Boşanmak istiyorum çaresiz kaldım

mavigizem

Boş
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
4
17
3
36
Degerli dostlar 7 yillik evliligim var ve Allah biliyor hicbir sekilde istemedim ailemin baskisi yuzunden evlendirildim.
benden buyuk 3 ablam var tip olarak onlardan daha fazla ilgi cekiyordum ve annem bu kizi hemen birine verelim basimiza bir bela gelecek diye babami dolduruyordu bu arada öz annem yasamiyor babamin ikinci evliliginden tek cocugum hatta uvey annemi annem biliyordum ogrendigimde dunyam yikilmisti surekli ötelenip dislaniyordum hep kavga hep tartisma en ufak yaptigim bir sey goze batiyordu sonunda 6 ay mucadele edebildim karsi koyabildim ama sonuc kendimden 14 yas buyuk biriyle evlendirildim ailemle yasadigim sorunlari biliyordu bana evlenecegi gune kadar hic hayir dedigini duymadim surekli korudu kolladi hatta aile psikolojisi olarak yeni bir aileye hazir degilsin diye kendi ailesinede cok goturup getirmedi bende her nekadar istemedigim bir evlilik yapmis olsam bile bana karsi bukadar farkli biri oldugu icin severim artik hayatimi bir duzene koyarim dedim. hersey yoluna girdi derken ailesiyle cok fazla yuz goz etmeye basladi ve annesi hatta yengeleri bile bana karsi ilgisini herseyi kiskanmaya ve esimi doldurmaya basladilar calismak istedigimde bana destek olan adam eve gelip beni dovmeye basladi artik is falan yok calisip para biriktirip genc birinemi kacicaksin dedi. ben neye ugradigimi sasirdim Aciktan universite okumaya baslamistm tum kitaplari yirtip atti evden cikmak yok diyip ustume kapiyi kilitlemeye basladi 2 ay aglama krizlerine girdim sonunda gelip ozur diledi annem cocugumuz olmuyor diye onu bosa diyormus sana cocuk vermeyen kiza bukadar deger verirmi zaten guzel ilgi cekiyor disarda kimle ne yaparsa ruhun bile duymaz demis ailesinden uzaklasti onlarla gorusmemeye basladi ben artik calismiyorum ama hala evden cikmama izin vermiyor bir turlu kendimi toparlayamadim. bir gun bana ailene git biraz orda kal kafan dagilsin dedi dondugumde ortada bir evimiz bile yok cogu esyayi satip annesine yerlesmis banada burda kalacaksin diyor karsi ciktim aileme tekrar gittim ama sonuc ayni kaynananda kal ölurmusun sanki dediler. artik canimdan can gidiyor hergun azarlanma hergun dislanma kayinlarimdan bile firca yiyorum kaynanam kaynima bunun kocasinda is yok git bir iki tane patlat suratinada akilli olsun diyor esimde bunlara seyirci kaliyor. Bosanacagimi soyledim kabul etmiyor ailemde bana destek cikmiyor. bana 5 kurus para bile vermiyor ne yaparim nasil yaparim bilmiyorum cok kotuyum.

Sakın çocuk yapma , olmuyor diye doktora vs gitme sakın çocuk yapma .
Eşyaları satıp niye anasının evine yerleşmiş ki ne sebepten ?
annesi ona sen ise giderken o evde yanliz kaliyor sen 42 yasindasin kiz daha 20lik gibi duruyor demis akillari fikirleri boyle aptalca seylere calisiyor vallahi biktim daha neler var gecen esim is kazasi gecirdi bir kac siyrikla atlatti annesi duyar duymaz ona birsey olursa bosuna kurtulacagim diye sevinme aha erkek kardesi var ona kalirsin dedi valahi cehennemdeyim sanki disari bile bakamiyorum hemen laf soyluyor kimin yolunu gozluyorsun diyor.

Boşansana be ne duruyorsun!
Elim ayağım titredi sinirden, aile sosyal politikalar bakanlığının sığınma evleri git, onlar avukatı falan her şeyi ayarlarlar, sana iş bile bulurlar...

Boşansana be ne duruyorsun!
Elim ayağım titredi sinirden, aile sosyal politikalar bakanlığının sığınma evleri git, onlar avukatı falan her şeyi ayarlarlar, sana iş bile bulurlar...
evden tek cikmama izin vermiyorlar kadin 24 saat ayakta ustelik evde 4 kayin ve 1 gelin daha var en buyuk benim esim ama hepsi analarinin agzina bakiyor diger gelinde kaynanamin kardesinin kizi ona laf soyletmez.. aslinda ailemde suc bosanma konusunu actigimda beni sert dille elestirdiler sakin bir daha duymayalim zaten basindan beri hep onlarin istedigi oldu ne yapsam olmuyor telefonu bile gizli gizli elime aliyorum.

kurtar kendini. Yazık etme kendine. Benimle aynı yaştasin.28 yasindasin daha. Yazik sana .

Polisi ara?

Hiç inandırıcı değil hikayen daha güzel senaryo yazabilirdin.

Başta evet olağan gibi gözükse de sonradan saçma olduğu aşikar...

Birincisi bu telefonu eline alabiliyorsan şayet buraya laf yetiştirene kadar 155 çevirip yardım isteyebilirsin.
Madem seni zorla tutuyorlar ve sen kaçıp kurtulmak istiyorsun polisi aramalısın.

İkincisi "kocana birşey olacak diye sevinme kardeşi var ona kalırsın" bu söz pek inandırıcı gelmedi.

Üçüncüsü sürekli o güzel sen çirkinsin meselesine değinmişsin kimse oğlunu sen 42 yaşındasın şöylesin böylesin karın çok güzel dikkat çekiyor deyip oğlunu yermez çok daha farklı doldurur.

Bana konu gerçekmiş gibi gelmedi malesef.

Muhtemelen eşini doldurup kendi evlerine yerlesmeniz için ikna ettiler.sozde böylece göz önünde olup eşinizin içini rahat ettirebileceklerdi olan bu belli ki.aileniz destek olmazsa daha çok uğraşırlar sizinle .keşke elimizden birşey gelse.cok çok üzüldüm.soyle yapsanız esinize tesir etmeye çalışıp güven duygusunu tesis edin ve ayrı eve çıkmaya ikna edin.yani ailesi adama fena tesir etmiş görünen o ki.insallah bir çıkar yol bulursunuz.aksam akşam sinirlerim bozuldu

Cehennem orası kardeş ara polisi gelsin alsın seni git kadın sığınma evibe iş bul bir insan böyle yaşamaz hepsine dava eziyetten psikolojik fiziksel şiddet

28 yaşında kadinsin küçük değilsin polise başvur kadın sığınma evine yerleş Boşan çalışmaya başla ve hayatını kur hemenn

Sen öyle san bacim aynısının tıpkı sini yengem ler kendi yenge lerine yapmışlardı
Kadincagiz intihar girişiminde bulundu da kocasının aklı başına anca gelmişti tabiki ailesi dağa fazla tahammül göstermedi ne diye kadincagiz in ölümünü beklediler se? O da muamma!bosandilar

Içinde bulunduğun şartlarda akıllıca hareket etmen gerekiyor.
Neden evliliğinde senden başka herkes daha etkili bir düşün.
Bu kadar silik bir karakterin olmasın.
Eşin seni kaybetme korkusuyla sacmaliyor gibi geldi bana. Ona karşı ilginle sevginle bir şeyleri değiştirebilirsin.
Denemekten zarar gelmez.
Gerekirse rol yap.
Seni asla bırakmam çok seviyorum falandan gir.

Çok bunaldim bu ev bize iyi gelmiyor.
Yakinlarimizin olmadığı bir hayat kursak ne güzel olurdu diye devam et.
Yavaş yavaş işle.

Baktın değişmiyor.
Zorla boşanma yollarını ararsın.

yaziklar olsun size benim yasadigimi ben bilirim Allah bilir cocuklugumdan beri oz annem diye bildigim kardesler arasinda sadece bana ayrimcilik yapildiginda agladigim geceleri sen bilmezsin hastalandigimda gelip basimi dahi oksamadigini ama diger cocuklarina ilgi alaka gosterdigini gorup kahroldugumu da bilemezsin kimse 42 yasinda oglunu kayirmaz diyorsun benim esimle ailesi disinda sorunum yok zaten son zamanlarda ailesinin cocuk baskisi yuzunden bu hale geldigini zaten pisman olup bana surekli soyluyor ailem beni basindan beri desteklemiyor telefonu eline aliyorsun diyorsun ama daha dun buraya giris yaptim ve nereye yorum yazacagimi bilmeyip bazi arkadaslardan nasil kullanacagima dair mesaj atip bilgi aldim oyle basladim sizin derdiniz yok anlasilan Allah agzinizin tadini bozmasin ama ben burda yardim istedim beni asagilayip beni birkez daha hayata karsi yikmalari icin degil. Sadece korkuyorum ve cesaretlenmek istedim ama goruyorumki benim kaderim bu bilip bilmeden gunaha girmeyin.

Kaç güzelim devlete sığın 183 hattını ara.
Korkma.
Avukatlar sana destek olacaklardır.
Sen şu an işkence görüyorsun.
Gözünü seveyim kaç oradan devlete sığın.
Ben olsam polis karakolunun kapısında yatardım yine de iki eve de gitmezdim.
Kaçtığında çalışırsın, okursun hayatını kurarsın merak etme.
Sakın korkma.
Çaresiz değilsin çareyi söyledim sana. 183'ü ara ve yardım iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…