Allahin belasi bu kaynanalar ya ve kaynanalar isterse alinsin EN IYI KAYNANA OLU KAYNANADIR..............canim benim cok uzuldum esinin bu densizliklerine onu herhakiyle ceken sen ama beyimiz bodrumda bilmem neresini gezdirip ava cikicak neymis kafasi dagilacakmis aslinda iyi bir merdaneylede o kafa rahatca dagilir ya neyse ...................kafasiz kaba bencil bir baba yazik degil mi arkadasim sana bak iyi bir ailen varmis revami boyle okuz kadinlarin yetistirdigi beyinsiz adamlara omur tuketmek yarin bir gun oglun cekip gidecek kaldi ki erkek cocugu ya sen sana da donup anne cekmeseydin bana mi sordun derken arkanda zor gecmis yillar birakacaksin omur curutuceksin hayatimiza bak arkadasim ne kisa kelebek omru gibi seni yetistirmis ailene bak birde karsidaki cehalet abidelerine iyi dusun burcu avuclarindan akan giden ve bir kez yasayacagin hayati oglun bile olsa biranda feda etme birgun yanliz kalinca boyle bir adama tahammul etmis olmak sana ne kazandiracak hele askta bitmis tukenmisse ASK BESLENMEK ISTER EMEK ISTER YOKSA OLUR GIDER.....umarim aldigin her kararda mutlu olursun
yazdıklarınızı göndermeden önce dönüp hiç okuyormusunuz?
yüzünü görmediğiniz bir kadın ve adam için bu kadar ağır ithamlarda bulunmanız doğrumu?
ne demek öküz kadın,beyinsiz adam felan.
yrıca topik sahibi arkadaşta bu laflar için "hoop ne oluyorsun.kızsamda o benim kocam sonuçta.ağzını topla" diyeceğine teşekkür ediyor.
hanımlar hak ettiğiniz saygıyı görüyorsunuz...
tasalanmayın:içelim:
yüzünü görmediğiniz bir kadın ve adam için bu kadar ağır ithamlarda bulunmanız doğrumu?
yrıca topik sahibi arkadaşta bu laflar için "hoop ne oluyorsun.kızsamda o benim kocam sonuçta.ağzını topla" diyeceğine teşekkür ediyor.
tesekkur ederım aslında hep bu fıkrı savunurum hepımız bır kere dunyaya gelıyoruz kımse kımseyı cekmek zorunda degıl ve ben daha 24yasındayım yarın son bır kez daha konusucam ve ben omrumu mutlu olmayan bır evlılık ıcın harmımıcam madem annesınden kopamıyo sozunden cıkamıyo gıtsın onla yasasın ama bunu soylemek ıstıyorum evlatlarının yuvalarını mutlulukları cekemeyıp turlu turlu oyunlarla terbıyesızlıklerle bozmaya calısan cadı kaynanalara allah reva vermesın en buyuk cezalarla cezalandırır rabbım onları ınsallahkötükedihüso
Allahin belasi bu kaynanalar ya ve kaynanalar isterse alinsin EN IYI KAYNANA OLU KAYNANADIR..............canim benim cok uzuldum esinin bu densizliklerine onu herhakiyle ceken sen ama beyimiz bodrumda bilmem neresini gezdirip ava cikicak neymis kafasi dagilacakmis aslinda iyi bir merdaneylede o kafa rahatca dagilir ya neyse ..........bak canim insan evlat sahibi olunca hakikaten farkli duygular tasiyor belki haklisin bebegini babasiz buyutmek en son istedigin ama boyle bir ortamda buyumesi nasil bir durum mutsuz uzgun kirik kalpli bir anne kafasiz kaba bencil bir baba yazik degil mi arkadasim sana bak iyi bir ailen varmis revami boyle okuz kadinlarin yetistirdigi beyinsiz adamlara omur tuketmek yarin bir gun oglun cekip gidecek kaldi ki erkek cocugu ya sen sana da donup anne cekmeseydin bana mi sordun derken arkanda zor gecmis yillar birakacaksin omur curutuceksin hayatimiza bak arkadasim ne kisa kelebek omru gibi seni yetistirmis ailene bak birde karsidaki cehalet abidelerine iyi dusun burcu avuclarindan akan giden ve bir kez yasayacagin hayati oglun bile olsa biranda feda etme birgun yanliz kalinca boyle bir adama tahammul etmis olmak sana ne kazandiracak hele askta bitmis tukenmisse ASK BESLENMEK ISTER EMEK ISTER YOKSA OLUR GIDER.....umarim aldigin her kararda mutlu olursun
bızde normalde eslerımıze argo yada kufurlu bırakın onları kırıcı bıle konusmuyoruz oda bır yana annelerının agır sozlerıne bıle susuyoruz susuyoruz susuyoruz zaten omrumuzun bır kısmı susmakla ve kıbar davranmakla gecıyo ben bu piskolojı bolumune ıcımden gectıgı gıbı yazmak konusmak yerı geldıgınde argo konusmak ıcın ıcımı dokmek ıcın gırdım sız ne kadar ayıplarsanız ayıplayın sonuc olarak pisologlarda bunu yapmamızı soyluyolar yakın gordugumuz kısılerle yada boyle ınternet bolumlerınde rahatlamamızı sız ıstedıgınız kadar ayıplayın bız boyle desarz oluyoruz ve rahatlıyoruz bırakında su sorunlu hayatımızda atalım ıcımızde sakladıklarımızı
bızde normalde eslerımıze argo yada kufurlu bırakın onları kırıcı bıle konusmuyoruz oda bır yana annelerının agır sozlerıne bıle susuyoruz susuyoruz susuyoruz zaten omrumuzun bır kısmı susmakla ve kıbar davranmakla gecıyo ben bu piskolojı bolumune ıcımden gectıgı gıbı yazmak konusmak yerı geldıgınde argo konusmak ıcın ıcımı dokmek ıcın gırdım sız ne kadar ayıplarsanız ayıplayın sonuc olarak pisologlarda bunu yapmamızı soyluyolar yakın gordugumuz kısılerle yada boyle ınternet bolumlerınde rahatlamamızı sız ıstedıgınız kadar ayıplayın bız boyle desarz oluyoruz ve rahatlıyoruz bırakında su sorunlu hayatımızda atalım ıcımızde sakladıklarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?