çok çile çektim onun için boşanmam gerek ama neden bilmiyorum boşanmayı düşününce boğazım düğümleniyor. bu duygunun normal olduğunu ve gerekeni yapmamın önüne geçmemesi gerektiğini biliyorum fakat nasıl sağlam duracağımı bilemiyorum.
Zaten kocasi bosanma davasi acmis, istedigi kadar bosansam mi bosanmasam mi diye dusunedursunBoşanma diyecek halimiz yok
Aynen zaten o burda ilk bunları yazarken adam düşünüyor ve profesyonel avukatlardan akıl alıyormuş ..nasıl yaptıklarını mahkeme sürecinde örtbas eder ve eşimi hemen evden atarım diye..o uzaklaştırma için bile neler yazmış ki dilekçeye kabul etmişler düşünün..siz hala merhametli vicdanlı biriyim düyorsunuz en başta anlattıklarınız doğruysa karşınızda bir canavar var insan bile denmez böylelerine..Zaten kocasi bosanma davasi acmis, istedigi kadar bosansam mi bosanmasam mi diye dusunedursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?