• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak isteyen koca

Haklarını al ve boşan, ne demek benden para isteme ya, bak bak ağaya bak. Başka emri var mıymış?
Boşan ama donuna kadar herşeyini al.
Sitenizde de yazdım efendim çok zor durumdayım eşim benden ayrılmak istiyor.Biz bir yıldır evliyiz onun yüzünden sürekli kavga ediyorduk ben hamileydim çalışamıyordum onunda kazandığı para yetmiyordu.Sonra yurtdışına gitmeye karar verdik ama beni dolandırdı.Altınlarımı alıp gitti ben ona güvenmiştim hep doğumdan sonra sende gelirsin derken şimdi beni istemiyormuş yeni sayfa açacakmış.ben doğuma giderken bebeğimi kaybettim .Daha konuşan 10 günlükken evimi annemlere taşıdı.sonra vedalaşmadan gitti.bir ay geçmemişken beni avukata verecekmiş hayatı azapmış .bu kadar sorumsuzluk varken şimdi ayrılalım ben mutluyum sensiz diyor.benden para isteme diyor.bu insana ne yapılır
Sitenizde de yazdım efendim çok zor durumdayım eşim benden ayrılmak istiyor.Biz bir yıldır evliyiz onun yüzünden sürekli kavga ediyorduk ben hamileydim çalışamıyordum onunda kazandığı para yetmiyordu.Sonra yurtdışına gitmeye karar verdik ama beni dolandırdı.Altınlarımı alıp gitti ben ona güvenmiştim hep doğumdan sonra sende gelirsin derken şimdi beni istemiyormuş yeni sayfa açacakmış.ben doğuma giderken bebeğimi kaybettim .Daha konuşan 10 günlükken evimi annemlere taşıdı.sonra vedalaşmadan gitti.bir ay geçmemişken beni avukata verecekmiş hayatı azapmış .bu kadar sorumsuzluk varken şimdi ayrılalım ben mutluyum sensiz diyor.benden para isteme diyor.bu insana ne yapılır
Öncelikle başunız sağolsun. Üzüldüm sizin için. Boşanın ama kıçındaki dona kadar herşeyini de alın. Bebek vefat ettiğinde size destek olmayan adam herşeyi haketöiştir. Bunu da mahkemede kullanın. Acımayın. Merhamet etmeyin bu şerefsiz deyyusa.

Halen umudum var haklısınız vicdan para etmiyor ders versem mi ona
Basiniz sag olsun oncelikle😔Bu konuda asla ikilemde olmayin. Bir avukatla gorusun her detayi anlatin sizin icin zor olacak ama yapin bunu. Nafaka, tazminat vs. artik ne olabiliyorsa sonuna dek alin kurus birakmayin. Bir de ilk firsatta bir yardim alin.

Tövbeler olsun
O nasıl bir eşi geçtim nasıl bir insanmış ya
Boşa kurtul bu vicdansızdan
Tüm haklarına da sahip çık
Bebeğin için de başın sağ olsun

Kesinlikle verilebilecek en büyük ceza direkt boşanmaktir bence. İlk zamanlar mutluyum sanar gün geçtikçe jetonu düşer. Bence bir erkekte bakılması gereken ennn önemli şey vicdan ve eşinizde hiç yokmuş.

Bebeğin için çok üzüldüm. Gereğini hukuk yapar umarım

Öyle efendim haklısınız daha ne diyor ben bir yıl azap çektim bu adam şizofren kendi kendine boşa yaşıyor sanıyor ki para kazanıp ben olmayınca mutlu olucak sadece sabır istiyorum rabbimden bana bunları yapanın cezasını verdiğini göreyim
Doğuma giderken kalbi duran bebek haberi çok görüyorum nasıl zordur Allah sabır versin. Kurtulun o dolandırıcı dan ne sevmesi hala.

Allah sorsun hesabını başka söyleyecek hiçbir şey bulamadım. Sizin de umarım bundan sonraki yaşamınız çok güzel geçer.

Anında boşanılır.Bir de dolandırıcı dıye dava açılır.Bu adam kocalıkmı yapacak sana ?

Bebeğiniz için çok uygun üzgünüm . Allah sabır versin inşallah . Size faydasından çok zararı olmuş maddi manevi . Böyle bir insan hayatınızda olmasa siz daha kaliteli bir yaşam surersiniz sanki .

Boşanmak istiyorsa boşayacaksın bacım , öule veya böyle .

Bu duruma bir anda gelmemişsinizdir yani emareleri kestirtmemişsin sanırım .
B.k kafalı basmış gitmiş .

Hukuki olarak yurt dışındaki birinden ne talep edebilirsin hiç bilemiyorum

Halen umudum var haklısınız vicdan para etmiyor ders versem mi ona
Siz bu kafayla pek gün yüzü görmezsiniz yalnız.
Adam sizi dolandırıp boşanma çabasında. Siz adamın burnunu sürtüp evli kalma çabasında...

Nerden tutsak ikinizde elde kalıyorsunuz

Öncelikle Başın sağ olsun doğuma giderken bebeğinizi kaybetmemiz başlı başına bir olay zaten.cok üzüldüm bunun için. Sadece boyle bir sey yasamaniz bile sizi yalniz birakmama nedeni olmalıyken kacar gibi gitmis. Üstüne konuşmayın bile. Asıl tertemiz bir sayfa sizin için açılmalı bundan sonra.
Basiniz sag olsun bir avukat bulun ve hakkinizi arayin bir arkadasim cok problemli bir gebelik geçirdi ve bikac ay bebek de cok saglik problemi vardi esi ile hamileyken ayrilmislardi esi bu surecte hic yaninda olmadi avukati yüklü vir tazminat davasi acabileceklerini acarsa kazanacaklarini söylemişti cunku ayrilsa bile bebege karsi sorumluluklarini yerine getirmedigi icin siz ayrilmamissiniz bile insallah davayi acar ve kazanirsiniz

bebeğinizi kaybetmişsiniz, bundan ötesi var mı? o melek giderken eşiniz yanınızda olmamış, sadece bu bile bir daha hayatınız boyunca onun yüzünü görmemeniz için yeter. Bakmayın arkanıza, bu basit birşey değil. Bırakın gitsin, çekişmeli dava açın, yıllarca sürsün gerekirse, donuna kadar alın, bırakmayın peşini, ama onunla muhatap da olmayın, sizin yerinize avukatınız muhatap olsun. Yapacağınız tüm masrafları ondan alırsınız, merak etmeyin. Bebeğinizi kaybetmişsiniz, çok ama çok zor. başınız saolsun

Siz bu kafayla pek gün yüzü görmezsiniz yalnız.
Adam sizi dolandırıp boşanma çabasında. Siz adamın burnunu sürtüp evli kalma çabasında...

Nerden tutsak ikinizde elde kalıyorsunuz
bebeğimin acısını unutup açtım bile davamı önüme bakıyorum da ben neden gün yüzü göremem anlamadım :)

Bugun de burayı troller bastı galiba, iğrenç koca hikayeleri ama seviyorum boşanmak istemiyorum ile bitiyor. Biz de kendi kendimize sinir harbi yaşıyoruz😅

Belki doğrudur Allah’a havale ettim ama yuvamdan hemen vazgeçmek istemiyorum bilmiyorum çok kararsız kaldım
Acınız var diye bir şey demek istemiyorum ama ortada yuva mı var gözünüzü seveyim? Adam sizi bırakıp kaçmış kaçmış.Lütfen kendinize gelin sürüm sürüm süründürerek verdiğiniz her şeyi geri alarak boşanın bu adamdan.

Back