Boşanma

Umutlu Biri

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
77
21
18
26
Merhaba arkadaşlar boşanma kararı aldım ama anlaşmalı ve çekişmeli olması konusunda kararsızım çekişmeli olsa kazanacağım delillerim var tahsil etme konusunda sorun yaşayacaksın üstüne bişey yok dediler ve neredeyse 4 yıl sürer diyorlar sizce nasıl yol izlemeliyim

Şiddet ve ihanet varsa hiç acımayın 4 yıl dediğiniz ne ki ömrümüzden kac tane 4 yılı geride bıraktık.
Siz alacağınız nafakayi ve tazminatı hesaplayın.

24 yaşındasınız, yeniden evlenmeyi düşünürseniz 4 sene çok uzun.

Bir mal varlığı da yokmuş zaten.

Bir an önce pisliğinden kurtulun derim ben.
Anlaşmalıyı yapıp sadece takılan altınlar istedim onlara bile hayır diye cevap geliyor o kadar yalan söyledi herşey yanına kalıyor

Şiddet ve ihanet varsa hiç acımayın 4 yıl dediğiniz ne ki ömrümüzden kac tane 4 yılı geride bıraktık.
Siz alacağınız nafakayi ve tazminatı hesaplayın.
Benim yaşadığım daha garip bir durum hem ilişkiye girme olayı olmadı o konudan oyaladı hemde kumarbazdı maaşım gelecek diyip Benim paradan yedi

Sizi boşanma noktasına getiren şey nedir,çekişmeli olursa ne kazanmayı hedefliyorsunuz ne gibi deliller var bilmeden yorum yapmak sağlıksız olur ama ben anlaşarak çözme taraftarıyım.
Çekişmeli davalar tabii ki uzun süreçler,hayatımdan çıkarmaya karar verdiğim bir insan için bu kadar uzun süre vakit ve enerji harcamak istemem.

Anlaşmalıyı yapıp sadece takılan altınlar istedim onlara bile hayır diye cevap geliyor o kadar yalan söyledi herşey yanına kalıyor
Onun hayır demesine bağlı değil. Altınlar hukuken sizin malınız. Niye onun eline verdiniz ki?

Eski konunuzu da okudum. Hala bakire olmanız onu yeterince kusurlu yapar.

Benim yaşadığım daha garip bir durum hem ilişkiye girme olayı olmadı o konudan oyaladı hemde kumarbazdı maaşım gelecek diyip Benim paradan yedi
Ee bu adam sizinle değil paranızla evlenmiş o zaman. Saygı sevgi yok cinsellik yok.
Yalan çok.
O zaman mantığınızın sesini dinleyin ne yaparsanız hakediyor. En azından giden parayı kurtarın.

Merhaba arkadaşlar boşanma kararı aldım ama anlaşmalı ve çekişmeli olması konusunda kararsızım çekişmeli olsa kazanacağım delillerim var tahsil etme konusunda sorun yaşayacaksın üstüne bişey yok dediler ve neredeyse 4 yıl sürer diyorlar sizce nasıl yol izlemeliyim
Evliliğiniz 1 yılı doldurmadan anlaşmalı boşanamazsınız.

4 yıl ne ki mi? Ay yok artık 4 yıl nasıl küçümsenir?
Bazi insanlar var seninle 1 yıl zaman geçirir 10 yılın heba olmuş gibi hissedersin.
Seni çökertir resmen.
Eee bu kadın napsin şimdi sessizce ayrılsın adam da yeni kurbanlar mi arasın.
Hiç başı yanmasın mi?
Kadının onca giden parası geri gelmesin mi ?

En azından para bile alamıyorsam başı ağrısın amacıyla çekişmeli mi yapsam
pamuk musun nesin pamuk musun nesin şimdi haklı o zaman.
Para gelmeyecekse eger senin yıllarına yazık olur.
Sal ipini gitsin .
Çekismeliyle uğraşıp kendini yorarsin.
Ben ilk hakkını ara dedim ama hak da gelmiyor anlaşılan o zaman tek çare Allah a havale etmek olur.

En azından para bile alamıyorsam başı ağrısın amacıyla çekişmeli mi yapsam
Çekişmeli boşanmadan hala cikamamis biri olarak kesinlikle anlaşmalı için çabalayin diyorum.Bizim davada hiçbir şey yok,altın yok ev yok mal mülk yok,bu durumda bile dava 1.5 yıl+3.5 yıl da istinaf Yargıtay aşamaları derken en az 5 yıl sürüyor fazlası var eksiği yok.Yiprandiklarim da cabası.Onu yipratacagim derken siz de yipraniyorsunuz devamlı bir moral bozukluğu stres sinir ve en önemlisi zaman kaybı.Altinlari almak zaten çok zor,tahsil etmekte de sıkıntı varsa daha ne diye çekişmeli acasiniz.Alma ihtimaliniz olsa bile 5 yıl 5 yaş demektir,salın ipini gitsin sizin 5 yılınız ve psikolojiniz daha kıymetli

Bazi insanlar var seninle 1 yıl zaman geçirir 10 yılın heba olmuş gibi hissedersin.
Seni çökertir resmen.
Eee bu kadın napsin şimdi sessizce ayrılsın adam da yeni kurbanlar mi arasın.
Hiç başı yanmasın mi?
Kadının onca giden parası geri gelmesin mi ?
Parası geri gelsin, orada hemfikiriz. O kısmını sonradan anlattı. Ben tazminat alacak gibi anlamıştım en başta.

Ama adamın başı yansın diye en genç en güzel en doğurgan zamanlarını bu adamla hır gür etmeye mi harcasın?

Belki yeniden evlenmek isteyecek. Hayatina biri girmesin mi 4 senede?

Aslinda çekişmeli olsun derken haklı sebepleriniz var. Beni rahatsız eden 4 sene nedir ki tavrınız. Bunu diyen birinin çok genç olması gerek.

20'den sonra yaş almak bana çok ağır geldiği için birinin 4 seneyi az görmesi çok tuhafıma gitti.

pamuk musun nesin pamuk musun nesin şimdi haklı o zaman.
Para gelmeyecekse eger senin yıllarına yazık olur.
Sal ipini gitsin .
Çekismeliyle uğraşıp kendini yorarsin.
Ben ilk hakkını ara dedim ama hak da gelmiyor anlaşılan o zaman tek çare Allah a havale etmek olur.

Parası geri gelsin, orada hemfikiriz. O kısmını sonradan anlattı. Ben tazminat alacak gibi anlamıştım en başta.

Ama adamın başı yansın diye en genç en güzel en doğurgan zamanlarını bu adamla hır gür etmeye mi harcasın?

Belki yeniden evlenmek isteyecek. Hayatina biri girmesin mi 4 senede?

Aslinda çekişmeli olsun derken haklı sebepleriniz var. Beni rahatsız eden 4 sene nedir ki tavrınız. Bunu diyen birinin çok genç olması gerek.

20'den sonra yaş almak bana çok ağır geldiği için birinin 4 seneyi az görmesi çok tuhafıma gitti.
Konu eksik anlatılmış ben de senle hemfikirim

Back