Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çekişmeli boşanma olacak aranızda. Tek taraflı boşanmak istememek evliliğin devam etmesi veya davanın düşmesi için yeterli değil. Ancak sen davayı açan ve boşanmak isteyen taraf olarak delillerini sunman gerekiyor ki hakim kusur durumlarını ve sunulan delilleri her iki eş bakımından ve evlilik birliği yönünden değerlendirip medeni kanuna göre boşanma sebeplerini sağladığına kanaat ederse boşanmayı gerçekleştirir. Bu süreç anlaşmalı boşanmaya göre uzun sürer.Merhaba çok kısa öz bi sorum olcak. Eşimle boşanma arifesindeyiz durum ne olur bilemem eğer ki mahkemeye gidilmez de 3 duruşmada polis o kişiyi mahkemeye çıkarır mı artı boşanmak istemiyor ise hakimin cevabı ne olur.
Boşanmayı istemezse çekişmeli boşanma ya döner ve süreç biraz daha uzun sürerMerhaba çok kısa öz bi sorum olcak. Eşimle boşanma arifesindeyiz durum ne olur bilemem eğer ki mahkemeye gidilmez de 3 duruşmada polis o kişiyi mahkemeye çıkarır mı artı boşanmak istemiyor ise hakimin cevabı ne olur.
Çekişmeli zaten sadece polis ile zorla getirilir mi onu merak ediyorum uzar evet farkındayım avukat dahil hepsi farklı konuşuyor kimi evet diyor kimi hayırBoşanmayı istemezse çekişmeli boşanma ya döner ve süreç biraz daha uzun sürer
Kimi avukat evet diyo kimi hayır diyor polis zoruyla gelmeye. Birde döküman konusunda aynısını diyorlar kimi evet kimi hayır. Wp cıkar mı veya normal kayıtlarda döküman çıkıyor evet ama içerik çıkarmı bilen vardır diye yazdım gerçekten hangi avılata inanacagımı şaştımÇekişmeli boşanma olacak aranızda. Tek taraflı boşanmak istememek evliliğin devam etmesi veya davanın düşmesi için yeterli değil. Ancak sen davayı açan ve boşanmak isteyen taraf olarak delillerini sunman gerekiyor ki hakim kusur durumlarını ve sunulan delilleri her iki eş bakımından ve evlilik birliği yönünden değerlendirip medeni kanuna göre boşanma sebeplerini sağladığına kanaat ederse boşanmayı gerçekleştirir. Bu süreç anlaşmalı boşanmaya göre uzun sürer.
Taraflardan biri gelmezse akıbet konusu belirsizliğe düşüyor. Eş için mahkemeye gelmesi istenir tebligat gider. Gelmediği için dava uzar. Normal şartlarda boşanma için zorla mahkemeye getirme olayı yok, duruma özel durumlarda tedbir için getirilmesi gerekebilir ona da süreç içinde karar verilir.
Bunları bir avukat ile görüşerek halletmeniz daha iyi hak kaybına uğramazsınız.
Zorla getirmezler diye biliyorum. Sadece çekişmeliye dönüp uzuyor.Çekişmeli zaten sadece polis ile zorla getirilir mi onu merak ediyorum uzar evet farkındayım avukat dahil hepsi farklı konuşuyor kimi evet diyor kimi hayır
Çekişmeli zaten sadece polis ile zorla getirilir mi onu merak ediyorum uzar evet farkındayım avukat dahil hepsi farklı konuşuyor kimi evet diyor kimi hayır
Polislik bir şey olduğunu sanmıyorum o gelmese de vekaleten avukatı gelecek zatenMerhaba çok kısa öz bi sorum olcak. Eşimle boşanma arifesindeyiz durum ne olur bilemem eğer ki mahkemeye gidilmez de 3 duruşmada polis o kişiyi mahkemeye çıkarır mı artı boşanmak istemiyor ise hakimin cevabı ne olur.