Biz de kredi çektik borcumuz var 200 ün üstünde tartışıyoruz da ama evden atmak da ne demek??? Çok sürdürme derim yakın yoldan dönEşimle yaklaşık 1.5 yıl önce evlendik. Başta problem yok gibiydi. Ama eşim sürekli borclandi beni de borclandirdi. Krediler çekti. Şu an üzerime yaklaşık 300 bin borç var. En son tartismamizda beni evden attı.Bundan iki gün sonra da tinder açmış bir kadına yazmış bekarım görüşelim diye. Borçlari da ödemiyor ne yapacağımı bilmiyorum. Ailesiyle de paylaştım durumu buna seyirciler.
Biz de kredi çektik borcumuz var 200 ün üstünde tartışıyoruz da ama evden atmak da ne demek??? Çok sürdürme derim yakın yoldan
Biz de kredi çektik borcumuz var 200 ün üstünde tartışıyoruz da ama evden atmak da ne demek??? Çok sürdürme derim yakın yoldan Hayat
Eşim memur normalde babasından servis plakası kaldı. Servis işi yapacagim diyerek servis arabaları satın almaya başladı. Yapma para yok biz ne anlarız ticaretten dedim ama yok dinlemedi. Bir söförü eşimin servisinde 20 gün çalıştıktan sonra önceki bir suçundan cezaevine girdi.Esim avukat masrafını ödemiş şoförün ailesinin kiralarını ödemiş. Şoföre harçlık yollamış telefonunda gordum. Yapma bizim boyle insanlarla ne işimiz var dedim yalvardim dinlemedi. Kendi ailesine bakmayan insan şimdi hala soforunun ailesine bakıyor. Çıkış yolu arıyorum kendime ama bu süreçten nasıl en az zararla kurtulurum bilmiyorumArlanmaz utanmaz kanı bozuk bunların bazıları niye böyle aldatıyor gözü dışarda ya, hem seni borca sokmuş,kredi borcu başına kalmış hem de tinderden başka kızlara yazıyor soytaralik ediyor. Alma mazlumun ahını , çıkar aheste aheste demişler. Yaptıklarının cezasını bulur umarım!
Boşan kardeşim. Bence o adamdan olmaz. (Bence)Eşim memur normalde babasından servis plakası kaldı. Servis işi yapacagim diyerek servis arabaları satın almaya başladı. Yapma para yok biz ne anlarız ticaretten dedim ama yok dinlemedi. Bir söförü eşimin servisinde 20 gün çalıştıktan sonra önceki bir suçundan cezaevine girdi.Esim avukat masrafını ödemiş şoförün ailesinin kiralarını ödemiş. Şoföre harçlık yollamış telefonunda gordum. Yapma bizim boyle insanlarla ne işimiz var dedim yalvardim dinlemedi. Kendi ailesine bakmayan insan şimdi hala soforunun ailesine bakıyor. Çıkış yolu arıyorum kendime ama bu süreçten nasıl en az zararla kurtulurum bilmiyorum
Borclardan dolayı şu an avukata verecek param da yok . Dava da açamiyorum.Ama bosanacagim illakiBiz de kredi çektik borcumuz var 200 ün üstünde tartışıyoruz da ama evden atmak da ne demek??? Çok sürdürme derim yakın yoldan dön
O kadar çıkmaz da hissediyorum ki kendimi ben bunları hak edecek hiçbir şey yapmadım. Evlenmeden önce aldığım arabam vardı. Ben servislerden ödeme alacağım şu an borçlar var satalım sana daha iyisini alacağım diyerek onu da sattı o da gitti. Calistigi adam odeme yapmayan bir yerdi buna rağmen orayla calistiKendi eviyle ilgileneceğine , başkalarının kiralarını ödüyor, şoföre harçlık gönderiyorhem ekonomik, icra kredi işleri vb hem de boşanma ile ilgilenen bir avukatla görüşün
Çalışıyorum öğretmenim ama şu an borçlardan dolayi ciddi ödemem var maaşım komple gidiyor hatta yetmiyor eksi hesaplardan ödüyorumAdliye içerisinde yer alan adli yardım bürosuna başvuruda bulunun. Eğer çalışmıyorsanız ve üzerinize kayıtlı malvarlığı yok ise size ücreti devlet tarafından karşılanan bir avukat görevlendirilecektir
Ay kıyamam sana ya elimde avucumda olsa teninle gönderesim geldi bizde de borç var bak borç olur ama kocan ödemeye uğraşıcak yani saçma sapan Bi adam var karşında direk kurtulmaya bakÇalışıyorum öğretmenim ama şu an borçlardan dolayi ciddi ödemem var maaşım komple gidiyor hatta yetmiyor eksi hesaplardan ödüyorum
Psikolojik olarak çöktüm hayatımı mahvetti. Dilerim o ve ailesi bana yasattiklarinin bin katını yasasinlarAy kıyamam sana ya elimde avucumda olsa teninle gönderesim geldi bizde de borç var bak borç olur ama kocan ödemeye uğraşıcak yani saçma sapan Bi adam var karşında direk kurtulmaya bak
Amin canım kaç kurtar kendiniPsikolojik olarak çöktüm hayatımı mahvetti. Dilerim o ve ailesi bana yasattiklarinin bin katını yasasinlar