Boşanmak çare mi :( :(

off canım bu ne ya.. böyle bir adam için sakın üzülüp tatlı canını sıkma.. evlilik çok dikkatli karar verilip gerçekleştirilse dahi bazen olmuyor. biraz şans işi mi bilemiyorum. her standarda uyan bir erkek ya da kadın bir araya gelince de olmayabiliyor. yani bu durumda kendini üzme.. hele böyle bir adam için asla. bir an önce nasıl kurtulurum diye düşün.. yalandan kim ölmüş diye söylerler bir yalanı temizlemek için diğerini söylerler.mesela sana yalan söyler çalışıyorum diye maaşı gider tefeciden alır gelir, ödeyemez tefeciye yalan söyler bu hafta getircem diye, onu bulmak için gider ailesine yalan söyler kaza yaptım diye. yani yalan yalanı çeker bataklığın dibinden çıkarmaz.eski eşiyle olaylar falan... çok karışık bir adam bu ya.. sakın vaz geçme.

bende dünyanın borçunu sana kilitlemiş ama evde prenses gibi davranıyomuş falan çok gıcık oldum...

eğer seni birazcık düşünseydi,sevseydi ne yalanlar söylerdi nede borçlardı birilerine...

ben onun sana karşı bir sevgisi falan olduğunu sanmıyorum...

çalışmak evini geçindirip gerçekten mutlu olmaktır erdem ve gerçek sevgi..

ondan ayrıldığına çok sevindim bir daha bir araya gelmeyi asla düşünme bence

rol oynayıp tiyatro yapan birisinden koca falan olmaz..insan acır ya kadın ac duracak bütün günde ona sigara alacakmış içimden çok şey geçiyorda yazamıyorum.karaktersiz kısacası..asla ve asla kendini bu kişi için üzme bir an önce kurtul ve özgür ol derim arkadaşım geçmiş olsun..

Son düzenleme:

zaten gözümü kapatıp peşinden gidersem birdaha döncek bi baba evimde olmaz.. Olsada şuanki gibi güvenmezler bana..kararlıyım..Allahım yardım etcek inşallah...Daha 25 Yaşındayım Üzüldüğüm öyle güzel hayallerim vardıki..hep borcumuz bitcek şöle olcak böle olcak..ama bu adamla borç bitmezz..

Vallahi yazının sonunda "hamileyim" diyeceksin diye korka korka okudum.

Maalesef sorumsuz bir adamla yola çıkmışsın.
Yarı yolda bırakmak demişsin ya...Bir de yol yakınken dönmek diye bir söz var:)

Çocuk yokken ve adamın rengi baştan belli olmuşken,hatadan dönmek daha mantıklı bence.

Aslına bakarsan mesele borc değil. Borc ödenir. Ama vadesi belli olan borc... Ucu bucağı, nedeni belli olmayan borclar, yalanlar, icralar.... Bu sekilde hayat gecmez.

kurtar kendinibu adamdan ve sakın kararından vazgeçme. genceciksin, yeni bi hayat kur kendine! cesaretli ol!

adam diyorum ama o adam olmayı bilememiş... keşke biri pataklasada alsa ağzının payını. acayip sinir oldum

ALLAH attığın her adımda yardımcın olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…