Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Peki ben niye mutlu olamıyorum geleceğe umutla bakamıyorum.şiddet uygulayan hakaret edip evden kovan ailesine ezdiren evde neredeyse hiçbir sorumluluk almayıp bir de ben ise gittigimde tertemiz evi pis eden paranoyak kafasında kurduğu ve yalnızca kendi inandığı sacma sapan kıskançlık ve aldatma fikirleri ile dünyayı bana zehir edip bosanmamiza neden olan eski esimden ayrıldığım için neden mutsuzum.bir cocugum var Rabbime sukur .cocugum icin herseyi dort dortluk yapiyorum maddi kaygım yok herkesin karakterini takdir ettiği biriyim ama geleceğe karşı o kadar umutsuzumve ruh halim isyanlarda.. ayrilali 2 yila yakin oldu .napicam ben
Sana bu kadar kötülüğü yapmış birini hala seviyorsan ciddi bir bağımlılık problemin var muhtemelen küçükken yeterince sevilmedin veya koşullu sevildin

Sana bu kadar kötülüğü yapmış birini hala seviyorsan ciddi bir bağımlılık problemin var muhtemelen küçükken yeterince sevilmedin veya koşullu sevildin
Sevdiğimi nerden çıkardın .bu msjin neresinde sevgi var.değil sevmek bunca şey yaptıktan sonra bosanma sürecinde totosunu kurtarmak icin yaptiklariile iyice kendinden nefret ettirdi.asla yapmaz dedigim seyleri yapti.8 yillik evlilkte onu sadece tanidigimi saniyormusum. Ben suan bir turlu mutlu olmayisimdan bahsediyorum .yasadiklarim bunu mu hakettim demem binlerce emeklerim hepsi ziyan oldu üstelik insanlara güvenim kalmadı bu dünyanın yaşanabilir bir yer olduğu konusunda olumsuz düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açma sebebim boşanma sürecinde olan kadinlarimiza destek vermek amaciyladir.ne hayallerle kurdugumuz o yuvanın yıkılması zordur.bosanmayi ister kadın istesin ister erkek veya ikiside sonucta bir yuva yikiliyor belkide ortada bir çocuk var her insan bu aşamada zorlanabiliyor konuşmak dertlesmek istiyor içini dökmek istiyor.isterseniz nefret edin ona karşı ama yinede üzülebiliyoruz çünkü biz hayallerimizi verdik haketmeyenlere verdik malesef bilemedik.Bosanma aşamasında ve yeni boşanmış kadınlarımız sizlerin bu süreçten nasıl geçtiğinizi diğer kadinlarimizada destek olmak amaclı yazmanızı isterim.hep birlikte dertlerimize derman olalım.Derdinizi üzüntünüzü yazın rahatlayin bu konuyuda birbirimize güç vermek moral vermek adına açıyorum.tum evli çiftlerimize bir ömür mutluluklar diliyorum.Bu süreçte olanlarada Allah yar ve yardımcısı olsun yüzünüz hep gülsün İnşallah 🤲✋
Ben de boşanmak istiyorum eşimle çok zıt karekterleriz her şeyimiz farklı eğitim seviyemiz aile yapımız düşüncelerimiz ama ne yazık ki 2 küçük çocuğumuz var ilki olduğunda bu kadar geçimsizliğimiz yoktu iyiydik 2. ise korunmamazıa rağmen oldu nasıl oldu anlamıyorum doğru düzgün birlikte bile olmazdık (1 yıl içinde 2-3 kez birlikte olmuşuszdur çünkü çok soğumuştum ondan onda da oldu) şimdi elim kolum bağlı bir süre daha

Biz de bir hatamdan dolayı boşanmak istedi sonrası anlaşılamamak konuşamamak hakaret derken 6 ay ayrı kalmanın sonunda boşandık o süreç bana ayrılığın ikimize de iyi geceleceğini yeniden bir sayfa açabileceğimizi düşündürürken kendisi kafasında bitirmiş ve bitti 😟kabullenmek istemiyorsun yaşananlar öyle saçma ki bunu hak etmedik diyorsun
Onlar daha çabuk kafasinda bitiriyor sanırim bize göre. Biz belki düzelir, soyle yapsaydim daha mı iyi olurdu diye diye kendimizde suç aramaktan bitiremiyoruz kafamızda kolay kolay

Onlar daha çabuk kafasinda bitiriyor sanırim bize göre. Biz belki düzelir, soyle yapsaydim daha mı iyi olurdu diye diye kendimizde suç aramaktan bitiremiyoruz kafamızda kolay kolay
Hem kendisi sana hiç ihtiyacım olmadı bana artık anlamda birşey katamadın diyen adam yanlız kalmış hani ben bırakmış gitmişim gibi bir hava yaratıyor ya bu kibirle unuttuğunu kolayca bitirdim izlemini veriyor yaşayıp görücez bakalım 😞

Hedefler hayaller var ama yeni insanlar derken yeni birini tanımak tan bahsediyorsan henüz kimseyle tanışmadım.eski esim bu kadar sey yasatmisken zaten boşanmış erkeklere hiç guvenemem..öyle .bir çıkmazda gibiyim.Allah büyük..
Cinsiyet farketmeksizin yeni arkadaşlar demek istemiştim aslnda ve size iyi gelecek eski arkadaşlar. Bu sürwçte sosyalleşmek En iyi gelen şey insana. 2 yıl da gayet uzun bir süre..Bir de neden boşanmış erkek dediniz boşandığınız için illa boşanmış bir erkek mi olmalı karşınızda ☺️ Ben ve iki arkadaşım ikinci evliliklerimizi bekar adamlarla yaptık üçüncü bir arkadaşımın ciddi görüştüğü kişi de bekar. Medeni durum değil de kişilik önemli cidden, boşanmış olmak da çok güzel turnosol kağıdı görevi görüyor bence.

Yaşadığım evlilik ve ayrilma süreci insanları tanımalı sağladı.bekarken herkes her evlilik aynı ,bir kişi ile evlendigin zaman uzaktaysanve iyiysen onunla ve ailesi ile rahatça gecinebilirsin onemli problemler cikmaz zannediyordum .öyle değilmiş .insanlar göründüğü ve yüzüne davrandigi gibi de değillermiş.hayatı tanımaya başladım .sanırım...kazik yiye yiye..

Sevdiğimi nerden çıkardın .bu msjin neresinde sevgi var.değil sevmek bunca şey yaptıktan sonra bosanma sürecinde totosunu kurtarmak icin yaptiklariile iyice kendinden nefret ettirdi.asla yapmaz dedigim seyleri yapti.8 yillik evlilkte onu sadece tanidigimi saniyormusum. Ben suan bir turlu mutlu olmayisimdan bahsediyorum .yasadiklarim bunu mu hakettim demem binlerce emeklerim hepsi ziyan oldu üstelik insanlara güvenim kalmadı bu dünyanın yaşanabilir bir yer olduğu konusunda olumsuz düşünüyorum.
Insanları ayrılırken tanırsın kimse güzel boşanmıyor ben ilahi adalete inanıyorum tecelli etmezse o zaman mutsuz olurum.Her insan bir şeyle sınanır bizimki de buymuş deyip kabullenmek lazim

Peki ben niye mutlu olamıyorum geleceğe umutla bakamıyorum.şiddet uygulayan hakaret edip evden kovan ailesine ezdiren evde neredeyse hiçbir sorumluluk almayıp bir de ben ise gittigimde tertemiz evi pis eden paranoyak kafasında kurduğu ve yalnızca kendi inandığı sacma sapan kıskançlık ve aldatma fikirleri ile dünyayı bana zehir edip bosanmamiza neden olan eski esimden ayrıldığım için neden mutsuzum.bir cocugum var Rabbime sukur .cocugum icin herseyi dort dortluk yapiyorum maddi kaygım yok herkesin karakterini takdir ettiği biriyim ama geleceğe karşı o kadar umutsuzumve ruh halim isyanlarda.. ayrilali 2 yila yakin oldu .napicam ben
Çok ilginç öyle bir adamdan ayrılığına mutsuz olan biri olmak çok şaşırttı beni

Tum hissettigim bosanma travmasi adamdan ayrılmış olmakla ozetlenemez.bunum icinde duzenin bozulnasi anneyle yasamak zorunda kalmak insanlarin bakis acisi aciklama yapmak zorunda hissetmek vs vs cok sey var. ne desem cimbizlayacaksiniz anlaşılan.yeterince anlattigimi düşünüyorum.fazla söze gerek yok

Merhabalar herkese. Ben boşanma aşamasındayim. Aynı zamanda hukukçuyum. Aldatıldim. Soy adını taşıdığım yaratik beni boşandığı eşiyle aldattı. Davayı anlaşmalı açtık tabi sonra bu anlaşmalıyi cekismeliye çevirdi. Dava 1 yıl oldu devam ediyor.

Merhabalar herkese. Ben boşanma aşamasındayim. Aynı zamanda hukukçuyum. Aldatıldim. Soy adını taşıdığım yaratik beni boşandığı eşiyle aldattı. Davayı anlaşmalı açtık tabi sonra bu anlaşmalıyi cekismeliye çevirdi. Dava 1 yıl oldu devam ediyor.
Boşandığı esiyle mi ☹️

Cinsiyet farketmeksizin yeni arkadaşlar demek istemiştim aslnda ve size iyi gelecek eski arkadaşlar. Bu sürwçte sosyalleşmek En iyi gelen şey insana. 2 yıl da gayet uzun bir süre..Bir de neden boşanmış erkek dediniz boşandığınız için illa boşanmış bir erkek mi olmalı karşınızda ☺️ Ben ve iki arkadaşım ikinci evliliklerimizi bekar adamlarla yaptık üçüncü bir arkadaşımın ciddi görüştüğü kişi de bekar. Medeni durum değil de kişilik önemli cidden, boşanmış olmak da çok güzel turnosol kağıdı görevi görüyor bence.
"boşanmış olmak da çok güzel, turnosol kağıdı görevi görüyor." şu cümleyi sadece ben düşünmüyormuşum. O kadar doğru ki. 👏😊

Açık söylemek gerekirse bi pislikle evli idiyseniz ve boşanabildiyseniz bence şükretmek lazım. Ben 14 yıllık evliydim, evliliğimin başından beri sevilmedim ve şiddet gördüm, çok defa polis çağırmak zorunda kaldım, bana değer vermedi ailesinin de etkisiyle benimle aile olamadı, zaten kişiliği pek oturmuş bir insan değil, kim ne derse ona uyuyor, onun bunun lafıyla bana şiddet uygulayıp aşağılayan bir insandı. Beni sevdiğini bile söylememesine rağmen ailem onun beni sevdiğini, zamanla düzeleceğini ve çocuğumun boynunun bükülmemesini nasihat ederek sağ olsunlar (!) yuvamı yıkılmaktan kurtardı ve şiddet yüzünden vücudumda iyileşemeyen zedelenmeler mevcut. Mühendisim, çalışıyorum, üç çocuğum var. Boşanmama sebep olay yine darp, tehdit ve hakaret sebebiyle oldu. 2018 başında dava açmama rağmen, darp raporu ve pek çok delil olmasına rağmen bugün oldu hala boşanamadım. Ex müfettişti. Dava sürecinde de iki yüzlülüğü devam etti, süreçte beni yıldırmak için tehditleri devam etti, bana ayrı mahkemeye ayrı oynuyor, çocuklar umurunda değil, ilgisi yok, görmeye gelmez ama yazın sanki çocuklar ona gösterilmiyormuşçasına icra ile çocukları ve beni perişan ederek çocukları alır. Resmi nikahtan bu süreçte nefret ettim ve çok gereksiz olduğunu anladım. Bir boşanma bu kadar uzun sürmemeli. İslamda evlilikte iki şahit gerekirken boşanmak için şahit bile gerekmemekte, bir kelime ile boşanılmaktadır, buradan boşanmanın daha elzem olduğu anlaşılması gerekir. Ama maalesef boşanma süreçleri çok uzun sürerek bu insanların biraraya gelmesi imkansız hale geliyor. on bin civarı maaş alan adam üç çocuğa bin civarı nafaka veriyor. Süreç her şekilde onun lehine maalesef. Yaşım ilerliyor. Erkekler süreçte de istedikleri hayatı yaşarken, çoğunlukla kadınlar fedakar olanlar ve mağdur olanlar maalesef. Evlenmek güzel olduğu kadar, sıkıntılı bir insandan boşanmak ondan çok daha güzel harika bir şey. Umarım ölmeden bende o günleri görebilirim.

merhaba arkadaşlar ben bu başlığı görünce hemen üye oldum kadınlar kulübüne benim hikayem sizin hikayelerinize göre çok çok karışık belki kimileriniz beni suçluyucak belki kimileriniz beni haklı bulucak biz eşimle 6 yıl cıktık bir sene nişanlı kaldık çok severek evlendik ama öyle böyle bi sevgi değil...
2009 da evlendik hamileydim eşimin iş yerinden bi kadınla mesajlarını yakaladım ilk aldatıldıgımı örendiğim zaman 6 aylık hamileyim tabii sonra kadın benimle görüşmek istedi aramızda sandıgın gibi bişey yok dedi neyse hamileyim eşimide seviyorum sustum oturdum yerime ...
sonra eşimin çalıştıgı yer battı kayınbabamlarla oturmaya karar verdik belki para biriktiririz diye nerde tabiii:)
o ara eşimin hiç görmediği halasının kızı geldi almanya dan kayınbabamlarda kaldı tabii bizde o evde oturuyoruz hamileliğim devam ediyor 8 aylık oldu bebegim bir ay var doguma eşim sürekli halasının kızını gezdiriyor filan ilk başlarda şüpelenmedim gece 4 te eve gelmeleri filan beni kuşkulandırdı bi gün bi baktım göleginde ruj lekesi kızla arası çok iyi bana karşı soguk kayınbabamlarında hoşuna gidiyor içten içe eşime dediğim eger o kızla bir daha gezmeye gidersen annemin evine giderim boşanırım senden dedim gitttt dedi öylemi anında ertesi gün gittim annemin evine eşyalarımı aldık cocugumun yeni aldıgımız beşigi babamın evinin kapısından girince kötü oldum dogum vaktım geldi dogumumu yaptım eşime mesaj attım bebek dogdu görmek istersen diye sana gittigin için çok kızgınım umurumda degil dedi ama okadar zoruma gittiki babasız bi şekilde dogurmak dagıldım ben tabii logusa dönmemim neyse aradan 1 ay geçti gördü cocugunu bir aylıkken sagg olsun zahmet oldu ama kendısıne:) barışmaya karar verdik barıstık o evden de ayrıldık kiraya cıktık cocugumda bir yaşına geldi ben çalışmaya tekrar basladım hersey cok güzel oglum 3 yasına geldi bana karsı eşim okadar ilgisizleştiki anladım tabii bisey oldugunu kesin hayatında biri var dedim o arada onun yaptıgı borcları ödüyorum tabii neyse bir gün benim dostum arkadasım dedıgım aılece görüştügümüz cocuklugumun gectıgı arkadasım geldi oda evli bi çocugu var eşim bira içiyordu oda içmek istedi bende yanlarında oturuyordum neyse oglumun uykusu geldi uyutmaya yatak odasına gectı o ara gözüm dalmış uyumusum bı kalktım sessızlık var yanımda esim yok yavasca mutfaga gittim eşimle o dostum dedıgım kişiyi öpüsürken yakaladım ve benım canım cocugumu tek dogurdugumda ki acıyla nasıl yandı anlatamam öyle böyle bi acı degil hangisine yanarsın aynı yastıga basını koydugun adama mı yoksa dostum dedıgınemı kovdum ıkısınıde evden ama bagırmamaya calısıyorum cocugum uyanıp korkmasın dıye uyanırsa sankı benım acım ona gecıcek gibi hissediyordum gitti ler evden ertesi gün içip içip iş yerinde benden cok etkilenen biri vardı intimam almam lazımdı o derece canım yanmıstı bende onu aldattım ama meger kendımı aldatmısım ben o gece meger eşim bana asıl kötülügü bu haddeye getırerek yapmıs bunu zamanla ögrendim ben onun gibi biri degildimki bunu ona söyledim intikamımı aldım dedım sonra duydumkı kendi iş yerinde bizim evimize kahvaltıya gelen iş arkadaslarından biriylede birlikteymiş kız bıde benı arıyordu eşin geldimi eve ee ne yapıcaksın ayrılıcakmısın diye vel hasıl bosanma davamıza bir hafta kala kızla ilişkisini ogrendim kız sadece mesaj attım benim yasadıklarımın aynısıı sanada yasatıcak diye bana inanmadı ama sanırım vel hasıl bosandım o surecte önlisansa kayıdımı yaptırdım açıktan unıversıte okudum çalışıyorum hala aradan 2.5 sene gectı cok pişmanmıs tekrar evlendık 2016da evlendık suan mutluyuz zaman ne gösterir bilmem ama artık aldatma gibi seyleri yok haa olursa nemi yaparım bu sefer hiç dönmemek üzere ayrılırım ve ben hiç olmadıgım kadar özgurdum ayrıldıgımda mutluydumda tabıı arada aılelerın psıkolojık baskısı oluyor ama ben aılemın yanına tasınmadım tek basıma oglumla sapa saglam ayakta kaldım ve ben o ayrılıkta güçlendim bir insanı büyüten tek sey en güvendiklerinden darbe yediği zamndır ben o zmana kadar ne kadar güçlü oldugumu bılmıyordum ve inanın belki sizde ne kadar güçlü oldugunuzu bilmiyorsunuzdur ....

X