- 22 Şubat 2023
- 49
- 41
- Konu Sahibi kalmayanhevesler
Daha önceki açtığım konulardan belki hatırlarsınız. 1 yaşında bebeğim var, 6 yıllık evliyim çalışma geçmişim yok eşim evlenirken çalışmanı istemiyorum dedi ve konuyu bir daha açtırmadı. Kendi memleketimde değil eşimin memleketinde yaşıyorum. Bir tek annem var oda 69 yaşında. Ben şuanda 28 yaşındayım. Eşim ilgisiz, eve bin bir türlü bahaneler bulup gelmeyen benimle vakit geçirmeyen birisi. Hamileyken kendi internet kafesini açtı geceden sabaha kadar çalısıyor sabah eve gelip uyuyor. 2 senedir bir gün bile işe gitmiyorum hadi bugün birşeyler yapalım demedi. Bir gece bile eve gelip benimle uyumadı. Sorduğumda seni çok seviyorum diyor ama ben bunu hissedemiyorum. Kendi yerini açmadan öncede evde bilgisayar bağımlısıydı sürekli oyun oynardı. Ayrılmak ve ayrılmamak konusunda kafamı toplayamıyorum. Arkamda durucak kimsem yok. Herşeyin daha kötü olmasından korkuyorum. Ama sevilmek ne demek, aşk ne demek unuttum. Yalnız olmaktan, evliyken yalnız uyumaktan bir gün bile ailecek vakit geçirmemekten çok yoruldum. Çok mutsuzum ama boşanıp herşeyin daha kötü olmasından evladıma maddi olarak bakamamaktan korkuyorum… gerçekten psikolojim iyi değil lütfen yargılamadan yazarsanız çok mutlu olurum. Hayal ettiğim evlilik bu değildi..