Boşanmak istediği icin öldurulen kadin olurum diye :(

Hiç imkanın yok ailende destek olmayacaksa çocuklarını al sığınma evine geç bi şekilde zarar verir heralde öyle anlaşılıyor

Burda iki çocukla ne yapacaksın nasıl geçineceksin acele etme diyenlere kulak asmayın. Uzaklaştırma ve koruma kararı bunlar da yeterince korumuyor. Sizi açık açık öldürmekle tehdit eden devamlı huzursuzluk çıkaran biriyle daha fazla durmayın . Alın çocuklarınızı kadın sığınma evine gidin.

Bu saydıklarınız sadece resmi rakamlar. Bir de bu rakamlara yansımayanlar da var

Eski isinizdeyken çocuklara kim bakıyordu? Şimdi yine o baksa siz işe girseniz olmaz mı? Ya da bir süre daha bekleyip çocukları kreşe verip öyle boşansanız. Eşinizin hem size evi bırakıp hemde gecinmenizin hepsini karşılayacak nafaka vereceğini zannetmiyorum.

Sığınma evlerine , müge anlıya yazın yani güçlü bir yerden yardım alın tamamdn gidene kadar yüz göz olayın eşinizle.inşallah kurtulursunuz

Allah yardımcınız koruyucumuz olsun inşallah, lütfen boşanmanın makul bir olurunu bulmadan tartışmalarla üzerine gitmeyin. Kocanızın sinirle ne yapacağı belli değil, aileniz keşke arkanızda olsa. Valla bu konuda ne denebilir bilmiyorum. İnşallah kurtulursunuz bu adamdan. Kendinize kalacak ayrı bir yet bulmadan konunun üzerine gitmeyin. Gerekirse başka yerde kalıp öyle dava açın. En önemlisi sizin güvenliğiniz

Lütfen çocuklarınız için kurtulmanın bir yoluna bakın. Benim çok yakın bir akrabamin boşanma aşamasındaki eşi önce akrabamı öldürdü,sonra 'geride kalmasin' diye çocuğuna ates etti (uzun bir hastalik döneminden sonra iyileşti,şu an çok güzel bir hayatı var), sonra da kendi geberdi.
Yani bu manyaklara çocuğu için katlaniyor kadinlar ama gözü donunce çocuğu da görmüyorlar. Asil onlar için bir şekilde kurtulmalisiniz. Keşke kadınları koruyan sosyal bir devlet olsaydı da size kol kanat gerseydi

En mantıklısı bu ..bir daha o şahısla asla medenice konuşma yoluna girmem simdi gizlice plan yapma zamanı...kardeşlerim bana destek dün yine bir kaos yarattı şizofren ,onlarda bana sen onunla ilgili delil topla sana davayı açalım dediler

Evet işte tanıyorum onu çocuklara da takıntılı zaten allahim korusun onlara bana kendine bisey yapar aile faciası yapar diye korkuyorum

Annem bakıyordu, şimdi hastalandı daha bakamıyor birde 1bucuk yaşındaki bebegim bana çok ihtiyacı var ,

Annem bakıyordu, şimdi hastalandı daha bakamıyor birde 1bucuk yaşındaki bebegim bana çok ihtiyacı var ,
O zaman bebeğiniz kreş yaşına gelene kadar idare etmeye çalışın. bizim orada 2.5 yaşta kabul ediyorlar belki sizin orada daha erken kabul eden vardır araştırın. İnternette gördüğüm kadarıyla bir yaşında bile kabul eden yerler varmış.

Daha önce size şiddet uygulamamış neden sizi öldüreceğini düşünüyorsunuz? Bu evlilik sizin gözünüzde bitmiş gibi ama eşiniz hazır hissetmiyor. Çok büyük sorunlarınız yoksa kurtarmaya çalışın, bitirmek en kolay yol. Üstelik aileniz arkanızda değil ve maddi olarak eşinize bağlısınız. Şu ekonomik şartlarda nasıl ayakta kaşacaksınız? İleriyi görmeden fevri karar vermeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…