Boşanmak istiyorum

Tek yaptığınız hayati kendinize zindan etmek başka birşey degil

Böyle bir evlilikte hâlâ cinselliğin olmasına şaşırdım. Bu adamdan tiksinilir ancak.

Değer verene değer verilir yoksa olan boşa geçmiş yıllara oluyor. Neyi bekliyorsunuz ? Def edin gitsin.
Yani bence de cidden siz bir öğretmensiniz...Kutsal bir mesleğiniz var ezdirmeyin kendinizi bu tarz kişiliklere

Ah bu kaynanalar, görümceler yok mu..Eşlerimizi idare etmek bir yana bir de onlarla uğraşıyoruz. Maddi gücünüz de varmış. Lütfen çile çekmeyin ve yıllarınızı daha fazla harcamayın..

Nasıl birlikte uyumuyorsunuz ve haftada ili defa beraber oluyorsunuz?

Cinsellik 3 - 4 dk da bitiyor. Sonra duş alıyoruz eşim TV izler geç saatlere kadar. biz kızımla yatak odasında yatıyoruz eşim ayrı odada uyuyor

3-4 dk da yorulur kız adam halimi kalır yazık sende ne ustune gidiyorsun adamın. iyi sag cıkıyor okadar sürede o kadar hızda.

Ne güzel ya maksat etrafa evliyim demek için arada bir s.ks ihtiyacını gidermek için evlenilmiş bir evlilik.kızmayın ama sizi düşünmüyormus bile sizde izin veriyorsunuz

Aynı konu başlığıyla konu açmış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Bir anda olmuyor bu. Bildiğini unutuyorsun. Kendinden bile şüpheye düşüyorsun. Bizi yavaş yavaş sindirdiler onlar. Şuan ne durumdasınız bilmiyorum ama inşallah siz de ben de en yakın zamanda bu girdaptan kurtuluruz.

Direk düşünmeden boşan

Niye sürekli seni disari atiyorlar neden sen onlari atmiyorsun. Maddi gucunde varmis vur tekmeyi kizinla guzel huzurlu bir hayat Kur. Insallah kurtulursun

Maddi durumunuz varsa düşünecek hicbisey yok boşayın gittsin.. Karar aşaması en zor olan sonrası rahatlık. Birde sex yapmanız ve sonrasında ayrı yatmanız çok tuhaf bu şekilde bu adam sizinle bir ömür yaşar

O srfsz ın yanında kalıp her ısını gorup birde hakaret mi işitiyorsun, boşannacaksın tabıkı, ana kuzusu madem evlenmeseydi, kıt kafalı herif, hep soylerım soylemeyede devam edecem, boylelerının kökü kurusun üreyemesinler inşşş

Ciddi tuttuğunu koparan bir avukat bul öyle bir tekme at ki uzaya çıksın. Bir saniye düşünecek halin yok. Donuna kadar al. Hiç ne onunla ne anası ile muhatap olma. Çocuğu da haftada bir kaç saat görebilir zaten en azından 2 gün götüremez. Sen de eve tedbir koydurur ve anasıyla kuzusunu evden kovmuş olursun. 34 yaşındasın düzgün biri çıkar karşına ve tekrar evlenir en azından mutlu olursun. Düşünecek bir şeyin yok.

Düğün altınları eşyalar maaş araba ev ne varsa hepsinden hakkına düşeni al. Nafaka olarak sana en azını vermeye çalışacak ve çocuk masraflarından kaçınacak demedi deme.

Yanlış bir evlilik, yanlış bir eş yanlış bir baba seçimi.. Ölümden başka her şeye çare var yeni bir hayat kurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…