Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendisi narsist biri o nedenle acikcasi korkuyorumda birde kafam cok karisik hem seviyorum hem pisman olurmuyum diye dusunuorum hemde bosanmak isityorum
Kendisi narsist biri o nedenle acikcasi korkuyorumda birde kafam cok karisik hem seviyorum hem pisman olurmuyum diye dusunuorum hemde bosanmak isityorum
Allah askina bu kadar mi kendinizi sevmiyorsunuz. Kendinizi sevseniz bu adamı sevmezsiniz çünkü. Kardeşiniz/kiziniz böyle bir evlilik yapsa ne derdiniz ona. Aman kızım sabret pişman olursun mu? Bu adam sizi sevse incitmez, el üstünde tutar gönlünüzü hoş eder. Daha 5 aylik evlisiniz. Ne yapıyorsunuz bu tavırlarını hak etmek için sanki. Yazik değil mi size. Cok sinirleniyorum böyle şeylere. Hiç pişman da olmazsınız merak etmeyin ama biraz daha evli kalirsaniz o zaman pişman olacaksınız.