• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma sürecini nasil atlattınız?

Nurozden

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
318
406
18
Arkadaşlar actigim konulara verdiğiniz cevaplar üzerine gözlerim açıldı ve kabullendim sevilmedigimi değer görmediğimi bosanicam ama bu süreç nasıl ilerliyor ? Muhtemelen çekişmeli olacak . O psikoloji ile nasıl savaştınız ? Kendinizi nasıl hissettiniz? Nelerle uğraştınız ? Biraz anlatırsanız sevinirim 😊😊

Arkadaşlar actigim konulara verdiğiniz cevaplar üzerine gözlerim açıldı ve kabullendim sevilmedigimi değer görmediğimi bosanicam ama bu süreç nasıl ilerliyor ? Muhtemelen çekişmeli olacak . O psikoloji ile nasıl savaştınız ? Kendinizi nasıl hissettiniz? Nelerle uğraştınız ? Biraz anlatırsanız sevinirim 😊😊

Hakkinda hayirlisi olsun kararından vazgeçersen bile cocuk yapma bi konunda çocuk düşünüyorum demissin cunku

İftiralara çirkinleşmelere hazır ol 😏 Çok sağlam bir psikoloji gerekiyor ama geçip gidiyor insan alışıyor yavaş yavaş🤞🏻

İftiralara çirkinleşmelere hazır ol 😏 Çok sağlam bir psikoloji gerekiyor ama geçip gidiyor insan alışıyor yavaş yavaş🤞🏻
Psikolojim sağlam sanıyorum ama sinirlerim pek sağlam değil adam öldürme potansiyeli var yani 😂😂 ne demek iftara 😑 hele bi denesin

Back
X