- 12 Şubat 2018
- 15
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Dertlibirben
-
Mesleginiz işiniz var mıArtık dayanamıyorum boşanmak istiyorum ama iki küçük çocuğum var ailem asla izin vermez verse bile babam bana dünyayı dar eder. Kadın sığınma evine gitmeyi düşünüyorum orda kalan var mı nasıl bir yerdir korkuyorum sonrasından iki çocuğa bakabilir miyim tek başıma?
Malesef yokMesleginiz işiniz var mı
Allah YARDIMCINIZ olsun işiniz çok zor en azından meslek sahibi olsaydınız kadın sığınma evinde iş bakabilirdiniz Hangi ildesinizMalesef yok
Samsun ama burda kalmicak ist a gidicem orda bir sığınma evine ama nasıl olacak hiç bi fikrim yokAllah YARDIMCINIZ olsun işiniz çok zor en azından meslek sahibi olsaydınız kadın sığınma evinde iş bakabilirdiniz Hangi ildesiniz
Yarın arayıp danisicam tesekkurlerAlo 183 ü arayıp doğru ve yeterli bilgiyi alabilirsiniz. Yalnız sürekli kalınabilecek bir yer değil. Geçici süre destek oluyorlar .
Sormamin nedeni istanbuldaysan zor diyecektim burada kiralar çok pahalı hayat zor sığınma evinden bir ise girsen alacağın asgari ücret meslek yoksa küçük yerde belki gecinirsin ama İstanbul çok zor moralini bozmak istemem ama gerçek bu ailen sahip çıkmaz mı sizeSamsun ama burda kalmicak ist a gidicem orda bir sığınma evine ama nasıl olacak hiç bi fikrim yok
Aileden destek yok,iş yok iki çocuk var. Gözünü karartacak bir durumda değilsin,üzgünüm : (( eşini yok say,ise gir cocuklara bakabilecek konuma gel öyle bosan. Bunlari sende dusunmusundurde,başka birşey gelmedi aklıma. : ( İki cocugunun annesine sığınma evini dusunduren,iki çocuğuyla evladını evine sigdiramayan zihniyetin neyse,Allah yolunu bahtını açık etsin,yüreğine ferahlık versin.
Sahip çıkar belki ama hayatı dar eder çocuklarımı istemezSormamin nedeni istanbuldaysan zor diyecektim burada kiralar çok pahalı hayat zor sığınma evinden bir ise girsen alacağın asgari ücret meslek yoksa küçük yerde belki gecinirsin ama İstanbul çok zor moralini bozmak istemem ama gerçek bu ailen sahip çıkmaz mı size
Anlaşamıyoruz çok sebep var ama yoruldum artık yaAileden destek yok,iş yok iki çocuk var. Gözünü karartacak bir durumda değilsin,üzgünüm : (( eşini yok say,ise gir cocuklara bakabilecek konuma gel öyle bosan. Bunlari sende dusunmusundurde,başka birşey gelmedi aklıma. : ( İki cocugunun annesine sığınma evini dusunduren,iki çocuğuyla evladını evine sigdiramayan zihniyetin neyse,Allah yolunu bahtını açık etsin,yüreğine ferahlık versin.Sebep ne?
Eğer senin ve çocuklarının hayati tehlikesi yoksa acele etme önce iyi bir plan kur öyle hareket etSahip çıkar belki ama hayatı dar eder çocuklarımı istemez
Şimdi birikimim var biraz zaman geçerse o da elimden gidecek sonra artik hep zor olacakEğer senin ve çocuklarının hayati tehlikesi yoksa acele etme önce iyi bir plan kur öyle hareket et
O zaman bacım gözünü karartip çıkacaksın o evden elinde ki para erimeden de çalışmaya başlayacaksin ama çocuklar kaç yasında kim bakacakŞimdi birikimim var biraz zaman geçerse o da elimden gidecek sonra artik hep zor olacak
Işte sıkıntı oradaO zaman bacım gözünü karartip çıkacaksın o evden elinde ki para erimeden de çalışmaya başlayacaksin ama çocuklar kaç yasında kim bakacak
Bir süre anlaşma yoluna gitse,mesela evi temiz görmek istiyor ise temizle,yemekse yemek yap. Sonra ise gir,çocuklara bakacak kimse yok mu? Valla çok zor çocuklarada kimse bakmazsa. Kalpleri eviren çeviren Allah'tır,dua et eşinin yüreğine merhamet versin. : (( Bir mucize olurda,kurruluverirsin bu adamdan belki,sabret. Yağmurdan kaçarken dokuya tutulma. Evlatların için planlı hareket et.Anlaşamıyoruz çok sebep var ama yoruldum artık ya
Kiraya mı para vereceksin krese mi bir kira kadar da yuva parası ödüyorum ben üstelik iki çocuk kardeşlerin falan yok muIşte sıkıntı orada
Su durumda gözünü karartmak gibi bir lüksü yok ama.O zaman bacım gözünü karartip çıkacaksın o evden elinde ki para erimeden de çalışmaya başlayacaksin ama çocuklar kaç yasında kim bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?