• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istemiyorum fikir verin bana bilmiyorum napacağımı

esranmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
25
12
38
Kızlar ben 1 yıllık evliyim evlendik evleneli sürekli kavga ediyoruz 4 senelik ilişkimiz vardı öncesinde o zamanda çok tartışırdık ama ayrılamadık evlendik ben çok ama çokk seviyorum bugün yine tartıştık ve ben dışarı çıktım biz bu şehire yeni taşındık bilmiyorum etrafı tam ilk eşime dedim hadi çıkalım beraber diye yok dedi neyse ben çıktım oda çıksın kafa dağıtsın diye kayboldum gel al beni diye kandırdım geldi evin tam yanına çağırdım kızdı bana bağırdı benimle oyun mu oynuyosun diye alttan aldım aşkım şöyle böyle sende kafanı dağıt diye yaptım dedim aşırı bağrdı bana saydırdı bende kafasına vurdum yeter dedim 😔 oda arabayı durdurdu hiç bilmediğim sokağa attı resmen beni vurdu itti inmem dedim ama açtı arabanın kapıyı kafamdan itti kaldım ortada navigasyonla 2 saat yürüyerek evi buldum anneme anlattım gel dedi gitsem mi boşanma konusunu hep açıyo eşim zaten gitsem pişman olur mu acaba

Zaten anlaşamıyormuşsunuz, neden evlendiniz?
Madem evlendiniz neden insan gibi konuşup davranmak yerine itişip kakışıyorsunuz?

Sizi sokağa terkeden adama öfkelenmek yerine her an yalvaracak olmanız da ilginç.

Annenizi dinleyin bu kez.

Kızlar ben 1 yıllık evliyim evlendik evleneli sürekli kavga ediyoruz 4 senelik ilişkimiz vardı öncesinde o zamanda çok tartışırdık ama ayrılamadık evlendik ben çok ama çokk seviyorum bugün yine tartıştık ve ben dışarı çıktım biz bu şehire yeni taşındık bilmiyorum etrafı tam ilk eşime dedim hadi çıkalım beraber diye yok dedi neyse ben çıktım oda çıksın kafa dağıtsın diye kayboldum gel al beni diye kandırdım geldi evin tam yanına çağırdım kızdı bana bağırdı benimle oyun mu oynuyosun diye alttan aldım aşkım şöyle böyle sende kafanı dağıt diye yaptım dedim aşırı bağrdı bana saydırdı bende kafasına vurdum yeter dedim 😔 oda arabayı durdurdu hiç bilmediğim sokağa attı resmen beni vurdu itti inmem dedim ama açtı arabanın kapıyı kafamdan itti kaldım ortada navigasyonla 2 saat yürüyerek evi buldum anneme anlattım gel dedi gitsem mi boşanma konusunu hep açıyo eşim zaten gitsem pişman olur mu acaba
Böyle kaba bir adamla evli kalmak ! Bilemedim şimdi. .
Yaşlar kaç?

kafasına vurmankötü olmuş tabi hem de araba sürerken ama onun seni arabadan itip hiç bilmediğin bir yerde bırakması affedilir bir şey degil bence

Ikinizinde birbirine vurması çok hatalı. Eşiniz bundan önce başka bir olaya mı sinirlenmişti. Bu kadar basit bir olaya bağırması üzücü olmuş

Boşanma konusunu ‘hep’ açıyorsa siz de açın ve iki yetişkin gibi oturun konusun. 1 yıl dolduğundan anlaşmalı bosanabilirsiniz. Ama anlaşmalıda tazminat ve nafaka hakkınızdan vazgeçmeyin. Yanaşmaz ise çekişmeli açın. Bir insanın hayatına girip evlenip sürekli boşanmaktan bahsetmek neyin nesi yahu o_O

2 saat yürümüşsünüz eve sizi tekrar arayıp merde olduğunuzu falan da sormamış sanırım. Sizi bu derece düşünmüyorsa ipleri koparmış demektir bence. Keşke pişman olacağınız hareketleri yapmadan önce 2 kere düşünseniz. İlişki laçkalaşmaya başlayınca sonu iyi bitmiyor maalesef

Evliliği evcilik sanmışsınız ikiniz de. Daha yolun başındayken kavga ettiğiniz bir adamla neden evleniyorsunuz? Sevgililik ve nişanlılık dönemi neden var? Yazık etmişsiniz kendinize. Seviyorum diyorsunuz ama üzgünüm sevilmiyorsunuz. Seven adam eşinizin yaptıklarını yapmaz. Bari şimdi mantıklı olun ve çocuğunuz olmadan boşanın.

Eski konuları silmişsiniz ama silmek yasak, ceza alacaksınız.

Eşiniz şu an anacığıyla telde sizi gömüp duruyordur eminim. Ana kuzusuyla evlilikler pek uzun sürmüyor. Annesinden uzak olduğu için farkında olmadan sizden nefret ediyor olabilir, sizi suçluyor olabilir.
Kabul ederse aile terapisi, etmezse malum son. Zaten sürekli boşanmayı dile getiriyorsa er geç boşar. Sakın ona kanıp gebe kalmayın. Bebek olursa değişir sanmayın, değişmez.

Vallahi söylenecek çok şey var yazdım yazdım sildim. Eşimi zamanında çok çileden çıkarmışmışlğıım vardır ama daha birgün olsun eşinizin şu yaptıklarını yapmadı. Boşanmak istemiyorsanız birsüre susun Gerçekten susun. Kırgınlığınızı anlar inşallah ve hatasını anlayıp size gerçekten değer verir.

Bu arada tartışma nedeniniz ne? Gerçi ne olursa olsun bunlar yapılmamalı orası ayrı tabi.

Elinizde öfke kontrol sorunu var. Bir süre ortadan kaybolun size ulaşamasın sizi kaybetme korkusunu yaşasın belki değişir

Vallahi bu yazdıklarınız doğruysa boşanın siz adamın kafası dağılsın rahat olsun diye ufak bir şaka yapıyorsunuz o sizi arabadan itekliyor birde bilmediğiniz sokakta bırakıyor sizin başınıza birşey gelse bu adamın umru değil resmen sen benimi kandırırsın kaybolda gör gününü der gibi bencil biri veya sorunlarımı var bunun eve gideceğine annene daha o zaman gitseydin aradığında da attığım sokaktayım deseydin arasında dursun bu tarz şey ilk defa oluyorsa sorun değil dediğim gibi sana ceza niteliğinde yapmıştır sonuçta seni bulabilecek ama sürekli bu tarz davranışları varsa boşanabilirsin

Iki taraf da vuruyorsa birbirine ortada saygi da kalmamis demektir. Saygi olmayan evlilikler yurumez ki.

• Beğen
Reactions: 000
Back