- 29 Nisan 2023
- 302
- 89
- 36
-
- Konu Sahibi lalegl8080
Sırf bunun için üye oldum siteye ilk mesajım ilk konum , size çok ihtiyacım var arkadaşlar..11 senelik evliyiz iki çocuğumuz var şiddetli geçimsizlik sevgisizlik saygısızlık sorumsuzluk gibi bir çok sebepten dolayı son 2 senedir kararımı verdim bosanmak istiyorum ve 2 senedir kendisini ikna edemiyorum , aileler kesinlikle bosanmamizi istemiyor benim ailemde bana bu konuda destek olmuyor , çocukları düşün falan diye beni geçiştiriyorlar...velayette falan sorun yasamamk için bendr Anlaşmalı bosanmayi bekliyorum ama bu Şahıs boşanma konusu açılır açılmaz kaçıyor üstüne gidersem cinnet geçirir gibi hallere giriyor bende haliyle korkmaya başladım...azonce sicaga sicagana yaşandı bu olay ...güzelce konuşalım halledelim bitsin dedim üstüne gittim delirdi gecenin bir saati cocuklar uyurken öyle bir bagirdi ki gözü döndü resmen , çocuklarım uyanmadı allahtan ...polisi arayacagim dedim ara gelsinler dedi boşanma neymiş ya dedi ...bu halleri beni korkutmaya başlıyor....geçen de de TV izlerken bosanmak istediği için öldürülen kadın haberi vardı, bana bakarak iyi yapmış adam çok güzel yapmış dedi ...ne diyorsun sen yaa dedim canii misin sen dedim ,bosanmak diye bisey yok dedi ....ben napicam can güvenliğim yok ...lütfen bana biseyler deyin ..çok kotuyum şuan ve korkuyorum
Ailem her ikisini de veya daha fazlasını dusundugunden bana kapıları kapattılar bende artık onlara anlatmıyorum bile halimi ...çalışıyordum işten ayrılalı 1 ay oldu 1bucuk yaşındaki çocuğuma bakıyorum öyle gerekti , maddi imkanım da yok tek başıma iki küçük cocukla nasıl olur nasıl yapılır güçsüz hissediyorumAllah korusun öyle düşünmeyin, iki çocuğunuz var.
Aileniz neden boşanmanızı kabullenmiyor? Boşanırsanız onlara yük olacağınızı mı düşünüyorlar? Siz çalışıyor musunuz, mesela boşansanız, nafaka alamazsanız kendinizi ve çocukları geçindirebilir misiniz?
Ve size fiziksel şiddet uyguluyor mu eşiniz? Ailenzi bunu biliyor mu?
Ailem her ikisini de veya daha fazlasını dusundugunden bana kapıları kapattılar bende artık onlara anlatmıyorum bile halimi ...çalışıyordum işten ayrılalı 1 ay oldu 1bucuk yaşındaki çocuğuma bakıyorum öyle gerekti , maddi imkanım da yok tek başıma iki küçük cocukla nasıl olur nasıl yapılır güçsüz hissediyorum
Şuan bir kaç haftadır sessizce bekleme düşünme modundaydim işin içinden çıkamıyorum yalnızken, dedim konuşalım yalvardım ama sonuç öyle oldu ...saolasin duan için bende hergun dua ediyorum napicami bilmiyorumBen de bir ürktüm açıkçası yazdıklarınızı okuyunca. O yüzden şimdi üstten üstten eşyalarını topla kaç diyemiyorum.
Tek diyebileceğim iyi düşünüp incelikle plan yapmanız gerektiği olacaktır. Çünkü karşınızdaki adam normal düşünen biri değil. Çocuklarının annesine seni öldürürüm iması yapabiliyor gayet rahat bir şekilde. 30 senelik hayatımda kimseyi ölümle tehdit etmedim, edenleri bir türlü anlayamıyorum. Yani elin adamına bile değil ailesi olmuş, çocuğunu doğurmuş bir kadına nasıl bunu yapabiliyorlar çözemiyorum. Umarım sağ salim kurtulursunuz konu sahibi, dua ettim.
Hayır, ama böyle aniden bağırmalari falan arttı, psikolojik şiddet çok varEşiniz size fiziksel şiddet uyguluyor mu?
Allah yardımcınız olsun ne diyeceğimi bilemedim. Aile büyüklerinden biriyke mutlaka paylaşın bu durumu size yardım edecek biriyle.Sırf bunun için üye oldum siteye ilk mesajım ilk konum , size çok ihtiyacım var arkadaşlar..11 senelik evliyiz iki çocuğumuz var şiddetli geçimsizlik sevgisizlik saygısızlık sorumsuzluk gibi bir çok sebepten dolayı son 2 senedir kararımı verdim bosanmak istiyorum ve 2 senedir kendisini ikna edemiyorum , aileler kesinlikle bosanmamizi istemiyor benim ailemde bana bu konuda destek olmuyor , çocukları düşün falan diye beni geçiştiriyorlar...velayette falan sorun yasamamk için bendr Anlaşmalı bosanmayi bekliyorum ama bu Şahıs boşanma konusu açılır açılmaz kaçıyor üstüne gidersem cinnet geçirir gibi hallere giriyor bende haliyle korkmaya başladım...azonce sicaga sicagana yaşandı bu olay ...güzelce konuşalım halledelim bitsin dedim üstüne gittim delirdi gecenin bir saati cocuklar uyurken öyle bir bagirdi ki gözü döndü resmen , çocuklarım uyanmadı allahtan ...polisi arayacagim dedim ara gelsinler dedi boşanma neymiş ya dedi ...bu halleri beni korkutmaya başlıyor....geçen de de TV izlerken bosanmak istediği için öldürülen kadın haberi vardı, bana bakarak iyi yapmış adam çok güzel yapmış dedi ...ne diyorsun sen yaa dedim canii misin sen dedim ,bosanmak diye bisey yok dedi ....ben napicam can güvenliğim yok ...lütfen bana biseyler deyin ..çok kotuyum şuan ve korkuyorum
Hayır, ama böyle aniden bağırmalari falan arttı, psikolojik şiddet çok var
Çocuklarınızla beraber sığınma evine gidin hiç durmayınSırf bunun için üye oldum siteye ilk mesajım ilk konum , size çok ihtiyacım var arkadaşlar..11 senelik evliyiz iki çocuğumuz var şiddetli geçimsizlik sevgisizlik saygısızlık sorumsuzluk gibi bir çok sebepten dolayı son 2 senedir kararımı verdim bosanmak istiyorum ve 2 senedir kendisini ikna edemiyorum , aileler kesinlikle bosanmamizi istemiyor benim ailemde bana bu konuda destek olmuyor , çocukları düşün falan diye beni geçiştiriyorlar...velayette falan sorun yasamamk için bendr Anlaşmalı bosanmayi bekliyorum ama bu Şahıs boşanma konusu açılır açılmaz kaçıyor üstüne gidersem cinnet geçirir gibi hallere giriyor bende haliyle korkmaya başladım...azonce sicaga sicagana yaşandı bu olay ...güzelce konuşalım halledelim bitsin dedim üstüne gittim delirdi gecenin bir saati cocuklar uyurken öyle bir bagirdi ki gözü döndü resmen , çocuklarım uyanmadı allahtan ...polisi arayacagim dedim ara gelsinler dedi boşanma neymiş ya dedi ...bu halleri beni korkutmaya başlıyor....geçen de de TV izlerken bosanmak istediği için öldürülen kadın haberi vardı, bana bakarak iyi yapmış adam çok güzel yapmış dedi ...ne diyorsun sen yaa dedim canii misin sen dedim ,bosanmak diye bisey yok dedi ....ben napicam can güvenliğim yok ...lütfen bana biseyler deyin ..çok kotuyum şuan ve korkuyorum
O zaman tek sorun eşinin boşanmak istememesi değil. Boşanmak senin için de zor. Çok mu kötü evlilik yok mu düzelme şansı?Ailem her ikisini de veya daha fazlasını dusundugunden bana kapıları kapattılar bende artık onlara anlatmıyorum bile halimi ...çalışıyordum işten ayrılalı 1 ay oldu 1bucuk yaşındaki çocuğuma bakıyorum öyle gerekti , maddi imkanım da yok tek başıma iki küçük cocukla nasıl olur nasıl yapılır güçsüz hissediyorum
Yakın zamana kadar çalışıyordum para biriktirip ayrı eve çıkma gücünü alabilmek için ama olmadı çalıştığım isyerlerinde sorunlar oldu özel sektör bir türlü tutunamadim yeteri ücret alamadım, simdi ise çocukların başında durmak zorundayım, ama okadsr tahammülsüz oldum ki plansız bosanalim deme raddesindeyim ,sonrasi napicami da bilmiyorum iki çocukla. O gider evden diye umut ediyorumSizin boşandıktan sonra ne yapacağınızı, nasıl geçineceğinizi planlamadan boşanma konusunu açarmanız doğru olmamış. Eşiniz bir anda tamam boşanalım dese, nafakayı vermese, ev vermese ne yapacaksınız belli değil. Belki çocukları bırakırsınız ama yine tek başınıza ne yapacaksınız?
10 seneden fazladır evlisiniz, bu adam kesin hep böyle huzursuz biridir. Sizin boşanma düşincesi yeni değildir bunca senedir hiç mi kenara para koymadınız. Bebek küçük çalışmanız zor. Düşünmeden, plansız boşanma olmaz.
Yok canım eksi sıfır bende istemiyorum artık zatenO zaman tek sorun eşinin boşanmak istememesi değil. Boşanmak senin için de zor. Çok mu kötü evlilik yok mu düzelme şansı?
O zaman önce boşanmak için şartlarını sağlaman gerekiyor. Zannetmiyorum ki boşanmak istemeyen bu adam sana çocuklarınla rahat yaşayabileceğin Bi imkan sunsun.Yok canım eksi sıfır bende istemiyorum artık zaten
Şuan nedense tek düşündüğüm şey bu kişiden nasıl kurtulabilirim..Hadi diyelim ailem kabul etti yanlarına gittim ama bu adam beni öldürür aileme zarar verirmi diye içim içimi yiyor veya çocuklarıma allahim sen koruO zaman önce boşanmak için şartlarını sağlaman gerekiyor. Zannetmiyorum ki boşanmak istemeyen bu adam sana çocuklarınla rahat yaşayabileceğin Bi imkan sunsun.
Peki evlenmeden önce de böyle miydi ve size fiziksel şiddet uyguluyor muŞuan nedense tek düşündüğüm şey bu kişiden nasıl kurtulabilirim..Hadi diyelim ailem kabul etti yanlarına gittim ama bu adam beni öldürür aileme zarar verirmi diye içim içimi yiyor veya çocuklarıma allahim sen koru