Boşanma ve aile baskıları

Mal mülk devir işlemi yakın zamanda gerçekleşti ise bu onun yakınlarının üstüne ise hak iddia edebilirsiniz.(boşanmada mal kaçırma) Bunun için üstüne düşmenizde fayda var avukatınız iyiyse çözebilir belki..

Eşin olacak pislik mucize gibi bir anda gebersin insallah sana da haberi gelsin.
Annene babana da yazıklar olsun!

Sende yürek var aslında da yüreklendiren hiç yok. Sorun da bu. Onun ailesinden hiç bahsetmemissin kaynanan falan da mı insan değil?

Çocuk okul çağında sabah gider akşam gelir. Ayağınız iyileşince de iş bulur eve destek olursunuz anne babanızın gazını alırsınız az az da birikim yapar tek gözlü evinize çıkarsınız. O arada görmezden gelin gurur yapmayın anne babanıza. Arkasında durmayacaklarsa doğurmasalarmış ölümlerden dönmüşünüz. Gönülsüz olsalar da kovma durumu yok. Ayak iyileşsin çocuk okula başlasın işe girin. Kurtuluş formülü bu. Bence adamla da çok dalaşmayın. Altınlar da sizdeymiş. Ne veriyorsa versin veya vermesin siz bu evlilikten sağ çıktığınıza şükredin.

Ayy ne cahil aileniz var sizin.Kizimiz dul kalmasın diye resmen sabret demişler.Evlerine gitmeyin diye.Bacaginizi kırmış öbür bacaginizi da kirsin diye affettiniz.Cocuk babadan ilgi görüyordur.O yüzden ailesinin ayrılmasını istemeyebilir.Kendinize bu eziyeti yapmayin.Cocuk küçük değil okula gider sizde işe girin.Anlasmali boşanmaya kalkmayın sakın.Tazminat alın.4 evi varsa çocuğunuza yüklü miktarda nafaka alın.

Eşim bana tokat atsaydi.Babam önce sebebini sorardı.Sadece bir tokat sonra eşimi tartaklardi.Amcam ile babam sabahin korunma karakola gitti.Amcamin kızı da aynı dayak yedi.Ve vücudunda ciddi morluk yoktu.

Böyle anne babaların olduğunu bilmek çok üzücü. Çocuğunuz sizin yanınızda şiddete tanık olmuş. Bir pedagog desteğine ihtiyacı var. Sakın bir daha koca evine dönmeyin. Cenazeniz çıkar o evden. Ağır psikolojik hasarlı bir çocuk ta cabası.

Altınları sormuş adam zaten.Dugun videosunda ne kadar altın takıldığı ortaya çıkar zaten.Mahkemede delil olur.

Cekismeli acin yuksek maddi manevi tazminat isteyin. Cok iyi bir avikat bulun adamla muhatap olmayin size birsey vermeyecek .
konuşsanız bile 5 krs vermemek icin cok iyi bir avukat bulacak kendisi.ve bosaninca evladindanda bosanacak böyle karakterler cok gördük iyileşince aole evinde 1 yil kalip para biriktirip ayri eve çıkarsınız

Ben şikayet konusunda yorum yapmaya geldim. Burda bi üye vardı eşine daha önce dava açmıştı şiddetten dolayı, vazgeç çıkar sana rahat vermez falan dediler diye şikayetini geri çekti geri döndü eşine, aynı olayın daha beterini tekrar yaşadı ölüyomuş hatta, yine şikayetçi olmus. Adam hapiste şuan yalvariyolar kadına şikayetini geri çeksin diye. Ama bi önceki geri cekisinde başına gelen malum

Eşin -umarım eski eşin olur- çok aşağılık bir adammış. Muhtemelen avukat "Üstünde mal yoksa bir şey alamaz." dedi, o da onun rahatlığını yaşıyor. Benim boşanma hikayem de buna benzerdi. Maaşımla alınan arabayı bile arkadaşının üstüne vermiş habersizce. Hiçbir şey alamadim ama küçük bir miktar nafaka aldım. Şu an son model çok üst segment bir arabayla geziyor ama o da üstünde değil. :) Kanun önünde malulen emekli maaşıyla geçinen bir zavallı. Eşinin üzerinde hiçbir şey yoksa biraz zor göründü gözüme. Aslında kadinlar bunu fark edip arıza çıkarmalı. Ben fark etmedim ve çıkaramadım. Tüm mallar herkesin kendi üzerinde olmalı. Kadın da kendisine tapu vs. verilmesini evlilik içinde sağlamalı. Geçmiş olsun. Ben olsam asla anlaşmaz, şikayetle giderdim. Şu an mallar garantide diye rahat demek ki, öteki şekilde rahatını kaçırırıdım.

Şikayeti geri çekemiyosun kamu davasına dönüyor

Öncelikle, öyle anne-baba olmaz olsun ya!
Çocuğumun saçının teline zarar verene dünyayı dar ederim, sokakta mı bulmuşlar sizi? Bu ne canavarlık!

Boşanmaktan başka seçeneğiniz yok.
Başka "yol" falan yok, şikayetinizi de geri çekmeyin.
Gidin açın boşanma davanızı.

Şikayeti geri çekemiyosun kamu davasına dönüyo

Çok geçmiş olsun. Daha öncede eşiniz size şiddet uygulamış yine barışmışsınız. Şimdi araya kim girerse girsin barışmayın artık. Adam tam bir psikopat. Size de çocuğunuza da hayatı zindan etmiş. Aileniz çocuğunuzu istemiyorsa sakın bırakmayın çocuğunuzu o adama. Ayağınız iyileşesiye kadar ailenizde idare edin. Laf söyleseler bile ses çıkarmayın. Ayağınız iyileştiğinde sizi çocuğunuzla kabul edebilecek hasta bakımı işi bulun. Bu işi bulan şirket var diye biliyorum şimdilik size kalacak yer sağlar ve parada kazanırsınız. Tabi bu işler kalıcı olmaz bu arada fırsat buldukça meslek eğitimide almaya bakın haftada bir izin olur o günler bir mesleki kursa gidin yada uzaktan mesleki kurslarda oluyor araştırırsınız uzaktan mümkünse mesleki eğitim alırsınız. Paranızı sakın ailenize vermeyin biriktirin 2 , 3 yıl yatılı işte çalışsanız ev tutunca elinizde iyi bir para olur Umarım o pislik adamdan mahkemede haklarınızı alırsınız. Boşanma sürecinde Siz muhatap olmayın o adamla avukatınız muhatap olsun belli olmaz bir sinir anında size ve çocuğunuza zarar verebilir.

Saglık kurumları işletmeciliği okudum mesleki kursları ilk boşanmaya karar verdiğimde araştırdım. Benımde istediğim o saolun düşüncelerim netleşiyo burdakı yorumlsrla. Umarım buraya hayatımın çok yolunda gittiğinide yazarım

Ara ara şiddet nedir?
Normalmi bu?
Böyle birinden neden çocuk yaptınız gerçekten?
Sığınma evine gidin ordan devlet yönlendirecektir.
Yada çocuğunuzu geçici yurda verün iş bulup düzen kurana kadar.

Doğulu zihniyeti. Durup durup biz sana evlenme dedik diyolar. Sürekli geçmişin hesabını soruyolar 8 sene ya hala orda takılı kalmışlar. Çözüm sunun dediğimde çocuğu bırak diyolar. Ama asla bırakamam onu bırakırsam herseyımı kaybetmiş olurum. O benim dünyam. Ölürüm daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…