Merhaba hanımlar tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Ben 25 yaşındayım eşimle çocuk yaşımda tanıştım 4 yıl sevgiliğin sonunda evlendik. Ankaradan başka bir şehire geldim 7 yıllık evliyim bir kızım var 4 yaşında. Eşim evlendiğimizden bu yana ne adam gibi bir işe girdi çalıştı nede evine baktı günlük para alır yarısı gelir yarısı gelmezdi düğün takılarımı bile bozdurdu nereye gittiği belli olmadı. Ben artık dayanamadım ve çalışmak istedim başta istemedi sonra boşanırım deyince mecbur kabul etti. Arabasını sattı dükkan açtı küçük bi yer bende maaşımı alıp yarısı ona veririm. Normalde öyle çok gezen para harcayan biri değilim 3 gün önce iş arkadaşımla sinemaya gitmeye karar verdik eşimden izin aldım tamam gidin gelirken ben sizi alırım arabayla dedi neyse işten çıktık gittik 21:30 film bitti ben mesaj attım gel film bitti diye oda araba bulamadım kimseden siz taksiyle gelin ben veririm parasını dedi dükkana geldim surat 5 karış ne oldu dedim bişey yok çocuğu al git dedi bende ne oldu diye ısrar edince bağırdı çağırdı senden başka kadın var mı dışarda ben milletten karımı sinemadan getirecem diye araba dileniyorum ben erkek değilim sözüm geçmiyor sen iyice bozdun kendini bu iş bitecek dedi bende zamanında adam gibi çalışsaydın şuan milletten araba istemezdin dedim eve geldim bana sen düzelmiyorsun sen eski sen değilsim ben istemiyorum dedi bende git başımdan sen istemiyorsan ben hiç istemiyorum dedim bana sende iffet yok olsaydı böyle olmazdın dedi çok zoruma gitti 3 gündür konuşmuyoruz bu ay işi bırakıp gidicem boşanmayı düşünüyorum.. benim her mutlu günümü zehire çeviriyor en ufak kavgada boşanalım diyor bıktım artık.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanmak istiyorum..
- Konu Sahibi evrem2909
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #boşanma #yenihayat ##sorumsuzeş
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Şubat 2021
- 1.715
- 1
- 4.717
- 53
- 10 Ekim 2014
- 31.834
- 142.545
- 798
Sinemadan eşini almak için milletten araba mi istenir ya şaka gibi olay.
Sizi arabayla alirim dediginde siz demediniz mi ne arabasi? Kim verir boyle bir durumda araba
Zaten düşündüğü sey baştan saçmalik ötesi. Eşimi sinemadan alacagim diye araba istese biri bu neyin kafasi derim.
Dogru durust calissaymiş simdiye kadar, boş boş şeylere elindeki avucundakini bozdurmasaymiş. Kendi ezikliğini size turlu hakaretlerle kapatmaya calisiyor, derdi kendiyle. Boşanabiliyorsaniz iyi olur sizin için.
Sizi arabayla alirim dediginde siz demediniz mi ne arabasi? Kim verir boyle bir durumda araba
Zaten düşündüğü sey baştan saçmalik ötesi. Eşimi sinemadan alacagim diye araba istese biri bu neyin kafasi derim.
Dogru durust calissaymiş simdiye kadar, boş boş şeylere elindeki avucundakini bozdurmasaymiş. Kendi ezikliğini size turlu hakaretlerle kapatmaya calisiyor, derdi kendiyle. Boşanabiliyorsaniz iyi olur sizin için.
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Keşke boşansanız ama hiç sanmıyorum. Sizinki basit bir karı koca kavgası üç günde dönersiniz normale. Sinemaya gittiniz diye sizi iffetsizlikle suçlayan adamın profil belli zaten. Eşimden izin aldım yazdığınıza göre belli ki sizin normaliniz bu eşinizin onayına, isteklerine göre yaşıyorsunuz. Boşanacak olsaydınız çok daha önemli sorunlarınız varmış onlardan sebep boşanırdınız.
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
Evet erkek değil, erkek olsa adam gibi düzenli çalışır, evine bakardı. Eşinin altınlarını çar çur etmezdi. O yaşta evlenmişsiniz. Üstüne en başından beri bir baltaya sap olamayan adamı bile bile baba etmişsiniz. Bari bundan sonra hata yapmayın. Boşanın kafanız bundan daha rahat olur.senden başka kadın var mı dışarda ben milletten karımı sinemadan getirecem diye araba dileniyorum ben erkek değilim sözüm geçmiyor sen iyice bozdun kendini
Kayımbabamın arabası var çoğu zaman ondan alır bir yere gidecek olsa o zamanda öyle demişti ama kayınbabam işi çıkmış başka yere gitmiş..Sinemadan eşini almak için milletten araba mi istenir ya şaka gibi olay.
Evet haklısınız ama ben ilk evlendiğimde ailesi beni türküm diye onlara ayak uyduramıyorum diye dışlamıştı ben o ara gittim ailemin yanına anne babam boşan dediler ama dayımlar araya girdi boşansan burası küçük yer it kopuk peşine düşer seni rahat bırakmazlar ailesine kendini sevdir eşinde düzelir dediler bende bana kimse destek vermeyince çaresizce gittim.Evet erkek değil, erkek olsa adam gibi düzenli çalışır, evine bakardı. Eşinin altınlarını çar çur etmezdi. O yaşta evlenmişsiniz. Üstüne en başından beri bir baltaya sap olamayan adamı bile bile baba etmişsiniz. Bari bundan sonra hata yapmayın. Boşanın kafanız bundan daha rahat olur.
Bu sadece bir kısmı saygı sevgi ne varsa 7 aydır sürekli kavga kavga bitti.. kızımın psikolojisinide bozmak istemiyorumBence aşamayacağınız sorununuz yok onceden isi yokmus ama simdi dukkan var evliliginiz basindaki hatasiymis calismamak onu duzeltmis...iffetsiz kelimesi hos degil ama cozulmeyecek bi sorun goremedim ben
- 21 Ağustos 2015
- 31.535
- 95.537
- 598
- 37
Adamdaki özgüvene bak ipsiz sapsız ama bosanacam diye o trip atıyor.Merhaba hanımlar tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Ben 25 yaşındayım eşimle çocuk yaşımda tanıştım 4 yıl sevgiliğin sonunda evlendik. Ankaradan başka bir şehire geldim 7 yıllık evliyim bir kızım var 4 yaşında. Eşim evlendiğimizden bu yana ne adam gibi bir işe girdi çalıştı nede evine baktı günlük para alır yarısı gelir yarısı gelmezdi düğün takılarımı bile bozdurdu nereye gittiği belli olmadı. Ben artık dayanamadım ve çalışmak istedim başta istemedi sonra boşanırım deyince mecbur kabul etti. Arabasını sattı dükkan açtı küçük bi yer bende maaşımı alıp yarısı ona veririm. Normalde öyle çok gezen para harcayan biri değilim 3 gün önce iş arkadaşımla sinemaya gitmeye karar verdik eşimden izin aldım tamam gidin gelirken ben sizi alırım arabayla dedi neyse işten çıktık gittik 21:30 film bitti ben mesaj attım gel film bitti diye oda araba bulamadım kimseden siz taksiyle gelin ben veririm parasını dedi dükkana geldim surat 5 karış ne oldu dedim bişey yok çocuğu al git dedi bende ne oldu diye ısrar edince bağırdı çağırdı senden başka kadın var mı dışarda ben milletten karımı sinemadan getirecem diye araba dileniyorum ben erkek değilim sözüm geçmiyor sen iyice bozdun kendini bu iş bitecek dedi bende zamanında adam gibi çalışsaydın şuan milletten araba istemezdin dedim eve geldim bana sen düzelmiyorsun sen eski sen değilsim ben istemiyorum dedi bende git başımdan sen istemiyorsan ben hiç istemiyorum dedim bana sende iffet yok olsaydı böyle olmazdın dedi çok zoruma gitti 3 gündür konuşmuyoruz bu ay işi bırakıp gidicem boşanmayı düşünüyorum.. benim her mutlu günümü zehire çeviriyor en ufak kavgada boşanalım diyor bıktım artık.
Bu zamana kadar durmanız hata yani.
- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.350
- 23
Adamın iffet çıkışı ne kadar yobazca diyecektim ama sizin dayılar da normal değil. Yok it kopuk peşine düşer. Ya bana çok çirkin geliyor kadın değersizleştiren şu saçma sapan sözler. Valla sinirlendim sadece bunu söylemek istedim. Etrafınızda size akıl verecek bir düzgün insan yok gibi. Boşanın kimseyi dinlemeyin.Evet haklısınız ama ben ilk evlendiğimde ailesi beni türküm diye onlara ayak uyduramıyorum diye dışlamıştı ben o ara gittim ailemin yanına anne babam boşan dediler ama dayımlar araya girdi boşansan burası küçük yer it kopuk peşine düşer seni rahat bırakmazlar ailesine kendini sevdir eşinde düzelir dediler bende bana kimse destek vermeyince çaresizce gittim.
- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
- 26 Şubat 2022
- 667
- 3.088
- 43
Yazdığınıza göre 14 yaşında tanışmışsınız. Kendinizi, hayatı tanımadan ilk gördüğünüz adamla çocukken evlenmişsiniz. Şimdi hayatı tanımışsınız, evlilik ne demek anlamışsınız. Eşinizden eş ve baba olmaz. Evlendiği insanın karnını nasıl doyuracağını düşünmeyen insan değişmez. Siz idare etmeyi, susmayı öğrenirsiniz zamanla. Sanmıyorum ama boşanmanız hayrınıza olur.
- 13 Haziran 2018
- 661
- 527
- 53
Bi sinemaya da gidemeyeceksen... Bi sinemaya gittin diye iffetsiz olacaksan ... ohoooo... hem calis cocukla hem ot gibi yaşa istiyor galiba??? Bu kadar basit bi olaydan bu denli sözler dökmesi gelecekteki kavgaların seviyesinin habercisi diye düşünüyorumMerhaba hanımlar tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Ben 25 yaşındayım eşimle çocuk yaşımda tanıştım 4 yıl sevgiliğin sonunda evlendik. Ankaradan başka bir şehire geldim 7 yıllık evliyim bir kızım var 4 yaşında. Eşim evlendiğimizden bu yana ne adam gibi bir işe girdi çalıştı nede evine baktı günlük para alır yarısı gelir yarısı gelmezdi düğün takılarımı bile bozdurdu nereye gittiği belli olmadı. Ben artık dayanamadım ve çalışmak istedim başta istemedi sonra boşanırım deyince mecbur kabul etti. Arabasını sattı dükkan açtı küçük bi yer bende maaşımı alıp yarısı ona veririm. Normalde öyle çok gezen para harcayan biri değilim 3 gün önce iş arkadaşımla sinemaya gitmeye karar verdik eşimden izin aldım tamam gidin gelirken ben sizi alırım arabayla dedi neyse işten çıktık gittik 21:30 film bitti ben mesaj attım gel film bitti diye oda araba bulamadım kimseden siz taksiyle gelin ben veririm parasını dedi dükkana geldim surat 5 karış ne oldu dedim bişey yok çocuğu al git dedi bende ne oldu diye ısrar edince bağırdı çağırdı senden başka kadın var mı dışarda ben milletten karımı sinemadan getirecem diye araba dileniyorum ben erkek değilim sözüm geçmiyor sen iyice bozdun kendini bu iş bitecek dedi bende zamanında adam gibi çalışsaydın şuan milletten araba istemezdin dedim eve geldim bana sen düzelmiyorsun sen eski sen değilsim ben istemiyorum dedi bende git başımdan sen istemiyorsan ben hiç istemiyorum dedim bana sende iffet yok olsaydı böyle olmazdın dedi çok zoruma gitti 3 gündür konuşmuyoruz bu ay işi bırakıp gidicem boşanmayı düşünüyorum.. benim her mutlu günümü zehire çeviriyor en ufak kavgada boşanalım diyor bıktım artık.
- 21 Mayıs 2021
- 1.665
- 1
- 5.290
- 108
- 31
- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
Keşke boşansanız ama hiç sanmıyorum. Sizinki basit bir karı koca kavgası üç günde dönersiniz normale. Sinemaya gittiniz diye sizi iffetsizlikle suçlayan adamın profil belli zaten. Eşimden izin aldım yazdığınıza göre belli ki sizin normaliniz bu eşinizin onayına, isteklerine göre yaşıyorsunuz. Boşanacak olsaydınız çok daha önemli sorunlarınız varmış onlardan sebep boşanırdınız.
Konunun dışında bir şey merak ediyorum.
Akşamdan sonra dışarıda olmak benim normalim değil mesela.
Mesaiden sonra eşimin de normali değil. Böyle durumlarda ya biz arkadaşlarla sinemaya gitmeyi düşünüyoruz. Sen çocuğa bakabilecek misin? Bir planımız var mı? Gitsem sorun olur mu? gibi sormaz mısınız birbirinize...
Bunu sadece kadın anlamında değil erkekler için de aynı şey geçerli. Aynı evde yaşıyoruz nihayetinde.
Kayınbabam dan alır genelde ondan alacağım demişti banada ama onun işi çıkmış. Ona göre kadın gerekirse aç kalır ama çalışamaz yanlış başına gezmeye gidemez ya kocasıyla gider yada hiç gidemez oturur evde işte.. bunlarda bana göre değil ama yıllardır sevdiğimden katlandım desem daha doğru olurTamam da esinin arabasi yoksa rahat bir bicimde seni arabayla alirim nasil diyor? Kime guveniyor ? Satmadi mi arabasini zaten ?
İse giderken iffetli,sinema gidince o... yani kadin ?
Esin su yolda sokakta milletin karisini kizini goz ucuyla suzen tiplere benziyor bence..
Aynen öyle arkadanda sana sahip çıkacak kimse olmayınca hep başkarınına boyun eğiyorsun tamam diyorsun ama bir yere kadar. Ama ben hep hatayı kendimde arayan bir tip olduğum için acaba haksızlık mı ediyorum bazen diyorum buda hep bana destek vermeyenlerin hep git ne halin varsa gör diyenlerin eseriKucuk yasta evlenme ailenin sahip çıkmaması bu evliliği 7 yila kadar sürdürmüş anladığım kadarıyla daha çok gençsiniz bu adama katlanmayın. Ailenin arkanda olmadığını bildikleri zaman daha da ediyorlar insanı, kimse değişmiyor malesef...