Boşanma surecindeyim

Aldatmanın namaz kılmayla hiç alakası yok, vijdan ve ahlak ile alakası var o da eşinizde yok.
Hayatta en çok istediğim şey mutlu yuva kurmaktı..Çok sevdim..Seviyor zannettim..Seviyor gibiydi de..Çok uğraştı ailemi ikna etmek için..Geçmişteki fotoğraflara bakıyorum çok değil 1 sene ecel cafede doğum gününde adıma şarkılar çaldıran hediyeler alan ,elimi tutup ömür boyu mutlu olalım Diyen adam evlilik yildonumumde beni terketti..Şaka gibi..Canım çok acıyor ne zaman geçer acaba diyorum..Ama geldikçe beddua etmemekten kendimi alikoyamiyorum..Ben evlenmicem ,sen git evlen diyor bir de

Ben memurum ev de benim üzerime zaten bütün borçları bana yıkti ve aylardır tek kuruş vermiyor..Para söz konusu olunca demekki bu hale gelecek bir adammış.. evlilikte kullanma diye birsey olur mu ya..varımı yoğumu verdim hic birimimiz olmamasına rağmen dilekçede birimimiz var istiyorum yarısını demiş..allahtan ev benim üzerime çünkü arabayi satmış başkasına..6 ay önceden planlanmış ama hiç haberim yok arabadan falan yeni öğrendim..
Siz de evi satsaydınız keşke ne biçim bir adammış ya. Ev sizin üstünüze olsa da boşanma aşamasında yarısını isteyecek.

Siz de evi satsaydınız keşke ne biçim bir adammış ya. Ev sizin üstünüze olsa da boşanma aşamasında yarısını isteyecek.
Evi satmadan şerh koydu..aniden dava açtığı için şerh koymuş..Hayır borcun çoğu duruyor ve altinkarim da vardi ev alırken verdim bir de evin fazla olan borcunu ben ödüyorum ..Arabadan da hakkımı alirim satsa bile..Bilmiyorum şuan para gözümde yok ama inşallah evi kurtarabiliriz tamamen..Tazminat alabilir miyim bilmiyorum ama ondan çok fazla delil sundum

Evi satmadan şerh koydu..aniden dava açtığı için şerh koymuş..Hayır borcun çoğu duruyor ve altinkarim da vardi ev alırken verdim bir de evin fazla olan borcunu ben ödüyorum ..Arabadan da hakkımı alirim satsa bile..Bilmiyorum şuan para gözümde yok ama inşallah evi kurtarabiliriz tamamen..Tazminat alabilir miyim bilmiyorum ama ondan çok fazla delil sundum
Bu devirde boşanma halinde umurunuzda olması gereken en önemli şey para. Böyle sahtekar adamları para ile terbiye edersiniz. Canını isteyin parasını istemeyin. Yerinizde olsam ne alabilirsem alırdım. Bu süreçte de üzüldüğünüzü vs belli etmeyin.

Bu devirde boşanma halinde umurunuzda olması gereken en önemli şey para. Böyle sahtekar adamları para ile terbiye edersiniz. Canını isteyin parasını istemeyin. Yerinizde olsam ne alabilirsem alırdım. Bu süreçte de üzüldüğünüzü vs belli etmeyin.
Üzüldüğümü biliyor..Hatta belki onu halen sevdiğimi bile..canımı acıtacak herseyi söyledi..Benim maaşım iyi olmasa benle evlenmezdin dedi çünkü evlendikten sonra memur oldum..Çok kötü şeyler söyledi.. Yani bir insan naisl bu hale gelebilir..Beni kullandin bile dedi..oysaki gitme evimizde dur mesleği bırak benim parada gözüm yok ,yuvamizda kal demistim ..Beni hiç tanımamış

X