Boşanma ve eş bi bakın lütfen

Ex i tarif etmişsiniz,boğa burcu mu bu adam

Sizin daha önceki konularınızı okumuştum hiç mi düzelmediniz çocuk istiyordu sanırım
Maalesef düzelmedi . Bugün elinde çiçekle gelmiş özür dilemek için güzelce konuştuk anlaştık eğer aynı sorunlar yaşanırsa ayrılmaya karar verdik

Benimkinin çok şükür yok öyle tehtihleri olsaydı psikolojik olarak düşünemiyorum bile kendimi Allah yardımcınız olsun biz bugün oturduk sakin sakin konuştuk anlaştık terapiye gitmek istemiyor eger tekrar aynı sorunlar yaşanacak olursa devam etmicez bu şekilde bi karar aldık hayırlısı görücez

Aynı tıpatıp benim eşim ve az önce bosanma kararı aldık terapiste gittiğimiz halde duzelmedi
Bu tip adamlar terapiyle düzelmez. Çünkü kendinin kusursuz hatasız mükemmel olduğunu düşünür. Zamanla düzeltirim dersenizde ömrünüz gider. Yapılacak şey arkana bakmadan kaçmak.

Kendi düşen ağlamaz, tas ilk zamanlarınızdan beri böyleymiş siz hala “boşanma düşüncesi geliyo aklıma arada” şeklinde basit bir tepki veriyorsunuz. Arada gidip gelsin o düşünce siz de çilenizi çekmeye devam edin

Acin bosanma davasini, essekligini birakip ayaklariniza filan kapanacak mi bir bakin. O gun gelince tekrar durum degerlendirmesi yaparsiniz.

Guzel caniniza yazik, anneniz sizi elalemin adami uzsun diye mi dogurdu?

Evlendiğiniz ilk günden beri tam 3 yıldır adam hep böyleymiş,her seferinde düzelir diye umut edip karşınıza alıp konuşmuşsunuz ama bir arpa boy yol alamamışsınız daha vahimi psikolojik sorunlarla uğraşmak zorunda kalmışsınız.Ne diyelim adam asla kendinde suç bulmuyor,hep hatalı sizsiniz.Bu durumda ya böyle hayata devam edeceksiniz ya da tamam bu kadar deyip ayrilacaksınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…