• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

miss38

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2022
64
12
8
36
Iyi aksamlar, ben 5 aydir evliyim benim ilk esimin 3 uncun evliligi ve iki kizi var esim 43 ben 33 yasimdayim.
Evlendigimizde bir kac ay kayinvalidemlerde kalicaktik arsa alip ev yaptiracaktik onlar dugunden sonra turkiyeye gideceklerdi ama oyle olmadi dugunub ikinci gunu gelip bizimle yasadilar ve bana bisuru eziyet etiler esim o zamanlar kayirmiyordu ama destekliordu beni onlar gitikten sonra esim basladi ayleme gitigimde haftada bir gun bir kac saatline bana iki gun kusuyor onun istedigi gibi davranmazsa yada istedigini yapmazsam yuzume bakmiyor bazen ise seninle ev yapmak istemiyorum oturursan otur burda yada kendine ev tut dose beraber orda yasiyalim aylesiyle konusmuyorum bana baski yapiyor onlarla konusmam icin yazin bir ay aylemde kalica ister gelirsin istemezsen kalirsin orda bende kizlarimla giderim surekli santaj ve manipule etmeyr calisiyor yemegi bazen ya begenmiyor yada begenmemis gibi davraniyor bilmiyorum surati asiliyor ve kusuyor yada yemeklerin guzel degil cope gidiyor diyor acikcasi psykolojimi alt ust etti bosanmak istiyorum ve evi benim altinlarimi satip yapicak 10 sene sonra da evi saticakmis turkiyeye temeli gidecekmis ben satmam dedimde kiziyor kendi dairesi var ama dugunden once aldigi icin onun ve onu hic bir sekilde sztmayi dusunmuyor

Ben bir şeyi çok merak ediyorum. İki kere boşanmış (hem de çocukları varken) bir adamın neden boşandığını hiç sorgulamadınız mı? Yani hiç aklınızdan geçmedi mi bu adam neden iki kere boşanmış acaba arıza bir tip mi diye? Büyük cesaret iki kere boşanmış adamla evlenmek

Ilk evliligi gorucu usuluymus anlasamamis bir yil icinde bosanmis ikinci evliligi de eski karisi arizaymis ailesi cok karismis falan filan hep bir bahane asik olmustum ve evde eski esiyle dugun rrsimleriyle dugun videosunu buldum kizdim bunlar ne dedim daha bana kizdi sen neden kurczliyorsun diye 4 hafta oldu haayla cope atmadi

Ben bir şeyi çok merak ediyorum. İki kere boşanmış (hem de çocukları varken) bir adamın neden boşandığını hiç sorgulamadınız mı? Yani hiç aklınızdan geçmedi mi bu adam neden iki kere boşanmış acaba arıza bir tip mi diye? Büyük cesaret iki kere boşanmış adamla evlenmek
Tamamen konudan bağımsız fikir almak için soruyorum bir nişan bir evlilik geçirmiş birine de aynı şekilde düşünmeli miyiz

Tamamen konudan bağımsız fikir almak için soruyorum bir nişan bir evlilik geçirmiş birine de aynı şekilde düşünmeli miyiz
Nişan atmayı bilmem de boşanmada evet bu şekilde düşünülmeli. Çünkü Türk kadını kolay kolay boşanmıyor hele de çocuk varsa. He kadında da problem olabilir ama büyük çoğunluğunda erkek problemli olduğu için boşanılıyor.

Hatta benim babam evleneceğimi söyleyince eşimi (hiç evlenmemesi ve nişan atmamasına rağmen) baya bir sağa sola sordurup araştırmıştı. Kızının deli manyak biriyle evlenme ihtimali olmasın diye

Eşininiz çok sıkıntılı bu karar evresinde aman diyim hamile kalmayın lütfen ayrılmak istiyorsanız iş zorlaşır çünkü. Daha da düzelmez kaba ve öküzmüş maalesef

Kendi başınızı yakmışsınız değmeyen bir adam için

Nişan atmayı bilmem de boşanmada evet bu şekilde düşünülmeli. Çünkü Türk kadını kolay kolay boşanmıyor hele de çocuk varsa. He kadında da problem olabilir ama büyük çoğunluğunda erkek problemli olduğu için boşanılıyor.

Hatta benim babam evleneceğimi söyleyince eşimi (hiç evlenmemesi ve nişan atmamasına rağmen) baya bir sağa sola sordurup araştırmıştı. Kızının deli manyak biriyle evlenme ihtimali olmasın diye
Eski eşimden dolayı sordum daha önce nişan atmıştı ben hiç üstünde durmadım. Dursaydım evlenmeyip şuanda da boşanmamış olabilirdim. Gercekten de inanılmaz problemli biri evlilik insanı degildi. Nihayetinde evlilik yoluna girip yine dönülmüş bence nişan da degerlendirilmeli

Bir erkek 3 cü evliligini yapıyorsa demekki bir şeyler var? Hani ikinci demiyorum birincide tamam sorunlar olabilkr ama aynı sorun ikikere olacagini sanmıyorum demekki sorun eşinde. aferim sende gitmişsin böyle birini bulmuşsun dünyada okdr erkek var nasık buluyorsunuz böylelerini

33yasinda boyle biriyle evlenmk neden? Evde kaldim diyemi dusundunuz bu yas cok genc bir yas halbuki. 2 kere bosanmis 3 cocukli adamin suratina bakmayip kosarak kacmaniz gerekirdi ailenizdemi bisey demedi anlamiyorum en iyisi en kisa surede bosanmaniz daha gensiniz uzatmaya gerek yok cekilmez

Bir erkek 3 cü evliligini yapıyorsa demekki bir şeyler var? Hani ikinci demiyorum birincide tamam sorunlar olabilkr ama aynı sorun ikikere olacagini sanmıyorum demekki sorun eşinde. aferim sende gitmişsin böyle birini bulmuşsun dünyada okdr erkek var nasık buluyorsunuz böylelerini
Ben bir sene flort etim ve bunlarin hic birini gormedim aylesi deseniz haca gitmis insanlar ama yalanla dolàla kiz aldimar bu devirde benim aylemde inanamiyor bende dugunde gorduk aslinda ne mal olduklarini kimse yoktu akrabalarindan guya 200 kisi gelecekti ama 10 kisi anca geldi

33yasinda boyle biriyle evlenmk neden? Evde kaldim diyemi dusundunuz bu yas cok genc bir yas halbuki. 2 kere bosanmis 3 cocukli adamin suratina bakmayip kosarak kacmaniz gerekirdi ailenizdemi bisey demedi anlamiyorum en iyisi en kisa surede bosanmaniz daha gensiniz uzatmaya gerek yok cekilmez
Cok asiktim oldu demeki bunu yasamam gerekiyormus ben yarin sabah ise gider gibi yapip esalarimi toplayip anem gile gidecem tabi ona hic birsey demiyecegim eve geldiginde evi bos gorucek sizce nasil bir fikir

Cok asiktim oldu demeki bunu yasamam gerekiyormus ben yarin sabah ise gider gibi yapip esalarimi toplayip anem gile gidecem tabi ona hic birsey demiyecegim eve geldiginde evi bos gorucek sizce nasil bir fikir
Bosanma konularinda bilgim yok bu sizi zarrali konuma dusurmeyecekse gidin mal paylasma vs gibi seyler yoksa gidin altin falan varsa dugunde takilan yada baska degerli seyler size ait olanlri alip gidebilirsiniz ama isterseniz burda yada disarda bi avukata danisin

Olan olmuş, biten bitmiş.
Zararın neresinden dönseniz kar...
Yani ayrıldığı iki kişinin hiç iyi huyu yokmuş da herkes tü kaka kendi mükemmel. Buradan anlamalıydınız.
Ben olsam ayrılırdım, evet.

Bu tür bir adımı avukata danışıp atın lütfen...

Bosanma konularinda bilgim yok bu sizi zarrali konuma dusurmeyecekse gidin mal paylasma vs gibi seyler yoksa gidin altin falan varsa dugunde takilan yada baska degerli seyler size ait olanlri alip gidebilirsiniz ama isterseniz burda yada disarda bi avukata danisin
Danistim emniyete bildirmem lazim gidicegimizi sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back