- 22 Ocak 2019
- 41
- 10
- 88
- 34
- Konu Sahibi gulumse0099
-
Farkindayim. Ama kabullenemiyorum bunun icin cabaliyorum ama olmuyoKocanda sifa bulamayacaksin bundan sonra farkinda misin ? Aldatmayi sindirememissin iste ki normal olani da bu. Ama ne dersek diyelim eminim ki bosanmayac
Kocanda sifa bulamayacaksin bundan sonra farkinda misin ? Aldatmayi sindirememissin iste ki normal olani da bu. Ama ne dersek diyelim eminim ki bosanmayacaksin.
Hayatim boyunca o kadar buyuk konustum ki ben ihaneti asla affetmem diye Allah beni bununla siniyor galiba. İlk ogrendigimdeki nefretimle bitirmeliydim belkide ama suan o kadar zor geliyorkieşin seni aldatmış. bu boşanmak için başlı başına bir neden. ama boşanamayacaksın gibi gözüküyor
Tekrar mi aldatti bu yuzden mi ayrildiniz ?Ay sakın sen adım atma. Gözünün içine baka baka aldatır. Ayrıca aldatan kadın ya da erkek pişman olmaz. Sadece yakalanma nedenine pişman olur. Aldatmaya da devam eder. Ben tecrübe ettim elimde 1 çocuğum vardı ayrılma aşamasında barıştık ve 2 çocuğumla ayrılmış oldum. Değişmedi değişmiyor
O kadar farkli bi hiski hem ofkemi kusmak istiyorum hemde yanimda olsun istiyorumSadece kapinda yatsin istiyosun bu da cok normal yalvarsin istiyorsun ofken gecmez her defasinda yuzune vuracaksin sonu ne olur bilmem ama mesaj atip arama emin ol o bunu yapacak
sizi anlıyorum her şey insanlar için bence bir süre uzak kalın özlem ve zaman girsin araya daha sonra belki çift terapisi alırsınızHayatim boyunca o kadar buyuk konustum ki ben ihaneti asla affetmem diye Allah beni bununla siniyor galiba. İlk ogrendigimdeki nefretimle bitirmeliydim belkide ama suan o kadar zor geliyorki
Evet hem de hiç utanmadanTekrar mi aldatti bu yuzden mi ayrildiniz ?
Bütün erkeklerden nefret ediyorum neden bu kadar acımasizlarEvet hem de hiç utanmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?