Bosanma

A
Kızlar mrb konuşmaya ihtiyacım var yaklaşık 2 yıldır evliyim 1 yaşında bebeğim var ara ara tartiksakta mutlu bi evliliğimiz vardı bu arada benim kız kardeşimle eşimin erkek kardeşi evli kardesimin eşide yok lafa dolduruşa gelen bi insan bigün esim kardeşi köye anesigile gitti akşama geldiler esim dedi ki bizimkiler(kardeslerimiz) kavga etmişler bizi çağırıyorlar yolda giderken bak dedim sakin taraf falan tutma gittigimizde ben ne karscam dedi gittik onlara babamı annemi de çağırmış başladı eniştem babama be bosanicm istemiyorum eşimde sürekli kardeşinin tarafını tutuyo fisekliyoki olmaz böyle basacaklar falan filan babamda sinirlendi sürekli kulağın dibinde bosancam deyip duruyo babam altan aldıkça olur evlilikte tartışma olur dedikce babam dayanamadi bi tane eniştem tokat attı ordan esim kalktı babamla yumruk atti ikisi bir oldular annemle babamı dövmeye ben yapma dedikce esim durumuyo taniyamiyodum kendisini orda ayırmak yerine babama anneme vuruyodu sonra jandarma şikayet ediyolar bizi jandarmaya falan geldi ifade falan esim diyorki ben ece gidip kıyafetlerimi almak istiyorum anlayamadigim o neden aliyo bizim seninle evimizde mutluyduk sorunumuz yoktu neden evden gidiyosun almış eşyalarını köye gitmişler msj attım sen neden bıraktın bizi neden ne yaptım ben sana bana attı mesaj kardeşindeki telefonu (esi almıştı nisanliyken)bilezikleri hem benim hem kardesiminkilerini diyo getir bana ondan sonra aileni sileceksin gormiceksin geçinmek istiyosan bu şekil de diyo ben karşı çıktım sevimlilerde gelicek dedim oda sen karisamazsin diyo kolumdan tutup evden atmaya kalkti aradan bi gun gecti hemen tel hattimi kapatti bugunde bosanma davasi acmis hic evliligimizde bk sorun olmadigi halde dusunuyorum neden neden cokta seviyorum bebegimiz var babasiz buyumesinide istemiyorum nolur bksey soyleyin cildirmak uzereyim artik
nneni babanı dövmüş stir edeceğine neden bırakıp gitti diyorsun doğrumu? Yazık çook yazık

Size üzülmedim hala akıllanmamışsınız çünkü kocanız bugün yazsa koşa koşa gidersiniz. Anne babanıza üzüldüm sadece. Bu yaşta dayak yemişler üstüne kızları hala kendilerini döven adamın peşinde bahane de hazır çocuğum babasız büyümesin. Önce biraz bekleseydiniz keşke çocuk için evliliğiniz otursaydı. Sürekli biz iyiydik mutluyduk diyorsunuz ya değilmişsiniz işte. Siz öyleydiniz belki ama eşiniz değilmişki sizi böyle rahat gözden çıkartmış

Wallahi ben artık adamlara hiç suç bulmuorum.Surada okuduğum konulardan sonra anladım ki analarını babalarını da dovse adamlar,adamları yatakta yakalasa da kadınlar yok bosanmam da bosanmam diye diretiolar.Hatta çoğu konuda adam yolluo kadını kadın yine bosanmam yapışirim dio.Degil iki isterseniz 12 kere de bosanirsiniz.Kime ne.Biri aaa x ikinciden de boşandı diyince nolucak yani hayatınızda ne degisicek bu lafla.Ayrica babanızın da damadına vurması hiç ama hiç normal değil.Arkasina da eşiniz annenizi babanizi dovuyo.Akillara zarar.Ortami hayal bile edemedim şuan.Bugun bu lafı ikinci defa soluorum ekmek kırıntısı kadar onurunuz olsun ya.Defolsun gitsin bı kere de siz koyun şöyle adamları kapının önüne.

Eşimin çok yakın bir arkadaşı boşanma avukatı. Bir gün dedi ki bizim kadınlarımız boşanma özürlü. Bana kadınlar hep bilgi almak için geliyor ama iş dava açmaya gelince ortada yoklar. 50kişiden 1i kadındır boşanma davası açan. Görsen neler yaşanmış, adam neler yapmış ama yok yine de davayı hep erkek açıyor, kadınlar boşanmıyor. İçimden amma abarttı demiştim. Bu siteyi okudukça inandırıcı buluyorum artık, gerçekten kadınlarımızın hepsi demeyelim ama çok büyük çoğunluğu boşanma özürlüymüş

Öncelikle 2 bdv metni okudum, ikisi de aynı kargacık burgacık... Kesinlikle zor anlaşılıyor anlatımınız... Azıcık özen ya lütfen..
Konuya gelirsek bir adam için mutluyduk biz denebilecek kriterler bellidir. Bu adamın şu yaptıkları sizi mutlu etmek yerine, boşanma davasını onun yerine sizin açacağınız kriterde.. Aklınızı başınıza alıp karşıdakinin totosunu indirirsiniz inşallah..

Kızlar mrb konuşmaya ihtiyacım var yaklaşık 2 yıldır evliyim 1 yaşında bebeğim var ara ara tartiksakta mutlu bi evliliğimiz vardı bu arada benim kız kardeşimle eşimin erkek kardeşi evli kardesimin eşide yok lafa dolduruşa gelen bi insan bigün esim kardeşi köye anesigile gitti akşama geldiler esim dedi ki bizimkiler(kardeslerimiz) kavga etmişler bizi çağırıyorlar yolda giderken bak dedim sakin taraf falan tutma gittigimizde ben ne karscam dedi gittik onlara babamı annemi de çağırmış başladı eniştem babama be bosanicm istemiyorum eşimde sürekli kardeşinin tarafını tutuyo fisekliyoki olmaz böyle basacaklar falan filan babamda sinirlendi sürekli kulağın dibinde bosancam deyip duruyo babam altan aldıkça olur evlilikte tartışma olur dedikce babam dayanamadi bi tane eniştem tokat attı ordan esim kalktı babamla yumruk atti ikisi bir oldular annemle babamı dövmeye ben yapma dedikce esim durumuyo taniyamiyodum kendisini orda ayırmak yerine babama anneme vuruyodu sonra jandarma şikayet ediyolar bizi jandarmaya falan geldi ifade falan esim diyorki ben ece gidip kıyafetlerimi almak istiyorum anlayamadigim o neden aliyo bizim seninle evimizde mutluyduk sorunumuz yoktu neden evden gidiyosun almış eşyalarını köye gitmişler msj attım sen neden bıraktın bizi neden ne yaptım ben sana bana attı mesaj kardeşindeki telefonu (esi almıştı nisanliyken)bilezikleri hem benim hem kardesiminkilerini diyo getir bana ondan sonra aileni sileceksin gormiceksin geçinmek istiyosan bu şekil de diyo ben karşı çıktım sevimlilerde gelicek dedim oda sen karisamazsin diyo kolumdan tutup evden atmaya kalkti aradan bi gun gecti hemen tel hattimi kapatti bugunde bosanma davasi acmis hic evliligimizde bk sorun olmadigi halde dusunuyorum neden neden cokta seviyorum bebegimiz var babasiz buyumesinide istemiyorum nolur bksey soyleyin cildirmak uzereyim artik
hala soktayim anne babanizi dovuyor ve siz esimi seviyorum diyebiliyorsunuz pessss dogrusu ya kan beynime sicradi bian kendi kizim ilerde biyle yaparsa diye.allah askina bosayin sunu yaa

Cok üzücü ve acı bir durum. Ya adamlarda bir sorun var ya da eksik bir şeyler var...

Eşimin çok yakın bir arkadaşı boşanma avukatı. Bir gün dedi ki bizim kadınlarımız boşanma özürlü. Bana kadınlar hep bilgi almak için geliyor ama iş dava açmaya gelince ortada yoklar. 50kişiden 1i kadındır boşanma davası açan. Görsen neler yaşanmış, adam neler yapmış ama yok yine de davayı hep erkek açıyor, kadınlar boşanmıyor. İçimden amma abarttı demiştim. Bu siteyi okudukça inandırıcı buluyorum artık, gerçekten kadınlarımızın hepsi demeyelim ama çok büyük çoğunluğu boşanma özürlüymüş
Bence ona boşanma özürlü denmiyor başka bir özür türü.

Çok yazık.. Allah evladın hayırlısını versin. Boşanır mısınız bilmem de, eşiniz olacak insana altınların hukukta kadın hakkı olduğunu, ikinizin de vermeyeceğini boşanmak istiyorsa da boşanacağınızı söyleyin

Yahu adam babama saldirdi yumruk atti diyorsunuz. O adamdan koca olur mu baba olur mu?? Anlayamiyorum gercekten. Su an bosannak isteyen siz olmaliyizdiniz🤯

Anladigim kadariyla once babaniz enisteye tokat atmis. Sonra esinizle eniste tekme tokat babaya girismis. Bu kepazelikten sonra da siz koca sizi bosuyor diye dertleniyorsunuz. Allah akil fikir versin ne diyelim. Annenizin babanizin yuzune nasil bakacaksiniz bosanmazsaniz? Bu kadar rezillik fazla degil mi allasen.

Çok
Terbiyesizlik hemen bosanin

Tobe ya kiz sen kafayi mi yedin? Anlamiyorum
Zaten kavga edince neden buyukleri toplarlar.. sanki onlar mi care olacak? Dahada beter oluyo hersey.. senin kocanda az degil kardesine ha bire gaz vermis vay be.. annene babana el kaldirmis kocan daha diyon babasiz buyumesin cocugum, asil oyle bir babayla buyumesin cocuk

Valla babanizi doven adam ilerde size neler yapmaz aile bence cok cok önemli bugun dusseniz yine sizi kaldiracak olan babaniz ve anneniz bence asla donmeyin acin nafaka davanizi neyi var neyi yok alin

Ya bi kendine gel hala seviyorum bebeğim babasiz buyumesin diyorsun
Sen iyi misin adam babani dövmüş onuda geçtim anneni ya anneni dövmüş hala evliligimizde sorun olmadığı halde diyorsun
İnanamıyorum bazi konulara

bosanma davasi acmis hic evliligimizde bk sorun olmadigi halde dusunuyorum neden neden cokta seviyorum bebegimiz var babasiz buyumesinide istemiyorum nolur bksey soyleyin cildirmak uzereyim artik
Şaka mı bu??? Anne babanızı dövmüş bir... hala seviyorsunuz öyle mi pesssss!!!
Yazık o anne babaya çok yazık.

Ahh yazık o anne babaya
Uğruna dayak yedikleri evladın yazdıklarına bak. Kocamda kocam Kocamda kocam....

Ayrıca babanızında kimseye tokat atmaya hakkı yok. Konuda herkes haksız ama en mağdur olan anne baba olmuş.

Benim ikinci evliliği ilki eşimden şiddet gördüm ayrıldım bunda ise bi sorun yoktu yine olmadi neden hep benim başıma geliyo bunlar diyorum yok aile kimse paçavra edemez
Küçük yerdeyiz bide bu insanların söylemleri yokmu biri olmadi bu neden olmadi demeleri
Hayırlısı böyle imiş. Sizin de sınavınız bu imiş.
İsyan etmeyin.

Annemi babamı dövecek adamı seviyorum diyorsun bir de utanmadan..Ne ezik bir kadınsınız..İnsan bu kadar da koca delisi olur mu?

Eğer gerçekten seni, çocuğunu ve evliliğini düşünseydi babana yumruk atıp, hem babana hem sana bu saygısızlığı yapmazdı! Sen kimsin ki babama anama vuruyorsun diye kapıya koyacağına hey yarabbim

X