Umarım gebelik yoktur. Çok üzüldüm ama birşeyleri anlayıp karar vermenize de ayrıca sevindimBi yola girdik düzelir diyorsunuz ama insanoğlu tecrübe etmeden anlamıyor kısmet böyle olması gerekiyormuş
Ex i tarif etmişsiniz,boğa burcu mu bu adamMerhaba arkadaşlar biraz uzun olucak ama okursanız çok sevinirim . Daha önce de burda eşimle alakalı konu açmıştım. Eşimin kendine göre kuralları var ve o kuraldan çıkıldığı zaman senden kötüsü yoktur eşimle uzun süredir anlaşamıyoruz evlendiğimiz ilk zamanları aşagılama hakaret etme insanların yanında bağırması tehtih cezalandırma gibi bir cok sorun . Şimdi biraz biraz devam ediyor bunlar tabi Hep alttan aldım karşıma alıp konuştum bak bu beni üzdü diye ama kendisi söyletme beni o zaman diyip kendine korumaya çekiyordu bende düzelir diye bekliyordum . Psikolojik şiddet gördüğümün farkındayım Çok fazla gereksiz şeylere takıyor mesela kaşığı tezgahın üzerine niye koydum diye pis ve pasaklı oluyorum . Bana karşı saygısı yok diyebilirim . Sanki 5 yaşındaki çocukmuşum gibi beni azarlayıp surat asıp konuşmuyor aşırı inatçı haksız dahi olsa gerip özür dilemez surat asar günlerce o haklıymış gibi . Psikolojik olarak sorunlar yaşadım panik atak anksiyete . O zaman yanımda olup destek vermedi hiç aksine iyi hissetmiyorum diyip ağladım da arkasını dönüp giderdi surat asardı yine bana . Uzun süredir ilaç kullanıyorum . Psikolojik olarak iyi hissetmiyorum kendimi . Aileden uzakta yaşıyoruz her ikimizde . Eşimi alıp defalarca konuştum güzellikle ama kendinde bi sorun olmadığını düşünüyor her sorun bende varmış gibi . Eşimin öfke kontrolü yok . Benim nasıl hissettiğim önemli değil ve bu bana psikolojik olarak çok yansıyor Bi şeyler yolunda gitmiyor farkındayım karşıma alıp konuştum bi terapiye gidelim destek alalım diye kabul etmiyor sen git güle güle benim bi sorunum yok diyor. Boşanma düşüncesi geliyor aklıma ama bi yandan korkuyorum pişman olurmuyum ya daha kötü psikolojik sorunlar yaşarsam diye ama bi yandan da bu şekilde olmuyor çünkü beni anlayan biri yok . Çok yoruldum artık belirsizlik beni daha çok tüketiyor sizce ne yapmam lazım bana bi akıl verin ?
Maalesef düzelmedi . Bugün elinde çiçekle gelmiş özür dilemek için güzelce konuştuk anlaştık eğer aynı sorunlar yaşanırsa ayrılmaya karar verdikSizin daha önceki konularınızı okumuştum hiç mi düzelmediniz çocuk istiyordu sanırım
BaşakEx i tarif etmişsiniz,boğa burcu mu bu adam
Hayır yok düşünmüyorum şuan daUmarım gebelik yoktur. Çok üzüldüm ama birşeyleri anlayıp karar vermenize de ayrıca sevindim
Böyle bir adama karşısına çıkıp durumu nasıl açıklayacaksınız ? Sizi öldürmekle tehdit etmiş. Eğer ayrılmaya karar verirseniz sessiz sakin evde yokken ayrılmak daha iyi değil mi?
Benimkinin çok şükür yok öyle tehtihleri olsaydı psikolojik olarak düşünemiyorum bile kendimi Allah yardımcınız olsun biz bugün oturduk sakin sakin konuştuk anlaştık terapiye gitmek istemiyor eger tekrar aynı sorunlar yaşanacak olursa devam etmicez bu şekilde bi karar aldık hayırlısı görücezBak kardeşim benim eşimde tıpkı böyle hatta çok daha fazlası senin gibi terapist dedim olmadı alttan aldım olmadı öfke kontrolü yok 4 aylık evliyim evde eşya kalmadı her şeyi kırdı nişanlıyken sinirlendiğinde kendimi öldürürüm diyordu yalvarıyordum evlendik seni öldürürüm demeye başladı 10 gündür de tek kelime konuşmuyor ben bu sessiz işkenceye daha fazla katlanamam hamile olma ihtimalim var ona rağmen ayrılmaya karar verdim ben öğretmenim çalışmama izin vermez her şeyi kısıtlar ona köle olmamı bekliyor geçicem karşısında sana olan duygum bitti hamileysem de değilsem de ayrılmaya karar verdim diyip evden çıkar çıkmaz dava açıcam
Birlikte mi aldınız yoksa ilk söyleyen eşiniz mi olduAynı tıpatıp benim eşim ve az önce bosanma kararı aldık terapiste gittiğimiz halde duzelmedi
Bu tip adamlar terapiyle düzelmez. Çünkü kendinin kusursuz hatasız mükemmel olduğunu düşünür. Zamanla düzeltirim dersenizde ömrünüz gider. Yapılacak şey arkana bakmadan kaçmak.Aynı tıpatıp benim eşim ve az önce bosanma kararı aldık terapiste gittiğimiz halde duzelmedi
Düzelmedi zaten bosaniyoruzBu tip adamlar terapiyle düzelmez. Çünkü kendinin kusursuz hatasız mükemmel olduğunu düşünür. Zamanla düzeltirim dersenizde ömrünüz gider. Yapılacak şey arkana bakmadan kaçmak.
İlk o dedi bende kabul ettim daha fazla ezilmemek icinBirlikte mi aldınız yoksa ilk söyleyen eşiniz mi oldu
Sizin adınıza çok sevindim lütfen bu kararınızın arkasında olun ve hayatınızı geri kazanın.Düzelmedi zaten bosaniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?