Boşan ama donuna kadar herşeyini al.Haklarını al ve boşan, ne demek benden para isteme ya, bak bak ağaya bak. Başka emri var mıymış?
Sitenizde de yazdım efendim çok zor durumdayım eşim benden ayrılmak istiyor.Biz bir yıldır evliyiz onun yüzünden sürekli kavga ediyorduk ben hamileydim çalışamıyordum onunda kazandığı para yetmiyordu.Sonra yurtdışına gitmeye karar verdik ama beni dolandırdı.Altınlarımı alıp gitti ben ona güvenmiştim hep doğumdan sonra sende gelirsin derken şimdi beni istemiyormuş yeni sayfa açacakmış.ben doğuma giderken bebeğimi kaybettim .Daha konuşan 10 günlükken evimi annemlere taşıdı.sonra vedalaşmadan gitti.bir ay geçmemişken beni avukata verecekmiş hayatı azapmış .bu kadar sorumsuzluk varken şimdi ayrılalım ben mutluyum sensiz diyor.benden para isteme diyor.bu insana ne yapılır
Öncelikle başunız sağolsun. Üzüldüm sizin için. Boşanın ama kıçındaki dona kadar herşeyini de alın. Bebek vefat ettiğinde size destek olmayan adam herşeyi haketöiştir. Bunu da mahkemede kullanın. Acımayın. Merhamet etmeyin bu şerefsiz deyyusa.Sitenizde de yazdım efendim çok zor durumdayım eşim benden ayrılmak istiyor.Biz bir yıldır evliyiz onun yüzünden sürekli kavga ediyorduk ben hamileydim çalışamıyordum onunda kazandığı para yetmiyordu.Sonra yurtdışına gitmeye karar verdik ama beni dolandırdı.Altınlarımı alıp gitti ben ona güvenmiştim hep doğumdan sonra sende gelirsin derken şimdi beni istemiyormuş yeni sayfa açacakmış.ben doğuma giderken bebeğimi kaybettim .Daha konuşan 10 günlükken evimi annemlere taşıdı.sonra vedalaşmadan gitti.bir ay geçmemişken beni avukata verecekmiş hayatı azapmış .bu kadar sorumsuzluk varken şimdi ayrılalım ben mutluyum sensiz diyor.benden para isteme diyor.bu insana ne yapılır