gidecektim ama annemler destekler sandım.Konunu hatirliyorum gitmeyecektin peki neden annenlere duyurdun onlarin suanki halini dusunebiliyorum. Anlayamadigim bu kadar gururunu incilttiyse niye sirf dersane icin katlaniyorsun bence sen hata ustune hata yapiyorsun. O genclik gitti mi bir daha gelmez . Bunu unutma
üzülmüyorum da ayrıca annemlere.Konunu hatirliyorum gitmeyecektin peki neden annenlere duyurdun onlarin suanki halini dusunebiliyorum. Anlayamadigim bu kadar gururunu incilttiyse niye sirf dersane icin katlaniyorsun bence sen hata ustune hata yapiyorsun. O genclik gitti mi bir daha gelmez . Bunu unutma
esinde benim esim gibi merhamett eksikligi varkarsisindaki kadin ne hale gelmis bu adam hala nasil davraniyor .... duzelmezlr duzelmiyorlar . . o kalbe soz hic gecmiycek. bazen bunca seye ragmen hala seviyorum demege utanniyorum bende :/ sevilcek hic bisey birakmadi . hungur hungur aglarken kayitsiz kalislari .... . ben o cesareti gosterdim . sira sende :/
En büyük dert onlarla konusamamak zaten !! Allah buyukturgüçlü kararli olhep . Benimki de gidemiycegimi ssanıp istediği gibi at koşturuyordu . Bunları kendileriyle bırakmak en güzeli . Vicdanlari varsa dilerim birgün köpek gibi pişman olurlar . Ozamanda biz iyileşmiş olucaz !dün akşam dedim ki.
farkındaysan gitmedim.bu evdeyim. niye hala tepkisizsin. senin illa birinin yönlendirmesine mi ihtiyacın var.illa sana biri gelip şunu yap mı demeli.
beni yanlız bırak demişim.bunu bahane etti bana.
böyle insanlar, tam ıslayıp ıslayıp dövülmelik.
akıllanmıyacak hiç bi zaman.
bugün yine aynı terbiyesizliğne devam etti.
iki çift laf konuştum diye azarlayarak konuşmaya başladı.
içimde öyle bi bitiyo ki.farkında değil.
sadece yüzüne gülüyorum.
evet öyle düşünüyor.Eski konularinizi bilmiyorum..ama suanki durumunuz karisik gibi..
Ve annenizi suclamayin..bence size destek cikar ama bu evliligi hemen silip atma demek istiyordur..ki yeni evlimisiniz bilmem ama iletisimsizlik probleminiz var gibi gözüküyor..bence aile danismanina gitseniz faydasi olur.
sanmıyorum.En büyük dert onlarla konusamamak zaten !! Allah buyukturgüçlü kararli olhep . Benimki de gidemiycegimi ssanıp istediği gibi at koşturuyordu . Bunları kendileriyle bırakmak en güzeli . Vicdanlari varsa dilerim birgün köpek gibi pişman olurlar . Ozamanda biz iyileşmiş olucaz !
Evet canım ama bana değil . Amcasina ağlamış bosanmak istemiyorum demiş . Ama sahte geliyor hepsi . Bosanmak istemeyen agliycak adam karısını bırakmazdı zaten . Bosaniyosan bosan kaliyorsan kal kadar aptalca bişey demezdi .. hayırlısı buymuş . Aynen üzüldüğünü biliyorum ama asla yansıtmıyor. Keyfi bilir . . Benim için bitti bu evlilik. Resmen psikolojik işkenceden kurtuldumsanmıyorum.
çünkü pişman olsalar bile yansıtmazlar.
erkeklik onurları gidecek çünkü onlara göre.
senin eşin ağlamıştı galiba senin eşyalarını almaya gittiğin aksam.
doğru mu hatırlıyorum.o sensin değil mi
ayy.Evet canım ama bana değil . Amcasina ağlamış bosanmak istemiyorum demiş . Ama sahte geliyor hepsi . Bosanmak istemeyen agliycak adam karısını bırakmazdı zaten . Bosaniyosan bosan kaliyorsan kal kadar aptalca bişey demezdi .. hayırlısı buymuş . Aynen üzüldüğünü biliyorum ama asla yansıtmıyor. Keyfi bilir . . Benim için bitti bu evlilik. Resmen psikolojik işkenceden kurtuldum