Boşan ama donuna kadar herşeyini al.Haklarını al ve boşan, ne demek benden para isteme ya, bak bak ağaya bak. Başka emri var mıymış?
Sitenizde de yazdım efendim çok zor durumdayım eşim benden ayrılmak istiyor.Biz bir yıldır evliyiz onun yüzünden sürekli kavga ediyorduk ben hamileydim çalışamıyordum onunda kazandığı para yetmiyordu.Sonra yurtdışına gitmeye karar verdik ama beni dolandırdı.Altınlarımı alıp gitti ben ona güvenmiştim hep doğumdan sonra sende gelirsin derken şimdi beni istemiyormuş yeni sayfa açacakmış.ben doğuma giderken bebeğimi kaybettim .Daha konuşan 10 günlükken evimi annemlere taşıdı.sonra vedalaşmadan gitti.bir ay geçmemişken beni avukata verecekmiş hayatı azapmış .bu kadar sorumsuzluk varken şimdi ayrılalım ben mutluyum sensiz diyor.benden para isteme diyor.bu insana ne yapılır
Öncelikle başunız sağolsun. Üzüldüm sizin için. Boşanın ama kıçındaki dona kadar herşeyini de alın. Bebek vefat ettiğinde size destek olmayan adam herşeyi haketöiştir. Bunu da mahkemede kullanın. Acımayın. Merhamet etmeyin bu şerefsiz deyyusa.Sitenizde de yazdım efendim çok zor durumdayım eşim benden ayrılmak istiyor.Biz bir yıldır evliyiz onun yüzünden sürekli kavga ediyorduk ben hamileydim çalışamıyordum onunda kazandığı para yetmiyordu.Sonra yurtdışına gitmeye karar verdik ama beni dolandırdı.Altınlarımı alıp gitti ben ona güvenmiştim hep doğumdan sonra sende gelirsin derken şimdi beni istemiyormuş yeni sayfa açacakmış.ben doğuma giderken bebeğimi kaybettim .Daha konuşan 10 günlükken evimi annemlere taşıdı.sonra vedalaşmadan gitti.bir ay geçmemişken beni avukata verecekmiş hayatı azapmış .bu kadar sorumsuzluk varken şimdi ayrılalım ben mutluyum sensiz diyor.benden para isteme diyor.bu insana ne yapılır
Basiniz sag olsun oncelikleHalen umudum var haklısınız vicdan para etmiyor ders versem mi ona
Bebeğin için çok üzüldüm. Gereğini hukuk yapar umarımSitenizde de yazdım efendim çok zor durumdayım eşim benden ayrılmak istiyor.Biz bir yıldır evliyiz onun yüzünden sürekli kavga ediyorduk ben hamileydim çalışamıyordum onunda kazandığı para yetmiyordu.Sonra yurtdışına gitmeye karar verdik ama beni dolandırdı.Altınlarımı alıp gitti ben ona güvenmiştim hep doğumdan sonra sende gelirsin derken şimdi beni istemiyormuş yeni sayfa açacakmış.ben doğuma giderken bebeğimi kaybettim .Daha konuşan 10 günlükken evimi annemlere taşıdı.sonra vedalaşmadan gitti.bir ay geçmemişken beni avukata verecekmiş hayatı azapmış .bu kadar sorumsuzluk varken şimdi ayrılalım ben mutluyum sensiz diyor.benden para isteme diyor.bu insana ne yapılır
Doğuma giderken kalbi duran bebek haberi çok görüyorum nasıl zordur Allah sabır versin. Kurtulun o dolandırıcı dan ne sevmesi hala.Öyle efendim haklısınız daha ne diyor ben bir yıl azap çektim bu adam şizofren kendi kendine boşa yaşıyor sanıyor ki para kazanıp ben olmayınca mutlu olucak sadece sabır istiyorum rabbimden bana bunları yapanın cezasını verdiğini göreyim
Allah sorsun hesabını başka söyleyecek hiçbir şey bulamadım. Sizin de umarım bundan sonraki yaşamınız çok güzel geçer.Sitenizde de yazdım efendim çok zor durumdayım eşim benden ayrılmak istiyor.Biz bir yıldır evliyiz onun yüzünden sürekli kavga ediyorduk ben hamileydim çalışamıyordum onunda kazandığı para yetmiyordu.Sonra yurtdışına gitmeye karar verdik ama beni dolandırdı.Altınlarımı alıp gitti ben ona güvenmiştim hep doğumdan sonra sende gelirsin derken şimdi beni istemiyormuş yeni sayfa açacakmış.ben doğuma giderken bebeğimi kaybettim .Daha konuşan 10 günlükken evimi annemlere taşıdı.sonra vedalaşmadan gitti.bir ay geçmemişken beni avukata verecekmiş hayatı azapmış .bu kadar sorumsuzluk varken şimdi ayrılalım ben mutluyum sensiz diyor.benden para isteme diyor.bu insana ne yapılır
Anında boşanılır.Bir de dolandırıcı dıye dava açılır.Bu adam kocalıkmı yapacak sana ?Sitenizde de yazdım efendim çok zor durumdayım eşim benden ayrılmak istiyor.Biz bir yıldır evliyiz onun yüzünden sürekli kavga ediyorduk ben hamileydim çalışamıyordum onunda kazandığı para yetmiyordu.Sonra yurtdışına gitmeye karar verdik ama beni dolandırdı.Altınlarımı alıp gitti ben ona güvenmiştim hep doğumdan sonra sende gelirsin derken şimdi beni istemiyormuş yeni sayfa açacakmış.ben doğuma giderken bebeğimi kaybettim .Daha konuşan 10 günlükken evimi annemlere taşıdı.sonra vedalaşmadan gitti.bir ay geçmemişken beni avukata verecekmiş hayatı azapmış .bu kadar sorumsuzluk varken şimdi ayrılalım ben mutluyum sensiz diyor.benden para isteme diyor.bu insana ne yapılır
Siz bu kafayla pek gün yüzü görmezsiniz yalnız.Halen umudum var haklısınız vicdan para etmiyor ders versem mi ona
Basiniz sag olsun bir avukat bulun ve hakkinizi arayin bir arkadasim cok problemli bir gebelik geçirdi ve bikac ay bebek de cok saglik problemi vardi esi ile hamileyken ayrilmislardi esi bu surecte hic yaninda olmadi avukati yüklü vir tazminat davasi acabileceklerini acarsa kazanacaklarini söylemişti cunku ayrilsa bile bebege karsi sorumluluklarini yerine getirmedigi icin siz ayrilmamissiniz bile insallah davayi acar ve kazanirsinizÖncelikle Başın sağ olsun doğuma giderken bebeğinizi kaybetmemiz başlı başına bir olay zaten.cok üzüldüm bunun için. Sadece boyle bir sey yasamaniz bile sizi yalniz birakmama nedeni olmalıyken kacar gibi gitmis. Üstüne konuşmayın bile. Asıl tertemiz bir sayfa sizin için açılmalı bundan sonra.
bebeğimin acısını unutup açtım bile davamı önüme bakıyorum da ben neden gün yüzü göremem anlamadım :)Siz bu kafayla pek gün yüzü görmezsiniz yalnız.
Adam sizi dolandırıp boşanma çabasında. Siz adamın burnunu sürtüp evli kalma çabasında...
Nerden tutsak ikinizde elde kalıyorsunuz
Bu eski konu.Bugun de burayı troller bastı galiba, iğrenç koca hikayeleri ama seviyorum boşanmak istemiyorum ile bitiyor. Biz de kendi kendimize sinir harbi yaşıyoruz
Acınız var diye bir şey demek istemiyorum ama ortada yuva mı var gözünüzü seveyim? Adam sizi bırakıp kaçmış kaçmış.Lütfen kendinize gelin sürüm sürüm süründürerek verdiğiniz her şeyi geri alarak boşanın bu adamdan.Belki doğrudur Allah’a havale ettim ama yuvamdan hemen vazgeçmek istemiyorum bilmiyorum çok kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?