Karşı tarafın maaşına bağlı ayrıca boşanmada kim kusurlu çıktı buda önemli.Detay bilmeden net cevap verebilen olmaz
Neden boşandınız ?
karşı taraf öğretmen. kusur oranı daha belli değil ama karşı tarafta zaten hiç delil yok dava süreci boyunca sadece sözlü beyanları var delil yok. biz her şeyi delilleri ile beraber sunduk. şiddetli geçimsizlikten dava açıldı. eve bakmıyordu gelmiyordu kalmıyordu ya da sarhoş bir halde sabaha karşı geliyordu zorla senet imzalatmaya çalıştı bana vs daha bir çok sebepBoşanma sebebinize göre değişir bu durum
karşı taraf öğretmen. kusur oranı daha belli değil ama karşı tarafta zaten hiç delil yok dava süreci boyunca sadece sözlü beyanları var delil yok. biz her şeyi delilleri ile beraber sunduk. şiddetli geçimsizlikten dava açıldı. eve bakmıyordu gelmiyordu kalmıyordu ya da sarhoş bir halde sabaha karşı geliyordu zorla senet imzalatmaya çalıştı bana vs daha bir çok sebep
Ay o nasıl bir seytanmis öyle ya insan eşine senet imzalatir mi ofkarşı taraf öğretmen. kusur oranı daha belli değil ama karşı tarafta zaten hiç delil yok dava süreci boyunca sadece sözlü beyanları var delil yok. biz her şeyi delilleri ile beraber sunduk. şiddetli geçimsizlikten dava açıldı. eve bakmıyordu gelmiyordu kalmıyordu ya da sarhoş bir halde sabaha karşı geliyordu zorla senet imzalatmaya çalıştı bana vs daha bir çok sebep
çok yüksek bişey çıkmaz 50 bin civarı olur. Siz ne kadar talep ettiniz. tabiki kusura göre değişecek şeylerde vardır maddi için maddi zarara uğramanız manevi içinde manen zararınız olmalı ve kayda değer zararlar olmalı. Psikolojik, ekonomik şiddet, aşırı kıskançlık, kumar vs. gibikarşı taraf öğretmen. kusur oranı daha belli değil ama karşı tarafta zaten hiç delil yok dava süreci boyunca sadece sözlü beyanları var delil yok. biz her şeyi delilleri ile beraber sunduk. şiddetli geçimsizlikten dava açıldı. eve bakmıyordu gelmiyordu kalmıyordu ya da sarhoş bir halde sabaha karşı geliyordu zorla senet imzalatmaya çalıştı bana vs daha bir çok sebep
450 bin +50 bin =500 bin yapar. Sizde çocuk da yok. Nesi az3 yıl önce kısa süreli evlilik yaptım boşandım ve tekrardan evlendim. 450.000 TL tazminat aldım toplamda. Kayınvalideme ayrıca tazminat davası açmıştım. 50.000 TL tazminat ödedi :) Evet çok küçük rakamlar ama olsun.
Tazminat tutarları kusur oranına göre değişiyor. Yüksek rakamlar beklemeyin. Hakim belirliyor. Bu arada avukatınızın bilgisi olmadan ne eşiniz ile ne de onun ailesi akrabalarıyla aranız çok iyi olsa dahi asla iletişimde bulunmayın. Ülke değiştirdiğim halde eski eşim ve annesi , şimdiki eşime, bana ve Türkiye deki aileme musallat oldu.
Beklentinizi düşük tutun. Hakimler sebepsiz zenginleşmeye sebebiyet vermeyecek şekilde tutar belirliyor.
Anlaşmalı boşanmaya bakın. Mümkünse telefon numaranızı değiştirin hatta taşının. Erkekler eski eşlerinin hayat kurup mutlu olmasını yeniden evlenmesini hazmedemiyorlar.
Çok ama çok dikkatli olun. Boşandım nasılsa diyerek zarar görmeyeceğiniz yanılgısına düşmeyin. 3 defa savcılığa suç duyurusunda bulundum sonuç 0.
Son birşey daha arada çocuk yoksa hayatınızdan tamamen çıkartabiliyorsunuz. Çocuk olmadığı için eski eşimden kurtulabildim. Umarım çocuk yapmamışsınızdır.
Haklı olsanız dahi susun. Karşı taraf ile boşandıktan sonra bile iletişimde kalmayın hiçbirşekilde
bende 30 bin alırsam iyi diyordum vallaha :)450 bin +50 bin =500 bin yapar. Sizde çocuk da yok. Nesi azKısa süreli evlilikten 500k +sonrasında cerrah koca+ bide çocuk. Tadından yenmez
Ne yapmışlardı da bu kadar tazminat ödediler, meraktan soruyorum kusura bakmayın.3 yıl önce kısa süreli evlilik yaptım boşandım ve tekrardan evlendim. 450.000 TL tazminat aldım toplamda. Kayınvalideme ayrıca tazminat davası açmıştım. 50.000 TL tazminat ödedi :) Evet çok küçük rakamlar ama olsun.
Tazminat tutarları kusur oranına göre değişiyor. Yüksek rakamlar beklemeyin. Hakim belirliyor. Bu arada avukatınızın bilgisi olmadan ne eşiniz ile ne de onun ailesi akrabalarıyla aranız çok iyi olsa dahi asla iletişimde bulunmayın. Ülke değiştirdiğim halde eski eşim ve annesi , şimdiki eşime, bana ve Türkiye deki aileme musallat oldu.
Beklentinizi düşük tutun. Hakimler sebepsiz zenginleşmeye sebebiyet vermeyecek şekilde tutar belirliyor.
Anlaşmalı boşanmaya bakın. Mümkünse telefon numaranızı değiştirin hatta taşının. Erkekler eski eşlerinin hayat kurup mutlu olmasını yeniden evlenmesini hazmedemiyorlar.
Çok ama çok dikkatli olun. Boşandım nasılsa diyerek zarar görmeyeceğiniz yanılgısına düşmeyin. 3 defa savcılığa suç duyurusunda bulundum sonuç 0.
Son birşey daha arada çocuk yoksa hayatınızdan tamamen çıkartabiliyorsunuz. Çocuk olmadığı için eski eşimden kurtulabildim. Umarım çocuk yapmamışsınızdır.
Haklı olsanız dahi susun. Karşı taraf ile boşandıktan sonra bile iletişimde kalmayın hiçbirşekilde
Helal kız sana. Ayyy böle şeyler gördukce yemınle mutlu oluyorum. Kötü erkeklerı sadece para uzer450 bin +50 bin =500 bin yapar. Sizde çocuk da yok. Nesi azKısa süreli evlilikten 500k +sonrasında cerrah koca+ bide çocuk. Tadından yenmez
Gerçek mi bana çok Uydurma geldi450 bin +50 bin =500 bin yapar. Sizde çocuk da yok. Nesi azKısa süreli evlilikten 500k +sonrasında cerrah koca+ bide çocuk. Tadından yenmez
Öyle dedi. 3. kocası beyin cerrahı ve balkanmış. Finlandıyadaymıs. Hamileymiş şuan. Minyon ve beyaz tenli olduğu içinmiş.Gerçek mi bana çok Uydurma geldi
Tazminat alma sebebi mi minyon ve beyaz tenli olmasıÖyle dedi. 3. kocası beyin cerrahı ve balkanmış. Finlandıyadaymıs. Hamileymiş şuan. Minyon ve beyaz tenli olduğu içinmiş.
Yalan söylüyor. Ben bir konudan dolayı avukata gitmiştim. O sırada avukatın kızıda başka bir davayla ilgileniyordu. 500 bin tazminat yazmış kızı. (O da avukat)450 bin +50 bin =500 bin yapar. Sizde çocuk da yok. Nesi azKısa süreli evlilikten 500k +sonrasında cerrah koca+ bide çocuk. Tadından yenmez
İşte ben minyon değilim ordan kaybettimÖyle dedi. 3. kocası beyin cerrahı ve balkanmış. Finlandıyadaymıs. Hamileymiş şuan. Minyon ve beyaz tenli olduğu içinmiş.
450.000 TL tazminat için az bir miktar mı?3 yıl önce kısa süreli evlilik yaptım boşandım ve tekrardan evlendim. 450.000 TL tazminat aldım toplamda. Kayınvalideme ayrıca tazminat davası açmıştım. 50.000 TL tazminat ödedi :) Evet çok küçük rakamlar ama olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?