Boşanmak İstiyorum.

Her şey o kadar üst üste biniyor ki,bazen kendimi balkondan atlarken hayal ederken yakalıyorum.
Bence her şeyden önce psikolojik destek alın. Bir gün cinnet anında yanlış bir şey yapma ihtimaliniz var anladığım kadarıyla. Önce bu düşüncelerden kurtulmanız lazım.

İş yerindeki problemleri de biraz anlatsanız?

Bu adamı daha fazla muhattap almanın faydadan çok zararı var.o yüzden karşına alıp laf anlatmaya uzlaşmaya çalışma bence.herşey daha kötü olur. Paraya kıyıp avukata danışacaksın çünkü gerçlten zor bir durumdasın.sadece birkaç cümleyle adamın tehlike durumunu kesin bilemeyiz tabi. Ona sen karar vereceksin.gerekirse şehir değiştireceksin.zor yaninkesin birşeyler söylemek.

1,5 seneden beri devam eden mobbing. Hakaret,psiklojik şiddet...Birim değişikliği istedim. Görev tanımıma uygun olmayan bi yere verip,üstüne rızam vardır diye dilekçe istediler. Hakkını arayan herkesi sürgün ediyorlarmış meğer. Özetin özeti budur.

Çok teşekkür ederim. Ben de metninizi okurken boğazım düğüm düğüm oldu. Anlaşılmak müthiş bir his..

Ailemden sadece abimle konuşabildim. Kimseyi hzuursuz etmeden sessiz sedasız bitirmek istiyorum.

Az önce geldi. Klasik eşim... Barışmaya çalışıyor. Pasta almış,çocukları kullanıyor. Mutluymuş gibi gösteriyor vs. Özrü hatasını anladığı için değil,huzursuzluk daha fazla devam etmesin diye diler gibi yapıyor. Bu da uzun vadede yıprattı elbette. Sorunları asla çözüme kavuşturmadı. Yazılacak o kadar şey var ki... Hangi birini yazsam bana verilen zararı ortadan kaldırmıyor. Tek hissettiğim,yorgunum.

Bazen nefret ettiğim, bıktığım, yıldığım "kabadayı" aile figürlerime öyle şükrediyorum ki. Biri gelecek "senin kanunun bana işlemez" diyecek, peşimi bırakmamakla tehdit edecek. Hey gidi. Öyle tipler var ki şu toplumda, insan karşı durduğu şiddeti uygulayabilecek birileri var diye şanslı hissediyor resmen.
Konu sahibi, umarım sıfır hasarla kurtulursun bu adamdan. Ailende korkacağı birileri yok mu? Direkt onları devreye soksan.
Davayı aç, açmadan önce de hazırlığını yapıp ev tut, dava açtıktan sonra direkt oraya yerleş, haberli gidersen bırakmaz, rahatsız eder diye endişe ettim.
Ne kadar faydası olur bilmiyorum ama yanındayız. Buradaki herkes böyle hissediyor eminim.
Sevgiler..

Tayin durumu yok mu illa istifa mı etmek gerekiyor

Zor bir dönemden geçiyorsun eşinden vazgeç mutlu değilsen olmuyorsa onun tehditleriyle devam eden bir evlilikse aç davani boşan.Amaa işinden sakın vazgeçme.Alternatif bir iş varsa yani oradan çıkıp ayaklarının üzerinde durmaya devam edeceksen başka.Biraz sakinleş kararlarının seni şuan ki durumundan kötü bir hale sokmasına izin verme.Allah yardımcın olsun

Bu kadar sorunu sineye çekerek güçlü kadın olmuyorsunuz yalnız. Güçlü kadın demek, kendine değer veren, başkasına ezdirmeyen, maddi manevi ayakta dimdik durabilendir bana göre...
Özellikle maddi özgürlüğü olan kadınların bu kadar değersizliği, bu hayvan herifleri neden çektiğini bir türlü anlamış değilim.

Tayin isteme hakkınız var mı? Şehir değiştirseniz? Aynı kurum ama farklı şehir olsa. Çocukları alıp tayinle gitseniz ordan dava açsanız yani uzaktan yürüyor mu tam bilmiyorum bu işleri ama. Birden gitmeniz lazım sanki hani bi anda tayini aldırıp eşyalarınızı ve çocuklarınızı alıp terkedin. O arada da boşanma davasını açarsınız. Planlarınızı eşinize hissettirmemeye çalışın.

Sakın istifa etmeyin gerekirse ücretsiz izin alın, boşanın ailenizin yanına tayin isteyin. Çocuklar büyümüş, küçük olsalar çalışmasanız zor olurdu. Hem tayinle o iş ortamından hem eşinizden kurtulursunuz. Aslında sizin işiniz en kolayı. Bir adımla feraha çıkarsınız.

Bence de ne yapacaksanız gizli gizli yapın.Önce eşinize bildirmeden ailenizin yaşadığı şehire tayininizi isteyin.Ondan sonra da açın boşanma davasını.Çocukları da gideceğiniz gün gidin aldırın ona söylemeden kayıtlarını götürün adam şiddette gösteriyormuş.Birde tavsiyem evde sizi böyle şiddetle tehdit ettiği zaman mümkünse ses kaydına almanız veya bir şekilde gizli gizli çekmeniz.Boşanmak istiyor diye eşini öldürmeye kalkan manyaklar da var yanınızda en azından bir biber gazı bulundurun inanın canınızdan kıymetli değil nefsi müdafaa yapmanız.Ve ben inanıyorum mutlaka ailenizden de sizi koruyup kollayanlar olacaktır ona karşı.İşinizde gücünüzde kadınsınız nafaka da istemeyin 1 kuruş almayın kurtulmaya bakın

Şu anda sizde hiç bir şey yokmuş gibi davranın.Biliyorum çok zor.Hemen psikoloji destek almaya başlayın lütfen.Sadece bu gunlerin geçeceği evlatlarımıza mutlu olacağınız gunlerin hayalini kurun.hepsi geçecek Rabbimin izniyle.is konusu da kimseyi görmeyin duymayın.kimse şu hayatta sizden ve çocuklarımızdan değerli değil.size hayati zindan etmekle tehtit eden adam da bir şey yapamayacak.Sace doğru adımlarla yola çıkın lütfen.1 öncelik psikoloji destek.Ruh haliniz iyi olmazsa bir yerden baslayamazsiniz

Çakılı kadroyum ve buna rağmen tayini yine bir şekilde oldurmaya çalışıyorum ama çok zor. Ücretsiz izin ise alamıyorum maalesef. Çünkü yeterli sürede hizmetim yok. En az 5 senelik hizmet süresi gerekiyor ücretsiz izin için.

Bir aile terapistine gitmeyi deneyin.
Belki ilişkinizi düzeltebilir kurtarabilirsiniz.
Ayrılık olacaksa bile terapist eşinizi ikna edecektir diye düşünüyorum.

İstifayı erteleyip başka kuruma geçin derim bu adama bu kadar katlanmanız bile fazla hiç saygısı yok size bunlar nasıl laflar böyle?bu adamdan kurtulmak 1.önceliğiniz olsun çocukları alamaz zaten onu geçin.aynı şehirde yapamayacaksanız başka şehire gidin çocuklar gider gelir tatillerde yok iyi bir baba benide rahatsız etmez derseniz kalın.sonuçta babalık yapmak isteyen yapar sizin boşanmanızla alaksı yok.

Boşanalım diyorum. Çocuklarla tehdit ediyor beni.
Ay bunu da ciddi ciddi savunuyor ya bu kocalar.
He oldu annem 5,5 yasında cocugu sana verir hakim.
Nasıl bakacaksın derse?Annesinden alır bakıcıya veririm desin ama onu kesin desin.
Benim bi arkadasın ex esi demis cünkü,bakıcı tutarım demis :)Hakimde masrafa girme oglum diyip velayeti anneye vermis ghlşfgşlfg

Sakin sakin isten cikma ne olursa olsun ben neler yasadim yaşıyorum bilsen çalışmıyorum diye. Avukat ile görüş kararini ver en guzeli Avukat yardimi. Sakin hakaret vs etme hic biryerde sakin kal hep sinir krizine bile girme.deli der cocuklari alir neler neler okudik burda

Bir aile terapistine gitmeyi deneyin.
Belki ilişkinizi düzeltebilir kurtarabilirsiniz.
Ayrılık olacaksa bile terapist eşinizi ikna edecektir diye düşünüyorum.
Zamanında benim zorumla gittik. Terapistim birkaç seans sonunda eşiniz çözüme kapalı dedi. Çünkü tüm sorumluluk sizde,yükün sizde olmasından razı ve bunu bölüşmek istemiyor. Konfor alanından çıkmak istemiyor dedi. Ev ile beraber çocukların da tüm yükü bende. Bzaen ona ,çocuklar büyüynce babam bana şunu öğretti diyebileceğin hiçbir şeyin yok. 10 dk oyun oynayınca baba olduğunu sanıyorsun diyorum. Ama duvara konuşuyorum. Çocuklar büyüynce baba olduğunu hatıtrlayack kültürü gereği...

Başka kuruma geçemem çünkü çakılı kadroyum. Ayrıca bunlar nasıl laflar dedniz ya... Bu dediklerim devenin kulağıydı sadece. Neler neler işitti kulaklarım Allah biliyor. Aynı şehirde kalmak istemiyorum ama çocuklar babalarından ayrı kalsın da istemiyorum. İnsan olursa,çirkinleşmezse aynı şehirde kalmayı düşünüyorum. Yalnızca çocuklarım için... Belki de fikrim değişir. Dünden beri düşünüyorum,nasıl yapayım edeyim diye... Bir şejilde çıkacağım bu bataklıktan.

Çocuklara bakamaz ki... Bensiz 1 saat bile zor bakıyor ki,ona da bakamıyor. Bu konuda da hiç güvenim yok zaten. Oğlum 1,5 yaşındayken kendisi caddenin karşısındaki arabasına ilerlerken, oğlumun elini bırakıp,arkasından gelmesini bekleyen bir adamdan bahsediyorum. Neresinden tutsam elimde kalıyor anlayacağınız.

Kendisi bakmaz,halalarına baktırır,çocuklarım ortalık malı olur eminim. Asla bırakmam çocuklarımı. Bu konuda elim güçlü. Ama adam biliyor bana verieşceğini,kanunların beni bağlamaz diyor. Şka gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…