• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma

Allah muhafaza ettsin bu denli sınır aşmayı. Evet siz bok yoluna gittmiş gibi duruyorsunuz kardeşinizden dolayı ama bu denli haddsiz annne ve babaniza bu derece ileri gittmis bir Insanin yuzune bile bakilmaz evlat bile gosterilmez nerdeyse ! Şok oldum olaylara. Kardeş olayinda sizinde dahil edilmeniz eşiniz herhalde zaten bilenik sizin tarafa bu kadar çığırdan cikmak ne tür biŕ şuursuzluk !? Acaba siz fake hesap olabilirmisiniz inanamadım ben iismde hayal zaten...Allah Allah la havele ya...Eğer fake degilseniz aman düşmanlıkları kışkırtmayin gecende haberlerde gördük vahim siddet olaylari. Eşinizin affedilecej yani yok yarin sizide döver. Allah kolaylik versin.

Davayı açmış bile ne pişman olmasi
Bacım bakın yazdigimi algilayamiyorsunuz. Bi sakinleşin. Davayi acmis olmasindan bahsetmiyorum ilerde yasayacagi pismanligi anlatmaya calistim.

Bu adam anne babaniza şiddet uyguluyor kardesiyle beraber ve siz hala niye neden nasil mi diyorsunuz?

Aklinizi basiniza alın. Adam resmen sizi 1 kuruşa harcamiş

Anlıyorum 2. Evliliğin de bittiği için mutsuzsun ama bugün olmasa yarın yine ayrılırdın ki babana yumruk atan hamile kardeşinin üzerine yürüyüp annenizle onu dövmwye çalışan adam yarın size de Farklı şekilde davranmazdı bırak açsın davasını ondan çok siz isteyin boşanmayı illa evli mi olmak lazım ya anneniz çoçuklara baksın iki kardeş çalışın çoçuklarınızla mutlı bir hayat sürsenize ne diye bu kadar hırpalıyorsunuz kendinizi ki tüm bunlardan sonra hala neden demeyin iyi oldu gördünüz gerçek yüzlerini şimdi büranönce kurtulmaya çalışın o gerzeklerden

Kızlar mrb konuşmaya ihtiyacım var yaklaşık 2 yıldır evliyim 1 yaşında bebeğim var ara ara tartiksakta mutlu bi evliliğimiz vardı bu arada benim kız kardeşimle eşimin erkek kardeşi evli kardesimin eşide yok lafa dolduruşa gelen bi insan bigün esim kardeşi köye anesigile gitti akşama geldiler esim dedi ki bizimkiler(kardeslerimiz) kavga etmişler bizi çağırıyorlar yolda giderken bak dedim sakin taraf falan tutma gittigimizde ben ne karscam dedi gittik onlara babamı annemi de çağırmış başladı eniştem babama be bosanicm istemiyorum eşimde sürekli kardeşinin tarafını tutuyo fisekliyoki olmaz böyle basacaklar falan filan babamda sinirlendi sürekli kulağın dibinde bosancam deyip duruyo babam altan aldıkça olur evlilikte tartışma olur dedikce babam dayanamadi bi tane eniştem tokat attı ordan esim kalktı babamla yumruk atti ikisi bir oldular annemle babamı dövmeye ben yapma dedikce esim durumuyo taniyamiyodum kendisini orda ayırmak yerine babama anneme vuruyodu sonra jandarma şikayet ediyolar bizi jandarmaya falan geldi ifade falan esim diyorki ben ece gidip kıyafetlerimi almak istiyorum anlayamadigim o neden aliyo bizim seninle evimizde mutluyduk sorunumuz yoktu neden evden gidiyosun almış eşyalarını köye gitmişler msj attım sen neden bıraktın bizi neden ne yaptım ben sana bana attı mesaj kardeşindeki telefonu (esi almıştı nisanliyken)bilezikleri hem benim hem kardesiminkilerini diyo getir bana ondan sonra aileni sileceksin gormiceksin geçinmek istiyosan bu şekil de diyo ben karşı çıktım sevimlilerde gelicek dedim oda sen karisamazsin diyo kolumdan tutup evden atmaya kalkti aradan bi gun gecti hemen tel hattimi kapatti bugunde bosanma davasi acmis hic evliligimizde bk sorun olmadigi halde dusunuyorum neden neden cokta seviyorum bebegimiz var babasiz buyumesinide istemiyorum nolur bksey soyleyin cildirmak uzereyim artik
Ne demek babama yumruk atmak ya ne münasebet. Çok aşırı yüz göz olunmuş daha da yüz göz olmayın. Çocuğun öyle bir babayla büyümesinden büyümemesi daha iyi

Bu ne biçim Türkçe yahu tövbe yarabbim neyse ....anladığım kadarıyla insanlıktan nasibini alamamış eşiniz anne ve babanizi dövmüş sizide boşamak istiyor ..sizde ben kocamı seviyodum bir sorunum yoktu diyorsunuz ..sizin kafalar iyi mi daha ne yapsın adam .. ağzınıza s... Yeterince.

Allah muhafaza ettsin bu denli sınır aşmayı. Evet siz bok yoluna gittmiş gibi duruyorsunuz kardeşinizden dolayı ama bu denli haddsiz annne ve babaniza bu derece ileri gittmis bir Insanin yuzune bile bakilmaz evlat bile gosterilmez nerdeyse ! Şok oldum olaylara. Kardeş olayinda sizinde dahil edilmeniz eşiniz herhalde zaten bilenik sizin tarafa bu kadar çığırdan cikmak ne tür biŕ şuursuzluk !? Acaba siz fake hesap olabilirmisiniz inanamadım ben iismde hayal zaten...Allah Allah la havele ya...Eğer fake degilseniz aman düşmanlıkları kışkırtmayin gecende haberlerde gördük vahim siddet olaylari. Eşinizin affedilecej yani yok yarin sizide döver. Allah kolaylik versin.
Sorun eşimin ilgisi olmaya bi konuşa müdahil olması gittin gittin neden ortalığı yumuşatmak yerine ortalığı iyice bok etti

Kafası bok çünkü. Kusura bakmayın sinirliyim. Kendi eşim de dahil erkek tarafı kadın tarafını cok sallamiyor. Malesef terbiyesizliğin son sınırı . En üzücüsu artik artik onu affedemeyecek olmaniz...Siz mutluyduk diyorsunuz ya demeki henüz onun şuursuzlugunu görecek boyuta gelmemişsiniz sadece. Tamam erkekler ozelikle turk erkekleri ateş topu gibi patlamaya hep musait ama size saygisi sevgisi olan insan böyle seye cesaret edemezdi...

Kızlar mrb konuşmaya ihtiyacım var yaklaşık 2 yıldır evliyim 1 yaşında bebeğim var ara ara tartiksakta mutlu bi evliliğimiz vardı bu arada benim kız kardeşimle eşimin erkek kardeşi evli kardesimin eşide yok lafa dolduruşa gelen bi insan bigün esim kardeşi köye anesigile gitti akşama geldiler esim dedi ki bizimkiler(kardeslerimiz) kavga etmişler bizi çağırıyorlar yolda giderken bak dedim sakin taraf falan tutma gittigimizde ben ne karscam dedi gittik onlara babamı annemi de çağırmış başladı eniştem babama be bosanicm istemiyorum eşimde sürekli kardeşinin tarafını tutuyo fisekliyoki olmaz böyle basacaklar falan filan babamda sinirlendi sürekli kulağın dibinde bosancam deyip duruyo babam altan aldıkça olur evlilikte tartışma olur dedikce babam dayanamadi bi tane eniştem tokat attı ordan esim kalktı babamla yumruk atti ikisi bir oldular annemle babamı dövmeye ben yapma dedikce esim durumuyo taniyamiyodum kendisini orda ayırmak yerine babama anneme vuruyodu sonra jandarma şikayet ediyolar bizi jandarmaya falan geldi ifade falan esim diyorki ben ece gidip kıyafetlerimi almak istiyorum anlayamadigim o neden aliyo bizim seninle evimizde mutluyduk sorunumuz yoktu neden evden gidiyosun almış eşyalarını köye gitmişler msj attım sen neden bıraktın bizi neden ne yaptım ben sana bana attı mesaj kardeşindeki telefonu (esi almıştı nisanliyken)bilezikleri hem benim hem kardesiminkilerini diyo getir bana ondan sonra aileni sileceksin gormiceksin geçinmek istiyosan bu şekil de diyo ben karşı çıktım sevimlilerde gelicek dedim oda sen karisamazsin diyo kolumdan tutup evden atmaya kalkti aradan bi gun gecti hemen tel hattimi kapatti bugunde bosanma davasi acmis hic evliligimizde bk sorun olmadigi halde dusunuyorum neden neden cokta seviyorum bebegimiz var babasiz buyumesinide istemiyorum nolur bksey soyleyin cildirmak uzereyim artik
Akliniz basiniz da mi? Nasil devam edeceksiniz.. bebek ayri daha saglikli ortamda buyuyecek..gercegi gormek mi istemiyorsunuz..

Ben mi Yanlış okudum ? Annenizi babanızı döven insana daha niye bırakıyorsun diye sordunuz mu siz ?

s.ktr ederdim cehennemin dibine kadar giderdi saygısız herif ,siz de daha bunca olaydan sonra kocanızın dizinin dibinde oturacak mıydınız pes diyorum

Annenizi babanızı dövmüş yaa nasıl sorun yok gidip anamı babamı yumrukladı diye şikayet edeceğinize aramızda sorun yokdu niye boşanma davası açtı diyorsunuz sizi dünyaya getiren büyüten ana babanızı dövmüş daha ne olsun ağzım bozulacak tutamayacam kendimi yazıklar olsun sizin gibi evlada

Küçük yerdeyiz bide bu insanların söylemleri yokmu biri olmadi bu neden olmadi demeleri
Biri olmadı diğeri olmadı ne demek ! Adamlar zaten kardeş kardeşle evlenmiş , sizde size sorunlara doğruyu anlatın . Siz boşanmak istemiyorsunuz ama adam size durduk yere ayrılmayı isteyen kocanız varken neyi düşünüyorsunuz . Adam annenizi babanızı dövüp sizi kapıya atıp baba evine yolluyor halen bekliyorsunuz.

Ya adam babanızı dövmüş siz hala adamin peşinde oyuncak olmuşsunuz.babaniz daha değerli. Gururlu olun dik durun madem dava açmış sizde kabul edin.Allah burnundan getirir onun .

Gözünüzü seveyim, ana dilinizi azıcık düzgün kullanın. 27 senedir Türkçe konuşuyorsunuz, pes.
Neyse... Ben yanlış mı anladım? Yoksa anne babanızı döven bir adamı hala seviyorum mu diyorsunuz? Kardeş, siz iyi misiniz? Brad pitt olsa şu saatten sonra kabul edilmez. Anneme babama değil fiske vuracak, kötü kelime kullansa boşarım ben.
Koca her zaman bulunur, aile ise bulunmaz. Azıcık sizi büyüten insanlara saygınız olsun, bir kere olsun ezdirmeyin şu insanları. Ulan ne evlilikmiş, kocaymış, pes valla. Annesine vuran adamdan boşanmak istemiyor hatun. :olamaz:

Back
X