Otrera Nirvana Pro Üye 19 Aralık 2014 5.863 1 47.993 748 27 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi burcin01 #41 burcin01 .!.: bebeğimin acısını unutup açtım bile davamı önüme bakıyorum da ben neden gün yüzü göremem anlamadım :) Genişletmek için tıkla... minnos01 .!.: Acınız var diye bir şey demek istemiyorum ama ortada yuva mı var gözünüzü seveyim? Adam sizi bırakıp kaçmış kaçmış.Lütfen kendinize gelin sürüm sürüm süründürerek verdiğiniz her şeyi geri alarak boşanın bu adamdan. Genişletmek için tıkla... Dostum sakin olun, davayı açmış hanımefendi
burcin01 .!.: bebeğimin acısını unutup açtım bile davamı önüme bakıyorum da ben neden gün yüzü göremem anlamadım :) Genişletmek için tıkla... minnos01 .!.: Acınız var diye bir şey demek istemiyorum ama ortada yuva mı var gözünüzü seveyim? Adam sizi bırakıp kaçmış kaçmış.Lütfen kendinize gelin sürüm sürüm süründürerek verdiğiniz her şeyi geri alarak boşanın bu adamdan. Genişletmek için tıkla... Dostum sakin olun, davayı açmış hanımefendi
Clemencia Anlıyorum Kayıtlı Üye 6 Aralık 2018 6.662 15.579 248 27 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi burcin01 #42 Otrera .!.: Dostum sakin olun, davayı açmış hanımefendi Genişletmek için tıkla... Son mesajlara bakmamıştım,bu mesajını görüncede öyle yazdım.
Otrera .!.: Dostum sakin olun, davayı açmış hanımefendi Genişletmek için tıkla... Son mesajlara bakmamıştım,bu mesajını görüncede öyle yazdım.