bunlar için evliliğini bitirme derim
Cocugu asla onermiyorum sonu gorunmeyen bir tunel gibi. Hicbirsey yerine oturmamis yazik cocukta derdinize eklenecek. Yani cocukta perisan olacak. Onemli olan yalanlar. Bi evliligi yapmak cok zordur. Bitirmekse cok kolay. Yalanlar dusundurdu zor bir durum ama son bir sansi hakediyor bence ..cunku bi insan evlenip baba evinden ciktiktan sonra geri geldiginde asil zorluklar o zaman basliyor..
Ne bileyim canım şimdi adam da maddi bi çıkmaza girmiş borç üstüne borç, üzüldüm adama ama gerekçesi ne olursa olsun yalan affedilemez bence özellikle de eşler arasında..güvenini yerle bir etmiş, tüm yük senin omzunda zor yürümesi gibi
doğru olanı yapmışsın da ben acıdım adama ya
canım benim öncelikle allah hakkında hayırlısını versin... bende senin hayatına benzer bir hayat yaşadım ama benim birde oğlum var eşimi çok seviyodum bende ama hep ben uğraşıyodum evliliğimizi sürdürmek için tek taraflı yürümüyo ama malesef ki yürümedide yıprandık birbirimize olan güvenimiz saygımızı yitirdik ve son olarakta sevgimiz bitti şimdi ayrıyım oğlumlayım çok mutluyum kapıma biri gelecek korkusu yok çalışıyorum oğlumla kendime bakıyorum ev kurdum hayat kurdum kendime yeniden bunları anlattım benim bir çocuğum olduğu halde çekemedim sen niye çekesinki örnek olsun diye yazmak istedim....
canım evlilik için bazen aşk yetmez sadece... o evi yönetcek sorumluluk ve plan da lazım....akıl lazım..dürüstlük lazım... yuva bozulması zordur elbet ama duygusal düşünme... üzülerek belirtiyorum ki bu evliliğin ayakta kalması çok zor... maddi maddiyat hep çökmüş omuzlarına... kadınlar narin varlıklardır... bu kadar yükü taşımak kolay diğil... bu omuzlarını daha da ağırlaştırma ve bence çocuğun olmadığı için dua et... asla da düşünme derim.... çünkü zor anlattığın kadarıyla bu adam çok zor kardeşim.... asla dilediğin huzura eremezsin... yalanları çok büyük... hiçbir zaman güvende hissedemiceksin kendini... heran icra belki de kapımda diye düşünmek kolay mı allah aşkına... elinden gelenin fazlasını yapmışsın... şimdi noktayı koy ve hayat çizgini başka yönlere doğru çiz... selametle...
kaç kendini kurtar
sorumluluk duygusunu taşımayan bir erkekten adam olmaz
bir de konudan bağımsız ama satırlar dolusu yazıp y lerden tasarruf neden