boşanmak çok mu zor

Ya birakin cehrnnemin dibine gitsin,epilepsi hastasi oldugu icin yapmiyor bunu ,normal degil
Bosanin ,hayatiniza odaklanin

Sizin cocugunuzun bu ortamda normal büyümeye sansi olmayacak farkindasiniz degil mi?

çocuğum ilerde bana kızmasın ben neden babasız büyüdüm der mi böyle ufak sebepler yüzünden diye hep sabır
33 yaşındayım keşke bizimkiler ayrilsaydi bu yaşta hala tan tana çekiyoruz şuan bile ayrıl diyorum her insan kendi kaderini yaşıyor çocuğunda kendi yoluna gidicek olan senin hayatına oluyor mutlu olmak babalı olmaktan iyidir

Umarım boşanma davası açmışsındır bir insan bu kadar da kendisini ezdirmez ya

Cok sorunlu biri eşiniz kesinlikle ayrilmaniz cocugunuz için hayırlı olacaktır boe bir ortamda ona yazık olur

Canim oturup aglamak evine esine ayetel kursi oku surekli ona ufle bi bak bakalim duzelir insallah dualar var ona okuyup ufle kendine gelsin diye iyi huylu olsun diye ayetel kursi cok iyi cokca oku ufle esine

Hastaligi da sadece epilepsiye bbaglamayin esinizin narsist yada benzeri bir kişiliği var lutfen dikkatli olunve uzaklasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…