- 22 Ocak 2019
- 41
- 10
- 88
- 34
- Konu Sahibi gulumse0099
Merhaba biraz uzun yazıcam çünku beni rahatlatiyor… 4 yil sevgili 6 yildirda evli oldugum adam tarafindan bi süre once aldatilgimi ogrendim sürundurdum ama cok cabaladi pismanligini gosterdi ve evliligimize bi sans daha verdim. Ama sonrasinda tartismalarimiz kavgalarimiz eksilmedi ben unutamadim surekli ustune gittim oda artik bende hata yaptim ama bende bi insanim diyerek alttan almamaya basladi. Ve ben en sonunda gidiyorum diyerek gecen hafta evi terkettim. Sehir disinda olan ailemin yanina geldim. Ben cabalar gitmeme engel olur gelir beni alir derken suan hic bi cabasi yok. Yalniz kalalim biraz dogru karari verelim ikimizde dedi. Evliligimin duzene girmicegini biliyorum sona yaklastigimizida görüyorum ama onu bütün hatalarina rağmen seviyorum ve bunun yuzunden kendimden de nefret ediyorum. Canimi en cok o yakarken suan ben onda şifalanmak istiyorum etrafimdaki herkes gencsin guzelsin önüne yeni bir gelecek ac derken ben onu istiyorum. Ama ona en ufak bi adim da atamiyorum oda atmaz artik biliyorum. Bu surecle nasil bas edicem bilmiyorum surekli agliyorum kendimi hic bi yere ait hissetmiyorum hic bisey yapmak istemiyorum kendimi bile geldigim icin sucluyorum. Unutup yoluma bakmam en dogrusu ama duygularima soz geciremiyorum nasil bas edicem bu durumla kizlar yasayanlarin yardimini bekliyorum