Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Evet bir boşanma haberi de benden gelsin o zaman. Ortaklaşa aldığımız bir karar sevgisiz ama saygı çerçevesinde bitirmeye karar verdik. Daha doğrusu ben kirayı paylaşan ev arkadaşı modunda daha fazla sürdüremeyeceğime, 3 evladım için daha fazla yüzümün asılmasına tahammül edemeyeceğime karar verdim. İkizlerim küçük fakat oğlum çat pat konusmaya başladı. Yüzümü asık görünce (2 kez de ağladıgıma şahit oldu) beni minicik omzuna yatırdı bugün. Ben ona agladıgında dustugunde ah benım oglum dıye yatırıyordum omzuma sanırım o da acımı böyle geçirmeye çalıştı. Onun ıcın daha fazla sessiz şiddete katlanamayacagıma karar verdım. Anlasmalı bosananlar süreç nasıl ilerliyor kısaca bilgi verebilir mi?

Çok üzüldüm hakkinızda hayırlısı olur inşallah boşandınız mı acaba bende iki hafta oldu boşanalı kabullenmekte bile zorlanıyorum hala

Hakkınızda hayırlısı olsun. 3 çocukla Allah daha sabır güç versin
Çocuğum vara sığınmayan birisiniz ne güzel planınız ne peki boşanma sonrası.

Size bişey diyeceğim ama lütfen bana gülmeyin yada kızmayın. Boşanalı yaklaşık üç ay oldu daha doğrusu evimi ayıralı okadar oldu ama eski kocam nerdeyse her gün burda yada ben onun evindeyim . Örneğin dün arabamın kışlık tekerlerini değiştirmek için arabamı aldı sabahta getirdi , çocuklar da bendeydi bugün geldiğinde ben kahve yapmıştım sormadan gitti bir fincan aldı kendisine . Bir başka gün ise ben çocukları ona götürdüğümde yemek hazırlamıştı bana gel ye falan giyince bende oturdum yedim. Sizce bu normal bir durum mu ? Böyle mi olmak daha iyi yoksa dahamı soguk davranmalıyım ?

Arkadasca anlasabiliyosaniz ne guzel. Cocuklar icin daha iyi olur sanki.

Yazik degilmi sana boyle bir adamla hayati paylasman?

Cocuklar icin guzel bir durum sizde bu durumdan rahatsiz degilseniz cok guzel bence.
Peki niye bosandiniz?

Bende 18 senelik evliligimi bitiriyorum. Bosanma asamasindayim. Insallah hemen biter. Daha bitmemesine ragmen okadar mutluyumki suan. Sukur isim var. Birikimimde var, arabamda var. Ailem arkamda. O dusunsun

Cocuklar icin guzel bir durum sizde bu durumdan rahatsiz degilseniz cok guzel bence.
Peki niye bosandiniz?
Bazen rahatsız oluyorum. Hani sanki huyuna gitmezsem bana ve çocuklara kötü olacakmış gibi hissediyorum, diğer yandan bu yakınlıkta rahatsız ediyor beni ...

Çok üzüldüm hakkinızda hayırlısı olur inşallah boşandınız mı acaba bende iki hafta oldu boşanalı kabullenmekte bile zorlanıyorum hala
Henüz boşanmadim. Eşim tüm lakayitligiyla boşanmak için zamanının olmadığını , çok yoğun oldugunu ugrasamayacagini söyledi. Karşında ki senin hataların yüzünden evini terketmiş memleketine gitmiş, insan biraz çabalar, üzülür , üzüntüsünü belli eder. Ama yok :/ Erkeklerin yüzde 1i kadar kafamız rahat olabilsek, düşünmeden durabilsek bizde keşke. Senin neden bosandin? Üzüldüm senin içinde... İnsanın düşünmeye başladığında ayrılık kelimesini bile beynine kabul ettirmesi bile zaman aliyo gerçekten. Bilmiyorum bende de boşandıktan sonra da bu kabullenme durumu çok sürer mi diye korkuyorum açıkçası

Hakkınızda hayırlısı olsun. 3 çocukla Allah daha sabır güç versin
Çocuğum vara sığınmayan birisiniz ne güzel planınız ne peki boşanma sonrası.
Ben burada yeniyim ilk defa bir konuya yorum yazdım. Bana mı yazdınız bunu emin olamadım ama yanlışlık olmasın diye söylemek istedim .Çocuğum yok , 12yildir birlikteyiz 4yili evlilik. Son 1yilds çocuk istedim olmadı nasip degilmis , hayırlısı buymuş demek ki düşünüyorum şuan. Boşanmaya karar vermek , süreç gercekten çok yıpratıcı , zor. Özellikle de biz kadınlar için öyle olduğunu düşünüyorum. Allah hepimizi hayırlı yollara cikartsin

Merhaba ben de aldatilarak bosanan tayfasindayim.Senelerdir anne kuzusu pısırık bir adamı çekiyordum nasılsa beni aldatacak cesareti bulmuş kendinde ben de kapı önüne koydum ama çok huzurluyum 4 aydır evimde sesler yükselemiyor ortalıktan kokmuş çorap toplamıyorum bu hafta sonumu nasıl rezil edecek diye kaygılanmıyorum.Parami ana babasına yedirecek diye diken üstünde oturmuyorum herkes boşanınca mutsuz olur yas süreci gecirir ama ben çok huzurluyum hastalıktan kurtulmuş gibiyim.

Peki ben niye mutlu olamıyorum geleceğe umutla bakamıyorum.şiddet uygulayan hakaret edip evden kovan ailesine ezdiren evde neredeyse hiçbir sorumluluk almayıp bir de ben ise gittigimde tertemiz evi pis eden paranoyak kafasında kurduğu ve yalnızca kendi inandığı sacma sapan kıskançlık ve aldatma fikirleri ile dünyayı bana zehir edip bosanmamiza neden olan eski esimden ayrıldığım için neden mutsuzum.bir cocugum var Rabbime sukur .cocugum icin herseyi dort dortluk yapiyorum maddi kaygım yok herkesin karakterini takdir ettiği biriyim ama geleceğe karşı o kadar umutsuzumve ruh halim isyanlarda.. ayrilali 2 yila yakin oldu .napicam ben

Peki ben niye mutlu olamıyorum geleceğe umutla bakamıyorum.şiddet uygulayan hakaret edip evden kovan ailesine ezdiren evde neredeyse hiçbir sorumluluk almayıp bir de ben ise gittigimde tertemiz evi pis eden paranoyak kafasında kurduğu ve yalnızca kendi inandığı sacma sapan kıskançlık ve aldatma fikirleri ile dünyayı bana zehir edip bosanmamiza neden olan eski esimden ayrıldığım için neden mutsuzum.bir cocugum var Rabbime sukur .cocugum icin herseyi dort dortluk yapiyorum maddi kaygım yok herkesin karakterini takdir ettiği biriyim ama geleceğe karşı o kadar umutsuzumve ruh halim isyanlarda.. ayrilali 2 yila yakin oldu .napicam ben

İlk eşimden boşanalı tam 7 yıl oldu, o cehennemden kurtulabildiğim için kendime ne kadar teşekkür etsem az.. Başta çok zor, yapılamaz gibi, ayakta durulamaz gibi geliyor. Onlar ‘bizden ayrıldığında sokaklara düşer’ özgüveni ile uzaktan takip ederken yükselmek hayal dahi edemeyecekleri şeyleri yapmak öyle keyifli ki anlatamam.. Gerçekten kavga gürültülü ve sevgisiz evlilikleri zorlamamak lazım.

Yeni hedefler yeni hayaller ve yeni insanlar soktunuz mu hayatınıza? Çocuktan dolayı birbirinizi görmeye devam ediyorsanız daha zor olması normal tabi, ama ona rağmen daha iyi daha mutlu olabilirsiniz.

Biz de bir hatamdan dolayı boşanmak istedi sonrası anlaşılamamak konuşamamak hakaret derken 6 ay ayrı kalmanın sonunda boşandık o süreç bana ayrılığın ikimize de iyi geceleceğini yeniden bir sayfa açabileceğimizi düşündürürken kendisi kafasında bitirmiş ve bitti kabullenmek istemiyorsun yaşananlar öyle saçma ki bunu hak etmedik diyorsun

Yeni hedefler yeni hayaller ve yeni insanlar soktunuz mu hayatınıza? Çocuktan dolayı birbirinizi görmeye devam ediyorsanız daha zor olması normal tabi, ama ona rağmen daha iyi daha mutlu olabilirsiniz.
Hedefler hayaller var ama yeni insanlar derken yeni birini tanımak tan bahsediyorsan henüz kimseyle tanışmadım.eski esim bu kadar sey yasatmisken zaten boşanmış erkeklere hiç guvenemem..öyle .bir çıkmazda gibiyim.Allah büyük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…