3 yıl önce kısa süreli evlilik yaptım boşandım ve tekrardan evlendim. 450.000 TL tazminat aldım toplamda. Kayınvalideme ayrıca tazminat davası açmıştım. 50.000 TL tazminat ödedi :) Evet çok küçük rakamlar ama olsun.
Tazminat tutarları kusur oranına göre değişiyor. Yüksek rakamlar beklemeyin. Hakim belirliyor. Bu arada avukatınızın bilgisi olmadan ne eşiniz ile ne de onun ailesi akrabalarıyla aranız çok iyi olsa dahi asla iletişimde bulunmayın. Ülke değiştirdiğim halde eski eşim ve annesi , şimdiki eşime, bana ve Türkiye deki aileme musallat oldu.
Beklentinizi düşük tutun. Hakimler sebepsiz zenginleşmeye sebebiyet vermeyecek şekilde tutar belirliyor.
Anlaşmalı boşanmaya bakın. Mümkünse telefon numaranızı değiştirin hatta taşının. Erkekler eski eşlerinin hayat kurup mutlu olmasını yeniden evlenmesini hazmedemiyorlar.
Çok ama çok dikkatli olun. Boşandım nasılsa diyerek zarar görmeyeceğiniz yanılgısına düşmeyin. 3 defa savcılığa suç duyurusunda bulundum sonuç 0.
Son birşey daha arada çocuk yoksa hayatınızdan tamamen çıkartabiliyorsunuz. Çocuk olmadığı için eski eşimden kurtulabildim. Umarım çocuk yapmamışsınızdır.
Haklı olsanız dahi susun. Karşı taraf ile boşandıktan sonra bile iletişimde kalmayın hiçbirşekilde