Boşanmak istiyorum çaresiz kaldım

Nedense hiç inanmadım hikayeye. Buraya girip bunları yazabilen devlet kurumlarına da yazıp durumunu anlatabilir. Bırakın bence artık burayı fake lemeyi. Gerçekten derdi olan insanlara saygısızlık yapıyorsunuz.

Kendin cikamiyorsan polisi ara gelip seni alıp sığınma evine yerlestirsinler işte bulurlar çalışırsın okursun hayatını kurtarirsin..kolay olmayacak ama gguclenmeyi ogreneceksin...lütfenn kendine bu saygısızlıklari yaptırmaya devam etme..çocuk yapma..söylediklerimizi yap

O zaman neden hala şu lanet olası telefonu 155 arayıp yardım istemek için kullanmıyorsun ki??

Buraya laf yetiştirene kadar 50 kere aldırmıştın kendini o evden, hiç bir şey yapamazsan kadın sığınma evi var emin ol şu an yaşadığın cehennemden 50 kat iyi...

Sizin haberiniz olmadan evi bosaltip, ailesiye yaşatmaya zorlamasi kanunen suçtur. Ve direkt olarak boşanma sebebidir. Evladiniz yoksa ortada gayet rahat bosanirsiniz.

Ohaa kocanin kardesine mi kalirsin dedi ??? Bunu soyledin mi esine ? Gerçi böyleleri söylesende inanmazlar. Kendimden biliyorum gayet iyi.

Bilmeyecek birşey yok ..madem ailenden hayır yok ,gideceksin sığınma evine ,ise gireceksin ,6 ay para biriktireceksin, bu sırada davayı açmış ,boşanmış olursun .sonrasında evine çıkacak ,yeni bir düzen kuracaksın ..yarım bıraktığın okulunu bitireceksin. .en az 5 yıl kafa dinleyip evlenmeyeceksin. .formül budur ..aglanip sizlanarak hicbirsey yapamazsın ..kalk ve harekete geç ...aileni de asla arama sorma ..

Aile ve sosyal politikalar bakanlığı, sığınma evleri vs var, çaresiz gorme kendini, onlar seni alip tekrar ailene vermez merak etme, gerekirse izini bile kaybederler..

Bence fake ...Neden derseniz bu kadar çaresiz, ezilmiş bir kız var ortada. Böyle bir kız cahil ve çekingense ancak bunları yaşar yoksa öbür türlü biraz kafası çalışıyorsa ya kaçar gider ya da burda söylenen çözümlere başvurur...Bunları yaşadığına göre cahil ve çekingen ama telefonundan bu foruma girip konu falan açıyor...Burdan yardım istiyor...Sorunca da baskalarına mesaj atıp nasıl yapılacagını ogrendim diyor...Aslında mesaj atmak konu açmaktan daha zor bilmeyen için..

Ben sana inanmadım

Ohaaa. Allah sizi bildigi gibi yapsin be. Aha kardesiymis. Senin ben varyaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…