• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sürecine doğru

gulumse0099

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
41
10
88
34
Merhaba biraz uzun yazıcam çünku beni rahatlatiyor… 4 yil sevgili 6 yildirda evli oldugum adam tarafindan bi süre once aldatilgimi ogrendim sürundurdum ama cok cabaladi pismanligini gosterdi ve evliligimize bi sans daha verdim. Ama sonrasinda tartismalarimiz kavgalarimiz eksilmedi ben unutamadim surekli ustune gittim oda artik bende hata yaptim ama bende bi insanim diyerek alttan almamaya basladi. Ve ben en sonunda gidiyorum diyerek gecen hafta evi terkettim. Sehir disinda olan ailemin yanina geldim. Ben cabalar gitmeme engel olur gelir beni alir derken suan hic bi cabasi yok. Yalniz kalalim biraz dogru karari verelim ikimizde dedi. Evliligimin duzene girmicegini biliyorum sona yaklastigimizida görüyorum ama onu bütün hatalarina rağmen seviyorum ve bunun yuzunden kendimden de nefret ediyorum. Canimi en cok o yakarken suan ben onda şifalanmak istiyorum etrafimdaki herkes gencsin guzelsin önüne yeni bir gelecek ac derken ben onu istiyorum. Ama ona en ufak bi adim da atamiyorum oda atmaz artik biliyorum. Bu surecle nasil bas edicem bilmiyorum surekli agliyorum kendimi hic bi yere ait hissetmiyorum hic bisey yapmak istemiyorum kendimi bile geldigim icin sucluyorum. Unutup yoluma bakmam en dogrusu ama duygularima soz geciremiyorum nasil bas edicem bu durumla kizlar yasayanlarin yardimini bekliyorum 😢

Kocanda sifa bulamayacaksin bundan sonra farkinda misin ? Aldatmayi sindirememissin iste ki normal olani da bu. Ama ne dersek diyelim eminim ki bosanmayacaksin.

• Beğen
Reactions: Cac
eşin seni aldatmış. bu boşanmak için başlı başına bir neden. ama boşanamayacaksın gibi gözüküyor

Kocanda sifa bulamayacaksin bundan sonra farkinda misin ? Aldatmayi sindirememissin iste ki normal olani da bu. Ama ne dersek diyelim eminim ki bosanmayac
Kocanda sifa bulamayacaksin bundan sonra farkinda misin ? Aldatmayi sindirememissin iste ki normal olani da bu. Ama ne dersek diyelim eminim ki bosanmayacaksin.
Farkindayim. Ama kabullenemiyorum bunun icin cabaliyorum ama olmuyo

Ay sakın sen adım atma. Gözünün içine baka baka aldatır. Ayrıca aldatan kadın ya da erkek pişman olmaz. Sadece yakalanma nedenine pişman olur. Aldatmaya da devam eder. Ben tecrübe ettim elimde 1 çocuğum vardı ayrılma aşamasında barıştık ve 2 çocuğumla ayrılmış oldum. Değişmedi değişmiyor

eşin seni aldatmış. bu boşanmak için başlı başına bir neden. ama boşanamayacaksın gibi gözüküyor
Hayatim boyunca o kadar buyuk konustum ki ben ihaneti asla affetmem diye Allah beni bununla siniyor galiba. İlk ogrendigimdeki nefretimle bitirmeliydim belkide ama suan o kadar zor geliyorki

Ay sakın sen adım atma. Gözünün içine baka baka aldatır. Ayrıca aldatan kadın ya da erkek pişman olmaz. Sadece yakalanma nedenine pişman olur. Aldatmaya da devam eder. Ben tecrübe ettim elimde 1 çocuğum vardı ayrılma aşamasında barıştık ve 2 çocuğumla ayrılmış oldum. Değişmedi değişmiyor
Tekrar mi aldatti bu yuzden mi ayrildiniz ?

Sadece kapinda yatsin istiyosun bu da cok normal yalvarsin istiyorsun ofken gecmez her defasinda yuzune vuracaksin sonu ne olur bilmem ama mesaj atip arama emin ol o bunu yapacak

Hayatim boyunca o kadar buyuk konustum ki ben ihaneti asla affetmem diye Allah beni bununla siniyor galiba. İlk ogrendigimdeki nefretimle bitirmeliydim belkide ama suan o kadar zor geliyorki
sizi anlıyorum her şey insanlar için bence bir süre uzak kalın özlem ve zaman girsin araya daha sonra belki çift terapisi alırsınız

Aldatan hep aldatir 1 2 3 sene kollar yine yapar hep diyorim yilan deri degistirirama ozu aynidir kişinin aldatma karakteride yilan gibidir unutmayın

Aldatarak bir şerefsizlik yapmıs tekmeyi basıp boşamanız gerekirken ikinize de hayatı zindan etmişsiniz.
Artık eşiniz haklı maalesef. O da bir insan. Ömür boyu kimse sürünmez. Hayat acıdan ibaret değil.
Affedememişsiniz zaten baştan bitmesi gerekirken çektirmişsiniz işte o da çekmiş ve artık çabalamak istemiyor insan çünkü normal.
Boşuna beklemeyin. Herkesin sabrı bir yere kadar.
Ya bu diyardan gidecek ya bu deveyi güdeceksiniz demişler. Her ikisi de olmaz.

Back