Boşanmak, evlilik, aldatılmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cevaplar için çok teşekkür ederim, zaten ayrılacaktım ama burası aklıma geldi gece gece yazdım :) biraz içimi dökmek istedim sanırım çünkü kimseye anlatamıyorum. benim için cevaplar yeterli. teşekkürler.

çok uzun oldu alta geçeyim dedim :) bu mesajı görünce ben gülmeye başladım çünkü şok oldum. yani kendim yaparım da o yapmaz diyodum, hayatımın dersini aldım, şokunu yaşadım :)
3. Kez yakaladığın adama da bunu demezsin yav..
Boşanacağınızı kesinlikle düşünmüyorum çok kurcalamayın artık adam da anlamıştır nasılsa her seferinde okey ya sorun yok devam diye..
Verdiğiniz tepkiler sadece minik bir aksiyon yaratıyor o kadar.

Bu adam tek eşliliği beceremiyor işte.kabullenin artık.bu arada kendinizi tutamayıp yine aklındakini yazacağım.ağır linç yiyeceğimi bile bile.yaa bu sadakat ne işe yarıyor biri bana da söylesin.adam senin evinde, senin yanında ölene kadar da öyle gidecek.arada derede iki macera yaşamasının ,iki etkilesimle kendini iyi hissedip, egosunu tatmin etmesinin kime ne zararı var.sözde sadakatli olacağım diye ruhu ölmüş adami ne yapayim ben.gönül bu beğenilmek istiyor, ufak flörtler istiyor.doğamız bu işte.bu sana değer vermediğini göstermiyor ki.sadakat dediğin birinin ihtiyacım olduğunda benim yanımda olmamasıdır, yeterince benimle ilgilenmemesidir.bu dediklerimi yapıyorsa gerisi beni ilgilendirmez.çoğu insanın doğasına uygun değil işte.suçu biraz da kendinizde arayın yani.adamcağız 3 günlük dünyada bırakın gönlüne göre yaşasın.düşün şu insanların yakasından ya.su aldatma aldatılma olaylarına bir türlü aklım ermiyor.kim öğretiyor bu kodlamalari size bilmiyorum ki.

Son düzenleme:
Siz boşanırsanız ben bu evi üstünüze yaparım

Pislik ya aç gözlü bu erkekler ne demeye evleniyorsun gözün dışarda ise seni de bağlamış eve.. evlenme ne halt ediyorsan yap

Boşanacaksan niye telefona el koyuyorsun ki? Ne konuşularsa konuştular? Ne yapıyorsun iyi misin? Seni çok özledim? Görüşelim cart curt? Merak edilecek ne var ya.bi arada bu adam bence adam gibi birilerini bulamamış.telegramda saçma sapan kişilerle birkaç defa mesajlaşmak bence de.sen şöyle baba baba bir aldatma hikayesi kurguluyorsun kafanda ama yok tatlım.adam beceriksiz.

Güven yoksa herşey bitmiştir siz kendinizi daha çok yıpratmayı seçmişsiniz konudan anladığım bu

bahaneleri-yalanları da tam 18 yaşında birinin söyleyeceği şeyler.
çok gördük duyduk ayrılalım deyince ayılıp bayılanları ama huylu huyundan vazgeçmez emin ol. her affettiğinde normalleşecek süreç bunu da unutma. nasıl olsa bir şekilde acındırıyorum affediyor diyecektir.
karar senin ama güvenmediğin bir adamla da evli nasıl kalınır, aile biliyorken nasıl yüz yüze gelinir bilemedim.

O kodlama dediğine medeniyet deniyor. Evrimleştik medenileştik ya hani. Senin gibi ilkel insanlar iç güdülerinin esiri oluyor. İlkel güdülerini ne kadar törpülersen o kadar medeni insansın. Her şeyi eski atalarımızın güdülerine göre yaşayacaksak şayet güçlü erkek beğendiği kadına oracıkta tecavüz etsin. Bir alfa erkeğin 50 tane karısı olsun.
Hatta Güçlü olan güçsüzün malına mülküne çöksün. Kim öğretiyor size bu mülkiyet hakkı filan kodlarını yaaaa :s
Güçlü olan beğendiği eşyaya, kadına , nesneye , şeye sahip olsun.
Sonuçta istemek en doğal güdülerimizden biri değil mi ^^
Niye sadece ikili ilişkilerle kısıtlayalım bunu ?
Hanımefendi 2024 yılındayız ve insan modernleşti çeşitli ahlak kuralları geliştirdi etik değerler oluştu

çok komik bir adam eşiniz.
intikam almak için boşluğa mesaj atıyorsa telefonu isteyince neden vermiyor? madem amaç intikam hemen telefonu verip mesajı görmenizi sağlaması lazım.

sizde bir garip geldiniz bana yakalayıp yakalayıp son yakalamada ben yaparım o yapmaz diye düşünüyordum demeniz beni benden aldı.

sizden gelen enerji aldatılmalara doymayacağınız yönünde. belli ki affedeceksiniz yok git dedim gitmedi babasına al dedim almadı. ağladı zırladı kızın telegramı gerçekten kapalıymış gibi envai çeşit manasız bahaneleriniz var. bari çocuk yapmayın zira eninde sonunda sizinde yeter be diyeceğiniz bir noktanız gelecek.

tecavüze uğramayı beğenilmek tercih edilmek olarak gören birine bu yazdığınız mesajın aydınlanma yaşatacağını falan sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

3te sizi ikna eden ne oldu? Bi 30ncu seferi felan bekleseydiniz

Ay kız dizi gibi en heyecanlı yerinde bitirdin

Boşanmalısın net.

Gerçekleri kabul etmişsiniz sizi tebrik ediyorum gayet olduğu gibi yaklaşıyorsunuz olaya guzellemiyor aklamiyorsunuz sadece şoktasiniz o da normal . Belliki bosanacaksaniz ki en doğrusu bu zira 1 buçuk senede 3 aldatma yüksek bir skor . Bunun 5. Senesini düşünemiyorum hazır çocuk yokken şutlayin gitsin . Ama lütfen elinizde deliller kozlar olsun alabildiginiz kadar tazminat alın. Nafaka tavsiye etmiyorum zira aranızda çocuk bağı yok nafaka sizin için bu gerizekalı adamla bir muhattaplik bağı oluşturur. Ama tazminatı dibine kadar alın . Geçmiş olsun

Kız ne diyorsun sen. Tövbe estağfurullah. Deli midir nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…